18 / 05 / 2024

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Esenyurt'ta imara açık ve sahibi uzun süredir yurt dışında yaşayan 2 bin 500 metrekarelik arsanın biri avukat 3 kişi tarafından kat karşılığı inşaat firmasına satılmak istendiğini belirledi.

Enflasyonla mücadele ediliyor mu? Ünlü ekonomist rakam vererek açıkladı

Altın ve dolardaki artış devam ederken, akaryakıttan markete tüm tüketim ürünlerine de gelen zamlar sürüyor. Sıkılaştırma adımlarının ekonomik gidişata çözüm olmayacağını söyleyen Ekonomist Şenol Babuşçu, “Bu ülkede enflasyon ile mücadele ediliyor mu, yoksa mücadelenin sadece adı mı var?" dedi.

AKTOB Başkanı: Kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettik!

Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, turizm sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AKTOB Başkanı Kavaloğlu, kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettiklerini söyledi.

Su sıkıntısı giderek artıyor! Kuraklık son seviyeye geldi, su kullanımı kısıtlaması uzatıldı

Çanakkale'de yaşanan kuraklık nedeni ile su kullanımına yönelik uygulanan kısıtlamaların 31 Aralık 2023 tarihine kadar uzatıldığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Yükselen konut kiralarıyla nasıl mücadele ediliyor? İşte ülkelerden örnekler...

Türkiye'de kira bedellerinde yaşanan yükseliş dudakları uçuklatırken, dünyada da benzer bir sıkıntı yaşanıyor. Peki fahiş kiralarla nasıl mücadele ediliyor? Hangi ülke ne önlem aldı? İşte ayrıntılar...

Borsada spor kulüpleri arasında hisseleri en fazla kazandıran takım hangisi?

Borsa İstanbul’da işlem gören futbol kulüpleri ligde kıyasıya bir mücadele verirken elde ettikleri başarılar ve kulüplerine sağladıkları maddi katkılarla borsadaki değerlerini de belirlemiş oluyorlar. Peki borsanın şampiyonu kim? Detaylar haberde.

Gübre fiyatları yenilendi! İşte 02 Nisan 2023 fiyat listesi

Gübreler aynı zamanda toprak verimliliğini artırır ve bitkilerin hastalıklar ve zararlılarla mücadele etme yeteneğini arttırır. Organik gübreler, toprağı daha verimli hale getirerek, su tutma kapasitesini artırır. Peki 02 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

MASAK’tan çok önemli uyarı! Depremzedeye yardım bahanesiyle bağış toplayan dolandırıcılara aman dikkat!

Mali Suçları Araştırma Kurulu’ndan (MASK) çok önemli bir uyarı geldi. Kurumdan yapılan açıklamada, deprem felaketlerinden etkilenenlere yardım bahanesiyle bağış toplayan kişilerin bulunduğu belirtilerek vatandaşlar bu konuda uyarıldı.

Deprem Vakfı Başkanı da isyan etti: Betona su katan müteahhide bir daha ihale verilmesin!

Türkiye Deprem Vakfı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Erdik’e göre yıkıcı depremin yarattığı ağır tablonun nedeni şartnameye uygun iş yapılmaması. Bunun için de yanlış uygulama sigortası teminatıyla betona su katan müteahhide ihale verilmemesi gerekiyor.

İstanbul'da 7 milyonluk foreks vurgunu Gözaltılar var

İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturma kapsamında yasadışı foreks işlemleriyle dolandırıcılık yapan şüphelilerin, internet sitesi üzerinden müşteri buldukları, topladıkları paraları paravan şirketler ve Kapalıçarşı'daki bir kuyumcu üzerinden çevirdikleri beli

Bodrum Belediyesi'nde imar usulsüzlüğü iddiası: Evraklar inceleniyor!

Çalışmalarına devam eden Muğla Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Müdürlüğü Bodrum Grup Amirliği ekipleri tarafından Bodrum Belediyesi'nde inceleme başlattı.

Site yönetimlerinde yolsuzlukla mücadele yanlışları 13 maddede tüm detaylarıyla!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "13 maddede site yönetimlerinde yolsuzlukla mücadele yanlışları" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

İzmit'te kripto para üretilen eve baskın yapıldı!

Kocaeli İzmit'te yer alan bir eve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen baskında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para üretiminde kullanılan bilgisayar bileşenleri bulundu.

Uyuyan tapu sistemiyle 200 milyonluk dolandırıcılık!

Mega kent İstanbul merkezli toplamda 4 kentte dublörlü tapu çetesine yönelik olarak İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri filmlere konu olacak bir operasyon gerçekleştirdi.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Haberi

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri

Esenyurt'ta sahte nüfus cüzdanı ve tapu düzenleyerek başkasına ait arsayı bir inşaat firmasına kat karşılığı satmaya çalıştıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı.


Alınan bilgiye göre, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir ihbar üzerine başlattıkları çalışma sonucu, Esenyurt'ta imara açık ve sahibi uzun süredir yurt dışında yaşayan 2 bin 500 metrekarelik arsanın biri avukat 3 kişi tarafından kat karşılığı inşaat firmasına satılmak istendiğini belirledi.


Ekipler, sahte tapu ve nüfus cüzdanıyla firmaya gelerek, arsa üzerinde yapılması planlanan ve tanesi 1 milyon liradan satılacak 30 lüks villanın yarısını isteyen şüphelileri gözaltına aldı.


Emniyetteki işlemlerin ardından "resmi belgede sahtecilik" ve "nitelikli dolandırıcılık" suçlamalarıyla adliyeye sevk edilen şüphelilerden Hıdır A. ve Adil G. tutuklanırken, avukat tutuksuz yargılanmak üzere serbest...