29 / 05 / 2024

Mallouhi Economic System İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede

Mallouhi Economic System İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede

Mallouhi Economic System İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Katada Almallouhı ve Maher Almalıs ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Electrolux EW6F421BT 10 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi ne kadara satılıyor? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Electrolux EW6F421BT 10 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi sahip olduğu teknoloji sayesinde kıyafetin türü ve miktarına göre 15 farklı yıkama programı ile etkili temizlik sunar.SensiCare System nedir?

System Farma İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

System Farma İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Türkoğlu tarafından kuruldu.

Economic Real Estate Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Economic Real Estate Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi bugün Avcılar'da Hamoun Shah Abbaspour tarafından kuruldu.

Ls Cable & System Ltd Merkezi Güney Kore Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ls Cable & System Ltd Merkezi Güney Kore Şirketi merkez nakli yapıldı. Ls Cable & System Ltd Merkezi Güney Kore Şirketi’nin merkez nakli Kartal’da yapıldı. 

System Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

System Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200 bin TL sermaye bedeli Abdul Rahman Bahadır Daşdan tarafından kuruldu.

Türk inşaat işçileri özel uçakla Malta'ya çalışmaya gitti!

Malta'da Sis Enerji Üretim AŞ ve System İnşaat adına yol ve alt yapı, otel, konut, çarşı inşaatı ile yüzme havuzu projesinde çalışacak Türk işçiler, İstanbul Havalimanı'ndan uğurlandı

Survive System Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Survive System Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Yapıcı tarafından kuruldu.

System Turizm ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!    

System Turizm ve İnşaat Anonim Şirketi Maltepe'de 12 milyon 918 bin TL sermaye bedeli ile Burak Başlılar tarafından kuruldu.

System Altyapı ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!    

System Altyapı ve İnşaat Anonim Şirketi Maltepe'de 11 milyon 108 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Özman tarafından kuruldu.

European System Certification Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

European System Certification Belgelendirme Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahram Jelodarı Mamaghani tarafından kuruldu.

Tresette Mutfak System 38 Gold serisini tanıtıyor!

Modern ev dekorasyonunda son yıllarda trend haline gelen altın rengi, mobilyalarınızdan sonra şimdi de mutfağınıza yerleşiyor.

Mallouhi Economic System İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mallouhi Economic System İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Katada Almallouhı ve Maher Almalıs ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yüksek faiz yatırımı engelliyor!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Uludağ Üniversitesi İktisat Topluluğu’nun düzenlediği ‘Youth Economic Forum 17’ye katıldı. Konuşma yapan Özdemir, yüksek faizlerin yatırımın önünde engel olduğunu belirtti.

Mallouhi Economic System İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Mallouhi Economic System İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede


Mallouhi Economic System İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Katada Almallouhı ve Maher Almalıs ortaklığında kuruldu. 


Mallouhi Economic System İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak anasözleşmede yazılı olan işler



Mallouhi Economic System İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Adres; Cumhuriyet Mah.1979.Sok. No:16/115...