25 / 07 / 2024

malta eriği kaç lira

malta eriği kaç lira

'Erik dalı gevrektir amanın basmaya gelmez' şarkısını eminiz hepiniz bir kere dinlemişsinizdir! Bahar aylarının gelmesiyle can erik tezgaha çıktı ama fiyatı yüzünden almak herkesin harcı değil..

Kıbrıs'ta yabancıya konut satışında kurallar değişiyor!

Ada TV’ye konuk olan UBP Milletvekili Yasemin Öztürk yaptığı açıklamada yabancıya konut satışında kuralları değiştirecek yasa tasarısının içeriği ile ilgili önemli bilgiler verdi. İşte UBP Milletvekili Yasemin Öztürk'ün o açıklamaları...

İstanbul'da kentsel dönüşüm hibesi ve kredi desteği kaç TL? Evini dönüştürecekler şimdi bakın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği tarafından başlatılan, 'Yarısı Bizden' kampanyasının detayları merak ediliyor. Peki İstanbul'da kentsel dönüşüm kredi ve hibesi kaç TL? İşte  ayrıntılar...

Asgari ücret desteğinde rakam artıyor; İşte ödenecek yeni rakam

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, işverenlere asgari ücret desteği için yapılan 400 TL’lik desteğin artacağını açıkladı. Peki yeni asgari ücret desteği kaç TL olacak? İşte detaylar...

Bu desteği kaçıran çok üzülür! Tek seferde 150 bin TL verilecek

KOSGEB ve Halkbank ortaklığı ile bir kereye mahsus olmak koşuluyla geri ödemesiz 150.000 TL kira desteği sunulacak. Bunu duyar duymaz ayrıntılarla alakalı araştırmalar başladı. Tek seferlik olmak üzere 150 bin TL kira desteği detayları haberimizde. 

Kira veren memurlar bu habere çok sevinecek! Bu desteği kaçırmayın

Kira yardımı, belirli koşulları oluşturan memurlara sunulacak ve aylık 4.500 TL'ye kadar kira desteği yapılacaktır. Memurların maddi ağırlığını hafifletmeyi ve konut masraflarını karşılamalarına yardımcı olmayı hedefleyen bu program, memurlara önemli bir katkı sunmaktadır. 

2023 mazot ve gübre desteği kaç TL oldu? Çiftçiler şimdi bu rakamlara bakın! İl il hesaplara yatırıldı! 

Çiftçiler mazot gübre desteği ödemesine ilişkin son dakika detaylarını merakla araştırıyor. 2023 mazot ve gübre desteği kaç TL oldu? Mazot gübre destek ödemesi hangi illerde yattı? 

Devlet 'baba' yüzünü gösterdi! Bu desteği kaçıran dizini döver! Başvuran herkese verilecek

Yeni yıla girmekle beraber devlet destekleri de çoğaldı. Sosyal yardım ödemeleri yükselen enflasyonla beraber gereksinim sahibi ailelerin destek ödemeleri de hızlandı ve ve 2500 TL'lik destek parası için başvuru şartları belirlendi. 

Carrefour'dan Oppo A55'e son dakika indirimi! Uygun fiyatlı kampanyayı kaçırmayın

Carrefour'dan fiyat performans ürünü cep telefonu almak isteyen vatandaşlar için Carrefoursa Kart'a özel yüzde 14 indirim sunuyor. Amiral gemisi telefonları aratmayan özellikleri ile Türkiye'de geniş pazara sahip Oppo A55'i kaçırmayın

Mersin Büyükşehir Belediyesi 100 itfaiye eri alacak! Online başvuru başladı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı 100 itfaiye alımı yapacağını duyurdu. 100 itfaiye eri için başvuru şartları ve detaylar belli oldu.

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği bir bir yattı! 2023 mazot gübre desteği kaç TL? Şimdi siz de bakın!

Geçen ay Bakanlık tarafından deprem illerinde üretim yapan çiftçilere mazot ve gübre desteğinin nakit ödeneceği belirtildi. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği bir bir yattı! 2023 mazot gübre desteği kaç TL? Şimdi siz de bakın!

EYT’liler muradına erdi! Şimdi sırada 'Kademeli Emeklilik' için ‘2000’lere Adalet’ hareketi başladı!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi çok sayıda çalışanı mutlu ederken, sadece bir gün veya 1-2 yıl farkla emekliliği kaçıranlar için bu durumdan şikayetçi. EYT’lilerin ardından şimdi de ‘2000’lere adalet’ sloganı ile emeklilikte adalet arayanların hak arayışı başladı.

Promosyon dediğin böyle olur! İş Bankası'ndan EYT'lilere rekor ücret!

Türkiye gündeminde bir hayli duran Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi nihayete erdi ve içeriği belirlendi. Şimdi bankaların EYT'li olan vatandaşlara türlü promosyonlar sunarak müşteri çekme yarışı başladı. İş Bankası, lk etapta 2 milyon 250 bin kişinin faydalanacağı EYT'ye rekor promosyon

Volvo S90'na bir kez daha zam geldi! İşte sıfır km Volvo S90 19 Şubat 2023 fiyat listesi....

Sıfır Volvo S90 almak isteyen bir kişi kaç TL ödeyecek? İşte Volvo S90, 19 Şubat 2023 fiyat listesi...

malta eriği kaç lira Haberi

malta eriği kaç lira

Bahar mevsiminin gelmesiyle çoğu insanın severek tükettiği çıktığında almak için can attığı erik manav tezgahlarında yerini aldı. Yazın geldiğini haber veren bebek bekleyen anne adaylarına aşerdiren erik 10’lu paketi 30 liradan satılıyor. Bir paketin içindeki eriğin tanesi 3 liraya denk geliyor. Erik canınız çekiyor ama fiyatı nedeniyle alamıyorsanız biraz sabretmekte fayda var zira erik piyasada erken hasat olarak bulunduğu için ilk etapta fiyatı yüksek. Eriğin 2 hafta sonra Mayıs başı gibi pazarda bollaşacağını ifade eden manavlar fiyatların bir aya kadar uygun hale geleceğini söylüyor.

MALTA ERİĞİ'NİN KİLOSU 200 LİRA

Malta eriği olarak da bilinen ve geçtiğimiz yıl ilk hasadı 30 liradan başlayan daha sonra 7-8 liraya kadar düşen yenidünya meyvesinin 2022 yılı ilk hasadı Mersin'de yapıldı. Meyvenin ilk hasat kilogram fiyatı...