28 / 04 / 2024

Malkara Belediyesinerede

Malkara Belediyesinerede

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde belediyeye kamu yararına kullanılmak üzere hibe edilen bir alanın imar değişikliği ile ticari alana çevrilmesi tartışmalara neden oldu. İtiraz üzerine konu yeniden belediye meclisinde görüşüldü ancak itiraz reddedildi.

Çanakkale'de arazi satışları zirve yaptı! Fiyatlar bir senede iki katına çıktı! 

Çanakkale'de arazi satışları, Malkara-Çanakkale Otoyolu ve 1915 Çanakkale Köprüsü’yle Çanakkale’ye erişimin kolaylaşmasını sağlayarak zirve yaptı.

Milli Emlak o ildeki 8 adet Hazine arazisini satıyor! Bu tarihi aman kaçırmayın! 

Tekirdağ Malkara Milli Emlak, Tekirdağ ili, Malkara ilçesinde 8 adet Hazine arazisini satıyor. Peki Malkara'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Malkara Belediyesi Tekirdağ'da kafe, lokanta, düğün salonu ve 16 arazi satacak!

Tekirdağ Malkara Belediyesi, Tekirdağ ili, Malkara ilçesinde yer alan 16 adet arazi ile 1 adet kafeteryayı satıyor. Peki Malkara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

1915 Çanakkale Köprüsü planlanandan 18 ay önce tamamlandı!

2023 metrelik orta açıklığıyla 'dünyanın en uzun orta açıklıklı asma köprüsü' olan 1915 Çanakkale Köprüsü ile Malkara-Çanakkale Otoyolu, öngörülenden 18 ay önce tamamlandı ve hizmete sunuldu. Böylece iki kıta birbirine bağlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü Akıllı Ulaşım Sistemleriyle donatıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu 18 Mart'ta açılacak 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale Otoyolu projesine ilişkin açıklama yaptı.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale kesimi 19 Mart'ta trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Alyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 'Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale' arası kesiminin trafiğe açılacağını duyurdu.

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

Tekirdağ Malkara'da yüksekten düşen inşaat işçisi yaralandı!

Tekirdağ'daki Malkara Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrika inşaatında çalışan Y.Ö. (22), yaklaşık olarak10 metre yükseklikten zemine düştü.

Tekirdağ Malkara Otogarı 14 Temmuz'da açılıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Otogarı'nın 14 Temmuz tarihinden itibaren yeniden hizmete gireceğini söyledi.

Malkara Otogarı'nda tadilat yapılacak!

Malkara ilçesi otogarında kalorifer kazanının patlaması nedeniyle 2 kişinin öldüğü kaza sonrası otogarda tadilat yapılacak, bu süre içerisinde otogar faaliyetleri başka bir alanda gerçekleşecek.

Tekirdağ Malkara Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Tekirdağ  Malkara Belediye Meclisi Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul başkanlığında düzenlenen toplantıda başta imar olmak üzere gündem maddeleri konuşuldu. 

1915 Çanakkale Köprüsü otoyolu için kamulaştırma kararı!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü Dahil) kesiminin yapımı için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak. 

Tekirdağ'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde bir inşaatta çalışan Pakistanlı işçi mantolama yaptığı sırada iskeleden düşerek hayatını kaybetti.

Malkara Belediyesinerede Haberi

Malkara Belediyesinerede

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde belediyeye kamu yararına kullanılmak üzere hibe edilen bir alanın imar değişikliği ile ticari alana çevrilmesi tartışmalara neden oldu. İddiaya göre, Malkara Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine ait olan ve 2004 yılında Maltaş A.Ş.'ye devredilen 550 metrekarelik akın dönemin Belediye Başkanı Salih Keskin in ricasıyla. Malkara Belediyesi ne "yeşil alan ve yaya yolu' yapılması şartıyla devredilmişti. Ancak haziran 2015'te Malkara Belediye Meclisi nde söz konusu alan için başka bir kişiye devriyle ilgili karar alınarak imar değişikliği yapıldı. Değişiklikle imarda yeşil alan olarak görünen arazi ticari alan kategorisine alındı. Bu gelişme üzerine araziyi belediyeye terk eden Maltaş firması itirazda bulundu. İtiraz üzerine konu yeniden belediye meclisinde görüşüldü ancak itiraz reddedildi. 



Posta...