06 / 05 / 2024

Malatyada stat inşaatı

Malatyada stat inşaatı

PTT 1. Lig 'in yeni ekiplerinden Yeni Malatyaspor 'un maçlarını oynayacağı İnönü Stadı 'nda tadilat çalışmaları başlatıldı.

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Rize'deki stat inşaatı mahalleyi kaydırdı! 

Rize Kendirli Beldesi'nde stat inşaatı bir mahallenin kaymasına sebep oldu. Mahalledeki evler yan yatmaya başladı. 

Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta bitecek!

Şampiyonlar Ligi finalinde maç oynanacak Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta tamamlanacak. Üstü kapatılacak stat için 150 milyon TL harcama yapılacak. 

Göztepe Stadı'nın inşaatı hızla ilerliyor!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Göztepe'nin yeni stadının inşaatının durdurulduğu dair çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Sepil, stat inşaatın hızla devam ettiğini açıkladı. 

Adana Stadı'nda inşaat sürüyor!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yeni stat inşaatında olası aksaklıkların bildirilmesi konusunda müteahhit firma yetkililerine talimatı verdi.

İngiliz inşaat şirketi Carillion batıyor!

Liverpool'un stat yenileme projesi, kamu hastaneleri, telekomünikasyon, petrol ve gaz altyapılarının inşaatı gibi pek çok alanda faaliyet gösteren İngiliz inşaat şirketi Carillion batıyor.

Ordu'nun yeni stat inşaatı başladı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz: "Stadı yapacak firma çalışmalarına başladı. Stat, 20 bin seyirci kapasiteli olacak ve 53 bin 952 metrekare alan üzerine inşa edilecek"

Malatya Arena Stadı'nın inşaatı ne durumda?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Malatya Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu. Turan, stat inşaatını devralan firmanın çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Fethiye Belediyesi'nden inşaat yapmak vatandaşlara müjde!

Fethiye Belediyesi, dar gelirli vatandaşlar için büyük bir projeye imza atıyor. ÖÇK (Özel Çevre Koruma) alanı dışında kalan ve köyden mahalle statüsüne geçen yerleşim yerlerinde inşaat yapmak isteyen vatandaşlara ücretsiz proje imkanı sunuyor.

Fikret Orman stat inşaatına odaklandı!

Beşiktaş yönetimi, futbol takımını çok olumsuz etkileyecek işler yapıyor. Beşiktaş Başkanı takımın şampiyonluğuna değil, stat inşaatına odaklı. Futbolla ilgili tek bir laf etmiyor, varsa yoksa stat.

Beşiktaş, Vodafone Arena inşaatının bitmesini bekliyor!

Dolmabahçe'deki stat inşaatı son hızıyla devam ederken, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, ikinci yarının ilk 3 maçını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayacaklarını açıkladı.

Alsancak Stadı'nda inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak?

Karşıyaka ve Göztepe statlarına karşı olan Başkan Kocaoğlu, yıkımı tamamlanan Alsancak Stadı'nın Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devri için 95 gündür adım atmadı. Böyle olunca stat inşaatı başlatılamadı

Diyarbakır'da stat ve spor kompleksi inşaatı yüzde 30 tamamlandı!

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesi Talaytepe bölgesinde yapımı devam eden 33 bin kişilik stat ve spor kompleksinde inşaat çalışmaları yüzde 30’u geçti.

Malatyada stat inşaatı Haberi

Malatyada stat inşaatı

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Selim Pilten, İnönü Stadı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) gelen yetkililerin statta çalışma yaptıklarını, yetkililerin saha güvenliği ve Passolig'le ilgili eksikler tespit ettiklerini söyledi.


Saha zemini, tribün, güvenlik ve Passolig ilgili statta bazı düzenlemelerin yapılması gerektiğini dile getiren Pilten, "Bununla ilgili TFF'den kapsamlı bir rapor gönderdiler. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın talimatıyla belediye ekipleri çalışmalarına hızlı bir şekilde başladılar. Passolig ekibi ve TFF yetkilileriyle koordineli bir şekilde sahamızı yeni sezona yetiştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.


Pilten, stadın saha zemininin çok kötü olduğunu ifade ederek, TFF'nin saha zemininin iyileştirilmesi için Süleyman Demirel Üniversitesi'nden bir uzmanı görevlendirdiğini aktardı.


Sarı-siyahlı ekibin kamp çalışmaları hakkında da bilgi veren Pilten, 24 Temmuz'da Karşıyaka, 27 Temmuz'da Şanlıurfaspor, 29 Temmuz'da...