03 / 05 / 2024

Maliye Hazinesi özelleştirme

Maliye Hazinesi özelleştirme

Aralarında İzmir Torbalı, Ankara İncek, Erzurum Palandöken ve Çukurova'daki arazi ve binaların yer aldığı devlete ait 7 ildeki 9 ayrı taşınmaz daha özelleştirme kapsamında 41.7 milyon Türk Lirası bedelle satıldı.

5 ildeki bazı taşınmazlar özelleştirme kapsamına alındı!

Kamuya ait değerli arazilerin özelleştirilmeleri sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beş özelleştirme kararını daha imzaladı. 

5 şehirdeki bazı taşınmazlar özelleştirme kapsamına alındı!

Mülkiyeti Maliye Hazinesine kayıtlı 5 şehirdeki bazı taşınmazlar özelleştirme kapsamına alındı...

Maliye Hazinesi'ne kayıtlı bazı gayrimenkuller özelleştirme kapsamına alındı!

Bugünkü 31488 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan kararla mülkiyeti Maliye Hazinesine kayıtlı bazı gayrimenkuller özelleştirme kapsamına alındı...

Maliye Hazinesi'nin Gölbaşı'ndaki 393 gayrimenkulünü özelleştiriliyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Gölbaşı Kızılcaşar Mahallesi'nde bulunan 393 gayrimenkulünü özelleştiriyor. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Maliye Hazinesi'nin Elazığ arsasına 2.8 milyon TL teklif!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Elazığ'ın Korucu Köyü'nde bulunan arsasını özelleştirdi. Satışa konu olan taşınmaz 2 milyon 850 bin TL'ye en yüksek teklif veren Ali BAŞBUĞ’a satıldı.

Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait gayrimenkuller özelleştiriliyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından: İzmir İli Bornova İlçesi 'nde bulunan iki adet gayrimenkul satış yöntemi ile özelleştirilecek, gayrimenkullerin geçici teminat bedeli 750 bin lira ve 850 bin lira olarak belirlendi...

Adana Sarıçam'da bulunan gayrimenkul satış yöntemi ile özelleştirilecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından: Maliye Hazinesi adına kayıtlı muhtelif taşınmazlar satış yöntemi ile özelleştirilecek...

Aralarında İstanbul, Muğla ve Antalya’nın da olduğu 12 şehirdeki 73 taşınmaz için özelleştirme kararı!

Mülkiyeti Maliye Hazinesi’ne kayıtlı olan 12 şehirdeki toplam 73 taşınmazın özelleştirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı bugünkü 32439 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı. İşte detaylar...

Hazine’ye ait 14 ilde 99 taşınmaz özelleştirme kapsamına alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla 14 ilde mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne ait olan 99 taşınmaz özelleştirme kapsamına alındı. Bunun dışında Ankara'nın Polatlı, Ağrı'nın Eleşkirt ve Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçelerindeki taşınmazlara ilişkin de imar planı değişikliği onaylandı.

7 ildeki 24 taşınmaz özelleştirme kapsamında satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), mülkiyeti Sümer Holding AŞ (TTA Gayrimenkul AŞ), Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı bazı gayrimenkullerin satışlarına onayladı. İşte detaylar...

17 ildeki 243 arazi için özelleştirme kararı! Yatırımcılar dikkat! Satış ve kiralamalar 2025'e kadar yapılacak!

Mülkiyeti Maliye Hazinesi, Elektrik Üretim A.Ş.’ye (EÜAŞ) ve Türkiye Elektrik İletim A.Ş.’ye (TEİAŞ) ait olan araziler özelleştirme kapsamına dahil edildi. 243 arazinin satışı ve kiralaması yapılacak. 

Özelleştirme İdaresi 13 ildeki 37 taşınmazı satıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 13 şehirde yer alan 37 ayrı taşınmazın özelleştirilmesi yapılacak. İdare tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan ilan kapsamında, söz konusu özelleştirme işleminin "satış" yöntemi kullanılarak gerçekleştirileceği belirtildi. 

5 şehirdeki bazı taşınmazlar özelleştirme kapsamına alındı!

Mülkiyeti Maliye Hazinesine kayıtlı 5 şehirdeki bazı taşınmazlar özelleştirme kapsamına alındı...

7 şehirdeki 13 gayrimenkul için özelleştirme kararı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB),  Ankara, İzmir, Tokat, Yozgat, Diyarbakır, İstanbul ve Nevşehir'deki 13 taşınmaz, için özelleştirme kararı aldı.

Maliye Hazinesi'ne kayıtlı bazı gayrimenkuller özelleştirme kapsamına alındı!

Bugünkü 31488 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan kararla mülkiyeti Maliye Hazinesine kayıtlı bazı gayrimenkuller özelleştirme kapsamına alındı...

Tekin Bingöl'den özelleştirme tepkisi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı verilerine göre, 2002'ye kadar geçen 16 senede toplam 8 milyar dolar tutarlı özelleştirme işlemi gerçekleştirildi. CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, konuya tepki gösterdi.

Özelleştirme İdaresi, Hazineye ait 7 ildeki 19 taşınmazı özelleştirecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Hazineye ait 7 şehirde yer alan toplam 19 taşınmazı özelleştirecek.

Bodrum'daki taşınmazın özelleştirme ihalesi yapıldı!

Maliye hazinesine ait Muğla'nın Bodrum ilçesindeki taşınmazın özelleştirme ihalesi gerçekleştirildi.

Lütfi Elvan'dan özelleştirme açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, gelecek dönemde küresel salgının etkilerinin azalacağı ve yeni fırsatların oluştuğu bir toparlanma dönemine girileceğine dikkat çekerek, özelleştirme çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Özelleştirme İdaresi, Kayseri Şeker'deki hissesini Varlık Fonu'na devretti!

Kayseri Şeker'deki Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığının %1.07'lik hissesi Varlık fonuna devredildi. Bu devir ile birlikte Kayseri Şeker'in ortak sayısı 30'a düşmüş oldu. 

Maliye Hazinesi özelleştirme Haberi

Maliye Hazinesi özelleştirme

Türkiye’nin dört bir yanında bulunan Maliye Hazinesi, Sümer Holding, Türkiye Şeker Fabrikaları’na ait araziler ve üzerlerindeki yapılar bütün olarak satılıyor.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Özelleştirme İdaresi Başkanlığı eliyle aralalarında İzmir Torbalı, Ankara İncek, Adana Çukurova gibi pek çok değerli arazi ve yapıların yer aldığı 7 ildeki 9 arazi daha 41 milyon 745 bin Türk Lirası'na satıldı. 

İşte özelleştirme yoluyla satışı yapılan gayrimenkuller şu şekilde:

ÇUKUROVA’DA 5 DÖNÜM
Mülkiyeti Maliye Hazinesi’nde olan Adana Çukurova’da 5 dönüm büyüklüğündeki arazi 8 milyon 350 bin Türk Lirası'na Asba’ya

AMASYA’DAKİ SÜMER HOLDİNG’İN 6 DÖNÜM ARAZİSİ VE BÜTÜN YAPILARI
Mülkiyeti Sümer Holding'in olan Amasya’daki 6 bin 100 metrekarelik arazi ve üzerindeki tüm yapılar 8 milyon 185 bin Türk Lirası bedelle Vefa Demir Çimento’ya,

İZMİR TORBALI’DA BİNA