17 / 05 / 2024

Malazgirt inşaat

Malazgirt inşaat

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Muş’un Malazgirt ilçesine sahip çıkması üzerine ilçede yaşayan vatandaşlar ile başka il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlar Malazgirt’te inşaat yatırımı yapmaya başladılar.

Malazgirt'e örnek inşaat yatırımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Muş’un Malazgirt ilçesine sahip çıkması üzerine ilçede yaşayan vatandaşlar ile başka il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlar Malazgirt’te inşaat yatırımı yapmaya başladılar.

1071 Malazgirt İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1071 Malazgirt İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 70 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kahraman tarafından kuruldu.

Malazgirt’te inşaat sezonu açıldı!

Muş'un Malazgirt ilçesinde istihdama en çok katkı sağlayan sektörlerin başında gelen inşaat sektörü için hareketlenme başladı.

Muş 1071 Kümbet Camii'nin inşaatı yarım kaldı!

Muş Malazgirt'in en eski camilerinden olan ve yıkılarak yerine Selçuklu mimarisine uygun olarak yaptırılan 1071 Kümbet Camii’nin yarım kalan inşaatının tamamlanması için vatandaşlardan yardım beklendiği belirtildi.

Muş Malazgirt'te inşaat sektörü başladı!

Muş'un Malazgirt ilçesinde istihdama en çok katkı sağlayan sektörlerin başında gelen inşaat sektörü başladı. Malazgirt'te en çok istihdam sağlayan sektörlerin başında gelen inşaat sektörünün başlaması işsiz gençleri sevindirdi.

Muş 1071 Kümbet Camii'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Malazgirt Derneği ve Malazgirt Camilerini Yapma ve Yaşatma Derneği'nin organizasyonunda başlatılan çalışmalar neticesinde caminin kaba inşaatı bitti. Selçuklu mimarisine uygun olarak yaptırılan 1071 Kümbet Camii iki minareli olarak inşa edildi.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Malazgirt inşaat Haberi

Malazgirt inşaat

İlçeye yatırım yapam Malazgirtli emekli öğretmen Faruk Sinan konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ben Malazgirt ilçesinde doğdum, şimdi ilçeme olan vefa borcumu ödemeye geldim. Malazgirt ilçesi çok tarihi bir ilçe. Fakat yıllardır hep sahipsiz kaldı. Çok şükür şimdi ilçemde yatırımlar yapılmaya başlandı. İlçemizde yavaş yavaş modern yapılar yapılma başlandı. Bende yıllarca öğretmen olarak çalıştığım tüm birikimlerimi ilçeme yatırım yapmak için değerlendirmek istedim. Bunun için atadan dededen kalan çarşı merkezinde bir yerim vardı. Bu merkezdeki yerim çok eski bir yapı idi. Bende tüm buraya yıkarak yerine çok modern bir yapı yapmak istedim. Çok şükür bunu da başardım. Aynı benim gibi ilçeme öğretmenlik yapmaya gelen öğretmenlerimiz ile devlet memurlarımız için modern bir apart bir bina inşa ettim. Çok şükür kaba inşaatı...