17 / 05 / 2024

maltepe adalife telefon

maltepe adalife telefon

116 adet daireden meydana gelen Adalife Konutlarında sadece 3 oda 1 salon daire bulunuyor. Adalife Maltepe satılık daire fiyatları kapsamında konutlar minimum 395 bin TL'den başlıyor, maksimum ise 550 bin TL'ye kadar yükseliş gösteriyor.

Dolandırıcılar yaşlı kadının evini aldı!

Maltepe'de telefon dolandırıcılarının tuzağına düşen 73 yaşındaki Nimet Çakıl evini, parasını ve altınlarını kaptırdı.

Adalife'ta 830 bin TL'ye! Hemen teslim!

Adalife projesinde yaşam başladı. İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen Adalife projesinde fiyatlar 830 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 

Maltepe AdaLife Evleri'nde 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çolakoğlu Gayrimenkul Danışmanlık güvencesi ve kalitesi ile inşa edilen ve Maltepe'nin en merkezi yerinde bulunan AdaLife Evleri yaşam kalitenizi arttırıp modern ve nezih bir yaşamla sizi alıp Marmara denizinin masmavi derinliklerine götürecek…

Maltepe AdaLife Evleri'nde konut satışları devam ediyor!

Yaşamın başladığı ve satışların hala devam ettiği AdaLife Maltepe'de İSKANI alınmış, hemen teslim dairelerin fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Projeden Konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.

AdaLife Maltepe'de daire fiyatları 600 bin TL'den başlıyor!

Çolakoğlu Gayrimenkul Danışmanlık güvencesi ve kalitesi ile inşa edilen AdaLife Evleri yaşam kalitenizi arttırıyor. AdaLife'da, hemen teslim dairelerin fiyatları 600 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Adalife Evleri'nde fiyatlar 610 bin TL'den başlıyor!

Maltepe'nin en merkezi yerinde bulunan Metro'ya ve E-5'e yaklaşık 500 metre mesafede bulunan AdaLife Evleri yaşam kalitenizi arttırıp modern ve nezih bir yaşamla sizi alıp Marmara denizinin masmavi derinliklerine götürecek…

Maltepe AdaLife Evleri'nde daire fiyatları 610 bin TL'den başlıyor!

Çolakoğlu Gayrimenkul Danışmanlık güvencesi ve kalitesi ile inşa edilen ve Maltepe'nin en merkezi yerinde bulunan AdaLife Evleri yaşam kalitenizi arttırıp modern ve nezih bir yaşamla sizi alıp Marmara denizinin masmavi derinliklerine götürecek…

Maltepe AdaLife Evleri'nde 610 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Çolakoğlu Gayrimenkul Danışmanlık güvencesi ve kalitesi ile inşa edilen ve Maltepe'nin en merkezi yerinde bulunan Metro'ya ve E-5'e yaklaşık 500 mt mesafede bulunan AdaLife Evleri'nde fiyatlar 610 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Maltepe Adalife Evleri'nde 610 bin TL'ye daire!

Metro'ya ve E-5'e yaklaşık 500 mt mesafede bulunan AdaLife Evleri yaşam kalitenizi arttırıp modern ve nezih bir yaşamla sizi alıp Marmara denizinin masmavi derinliklerine götürecek…

Maltepe Sahilada Evleri iletişim!

Blokların 25 kat şeklinde yükseldiği proje konum bilgisine göre Maltepe Sahili’ne 300 metre uzaklıkta bulunuyor. Maltepe Sahilada Evleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0 212 283 54 01 olarak belirlendi.

Adam Kule Maltepe telefon numarası!

Adam Kule Maltepe telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi. 36 ay vade farksız taksit uygulanan projede 254 adet konut ve 88 adet home ofis bulunuyor.

Adatepe Maltepe Sahilada satış ofisi!

Adatepe Maltepe Sahilada satış ofisi telefon numaraları 0212 283 54 01-02 olarak belirlendi. Teslimlerin 24 ay sonra yapılacağı proje 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Sahilada Maltepe satış ofisi!

Sahilada Maltepe satış ofisi telefon numarası 0 212 283 54 01-02. Bostancı İskelesi'ne 5 kilometre uzaklıkta yer alan proje 10 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor.

maltepe adalife telefon Haberi

maltepe adalife telefon

Sadece 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Adalife projesi İstanbul Maltepe'de konumlandırılıyor. Satışların devam ettiği Maltepe Adalife Evlerinde 116 adet daire bulunuyor. Adalife Maltepe satılık daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


5 blok halinde yükselen Adalife Konutları Çolakoğlu İnşaat girişimi ile hayata geçiriliyor. 5 bin 500 metrekare yeşil alana sahip olan Çolakoğlu Adalife Evleriin satış ofisi ile 0216 365 91 91 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz.


Adalife Maltepe satılık daire fiyatları bilgisinden önce projenin sosyal alanlarından bahsedelim. Maltepe Adalife Konutlarının içerisinde kamelya, çocuk oyun parkı, kapalı otopark, sauna, güvenlik, oyun alanları ve fitness merkezi yer alıyor.


Adalife Maltepe satılık daire fiyatları kapsamında projede yer alan konutlar 395 bin TL ile 550 bin TL arasında değişen fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Çolakoğlu İnşaat Adalife...