28 / 04 / 2024

Malkara Belediyesi 2016 projeleri

Malkara Belediyesi 2016 projeleri

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde belediyeye kamu yararına kullanılmak üzere hibe edilen bir alanın imar değişikliği ile ticari alana çevrilmesi tartışmalara neden oldu. İtiraz üzerine konu yeniden belediye meclisinde görüşüldü ancak itiraz reddedildi.

Malkara Belediyesi Tekirdağ'da kafe, lokanta, düğün salonu ve 16 arazi satacak!

Tekirdağ Malkara Belediyesi, Tekirdağ ili, Malkara ilçesinde yer alan 16 adet arazi ile 1 adet kafeteryayı satıyor. Peki Malkara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Kırklareli Malkara Aile Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı!

Kırklareli Malkara Belediyesi tarafından Hacıevhat Mahallesi’nde hayata geçirilecek Aile Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı. Merkezin içinde düğün salonu ile eğitim salonları yer alacak.

İBB, 5 metro hattının yapım ihalelerini tamamladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2016'da ön yeterlilik ihalesine çıktığı 6 metro hattının elektro-mekanik işlerinin yapım ihalelerini biri dışında tamamladı.

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü Ankara'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı Faaliyet Raporu'nu yayınladı. Rapordaki maddeler de en dikkat çekici madde ''Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Ankara'da yürütülmesi'' kararı oldu.

Trabzon Büyükşehir 2016 faaliyet raporu kabul edildi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu gerçekleşen meclis toplantısında kabul edildi. Toplantıda 2016 faaliyetleri de masaya yatırıldı.

İşte Kaynarca-Tuzla Metrosunun yeni istasyonları!

Pendik Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğuyla kabul edildi. Gerçekleşen toplantıda Kaynarca-Tuzla Metrosu da masaya yatırıldı.

Altınok Öz: Yunus Mahallesi bu planla dönüşmez!

Kartal Belediyesi 2016 yılı faaliyet raporu kabul edildi. Gerçekleşen toplantıda konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz imar planlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Tuzla Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu kabul edildi!

Tuzla Belediyesi’nin 2016 yılı faaliyet raporu kabul edildi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada 2019’da vaatlerimizin yüzde 100’ünü gerçekleştireceğiz." dedi

Altındağ Belediyesi 2016 yılı faaliyet raporu meclisten geçti!

Altındağ Belediyesi, Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Altındağ Belediyesi 2016 yılı faaliyet raporu da kabul edildi.

Eyüp cazibe merkezi olacak!

Eyüp Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu onaylandı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın yaptığı açıklamada, Eyüp merkezi yeniden bir cazibe merkezi haline dönüştürecek bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Esenler Belediyesi 2016 faaliyet raporu kabul edildi!

Esenler Belediyesi’nin 2016 yılını kapsayan "Yıllık Faaliyet Raporu" kabul edildi. Faaliyet raporunun sunumunu Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu yaptı.

Küçükçekmece-Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı'nın inşaatı başlıyor!

Küçükçekmece Belediyesi 2016 faaliyet raporu onaylandı. Gerçekleşen toplantıda Küçükçekmece deki projeler hakkında bilgiler veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, havaray inşaatının Nisan ayı sonunda başlayacağını söyledi.

Beykoz Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu onaylandı!

Beykoz Belediye Meclisi'nin 2016 yılı faaliyet raporu 7 Nisan 2017 Cuma günü gerçekleşen toplantıda onaylandı.

Malkara Belediyesi 2016 projeleri Haberi

Malkara Belediyesi 2016 projeleri

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde belediyeye kamu yararına kullanılmak üzere hibe edilen bir alanın imar değişikliği ile ticari alana çevrilmesi tartışmalara neden oldu. İddiaya göre, Malkara Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine ait olan ve 2004 yılında Maltaş A.Ş.'ye devredilen 550 metrekarelik akın dönemin Belediye Başkanı Salih Keskin in ricasıyla. Malkara Belediyesi ne "yeşil alan ve yaya yolu' yapılması şartıyla devredilmişti. Ancak haziran 2015'te Malkara Belediye Meclisi nde söz konusu alan için başka bir kişiye devriyle ilgili karar alınarak imar değişikliği yapıldı. Değişiklikle imarda yeşil alan olarak görünen arazi ticari alan kategorisine alındı. Bu gelişme üzerine araziyi belediyeye terk eden Maltaş firması itirazda bulundu. İtiraz üzerine konu yeniden belediye meclisinde görüşüldü ancak itiraz reddedildi. 



Posta...