06 / 05 / 2024

Maldivler otel projeleri

Maldivler otel projeleri

Türklerin Maldivler'e yatırımı 200 milyon doları aştı. JLL Yatırım Başkan Yardımcısı Ercan "Türk şirketler tarafından başlatılan en az 3 geliştirme projesi olduğunu biliyoruz" dedi.

Dedeman'dan Özbekistan’a üç yeni otel!

Yurt içi ve yurt dışı projeleri ile de büyüyen Dedeman, üç değişik markası ile üç yeni otel projesinde yer alarak Özbekistan’a tekrardan giriş yaptı. Şirket, yenilenen iş geliştirme strateji ile son 2 senede otel sayısını yüzde 70 oranında yükseltti ve 2023’te yüzde 55 finansal verimlilik elde etti.

Bodrum'da otel projeleri tartışma yarattı!

Hürriyet Gazetesi, köşe yazarlarından Yalçın Bayer, bugünkü köşe yazısında Bodrum'daki otel projelerini kaleme aldı. 

Lujo Otel Bodrum'dan Maldivler ve Meksika'ya yeni yatırım!

Lujo Otel Bodrum, son yıllarda adından sıkça bahsettiren otellerden oldu. Serkoç Otelcilik tarafından hizmete sunulan otel yönetimi, Maldivler'de bir proje geliştirmek üzere hazırlıklara başladı.

Bodrum'u Maldivler yapma planı!

Bodrum'u Maldivler gibi yapmak için çalışmalara başlandı. 5 yıldızlı bir otel, mermer tozunu Maldivler kumu diye sahiline sermeyi planlarken, Bodrum Belediyesi tarafından yakalandı.

Kıbrıs Sosyal Konut Projeleri lansmanı bugün yapılacak!

“Sıcak Bir Yuva, Çağdaş Bir Yaşam” sloganıyla yola çıkan İçişleri Bakanlığı, Sosyal Konut Projeleri lansmanını bugün Lefkoşa Golden Tulip Otel’de yapacak. Lansman saat 11.00'de başlayacak...

Dünyanın ilk denizaltı oteli Maldivler’de açıldı!

Dünyanın ilk denizaltı oteli Maldivler’de ziyaretçilerin hizmetine açıldı. Eşsiz bir deniz manzarası sunan 5 yıldızlı otel 15 milyon dolara mal oldu.

TAGO Mimarlık'tan Maldivler'e otel ve tesis projesi!

Türkiye’nin köklü mimarlık ofisi TAGO Mimarlık, Maldivler’de yeni bir projeye başlıyor. Şirket, dünyanın en ünlü spor kulüplerinin kamp yapacağı spor ve otel kompleksi inşa edecek.

NG Hotels iki yeni otel yapacak!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'daki otellerinin yanında 300 odalı yeni bir otelin inşaatına da başladıklarını ve ayrıca Afyon'da planladıkları yeni bir otel projeleri daha olduğunu ifade etti...

Bodrum'a milyon dolarlık konut projeleri yapılıyor!

Bodrum'da yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Milyon dolar harcanarak yapılan konut ve otel projeleri bölgeyi ikiye ayırıyor.

Yatırımcıların tercihi 3 yıldızlı otel projeleri!

Yılın 9 ayında teşvik belgesi alan oteller içinde 3 yıldızlı projeler toplam 60 adetle ilk sırada yer aldı.

Reysaş GYO'dan yeni otel yatırımları!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) yeni otel projeleri için çalışamlarına devam ediyor. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven firmanın Türkiye'nin birçok ilinde çalışmalarının olduğu bilgisini verdi.

Gürallar Grubu Maldivler’de otel yapıyor!

Gürallar Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, otel projesiyle ilgili yaptığı açılamada "73 villa şeklinde yaptığımız otelin yanı sıra beş farklı restoran konsepti olacak. Kasım’da açılacak otelimizin resmi açılışı ise gelecek nisan ayında gerçekleşecek" dedi.

Bodrum'da turizmciler otel projeleri için yarışa girdi!

YATIRIMCILAR Bodrum’un geleceğine güveniyor. İstanbul’un önemli müteahhitleri konut projelerini ardı ardına açıklarken, turizmciler de otel yarışına girdi.

Maldivler otel projeleri Haberi

Maldivler otel projeleri

HİNT Okyanusu'nda bin 200 adadan oluşan ve tatil konusunda dünyanın en çok uğrak noktalarından biri haline gelen Malpler'e yabancı yatırımcı ilgisi büyük. Yatırım noktasında en çok Güneydoğu Asyalıların rağbet ettiği Malpler'de Türklerin yatırım tutarı 200 milyon doları aştı.JLL Yatırım ve Satış Kıdemli Başkan Yardımcısı Nihat Ercan, Malpler'de 2010 yılından bu yana 600 milyon dolar değerinde işlem yapıldığını, bunların ya tatil işletmelerinin satışına ilişkin işlemler, ya da büyük ölçüde tamamlanmış işlemler olduğuna dikkat çekti. 


ADALARI SATIŞA ÇIKARDI 


Bu tür fırsatlar için genellikle Güneydoğu Asyalı alıcının olduğunu, ancak Orta Doğu ve Çin'in de ilgisinin giderek artmaya başladığını vurgulayan Ercan, bu işlemler bir tarafa Malpler hükümetinin tatil yerlerinin gelişimi için el değmemiş adalarını ihaleyle satışa çıkardığını dile getirdi. Bu yeni alanla birlikte Türk yatırımcı...