05 / 05 / 2024

Maltepe Afet Eğitim Merkezi açıldı mı

Maltepe Afet Eğitim Merkezi açıldı mı

Maltepe Kaymakamlığı, Maltepe Belediyesi ve İstanbul Kalkınma Ajansı işbirliğiyle hayata geçirilen “Maltepe Afet Eğitim Merkezi” hizmete açıldı.

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Vega Gözetim Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Vega Gözetim Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yiğitcan Yenilmez tarafından kuruldu.

Milli Eğitim Bakanlığı afet bölgesindeki binaları eğitime hazırlamak için sahada!

Milli Eğitim Bakanlığı uzman ekipleri ve öğretmenler, Giresun'da selden etkilenen okulları yeni eğitim yılına hazırlamak amacıyla sahada çalışıyor.

Adsa Özel Eğitim Konaklama Ve Yurt Hizmetleri Turizm Gıda Ticareti Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Adsa Özel Eğitim Konaklama Ve Yurt Hizmetleri Turizm Gıda Ticareti Limited Şirketi Maltepe Şubesi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Ruhbaş tarafından açıldı.

Maltepe Afet Eğitim Merkezi açıldı!

Maltepe Kaymakamlığı, Maltepe Belediyesi ve İstanbul Kalkınma Ajansı işbirliğiyle hayata geçirilen “Maltepe Afet Eğitim Merkezi” hizmete açıldı.

Edustats Araştırma Danışmanlık Eğitim Anonim ŞİRKETİ kuruldu!

Edustats Araştırma Danışmanlık Eğitim Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Dağlı tarafından kuruldu.

Çağla Gayrimenkul Yatırım İnşaat Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çağla Gayrimenkul Yatırım İnşaat Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çağla Gündoğdu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon sermaye ile 4 Haziran'da Maltepe' de kuruldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına afet eğitimi verildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına birey ve aileler için afet bilinci eğitimi verildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi afet eğitimi yaptı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Sivil Savunma Uzmanı Mevlüt Şen tarafından ‘’Afet Durumunda Yapılması Gerekenler’’ konulu eğitim semineri gerçekleştirildi.

Askeri tesisler içindeki anaokulları Milli Eğitim'e devrediliyor!

İlk devirler gelecek hafta İstanbul Tersane Komutanlığı, Tuzla Piyade Okulu, Hasdal 23. Motorlu Piyade Komutanlığı, Maltepe İkmal Maliye Okulu içindeki okul öncesi eğitim kurumları için 49 yıllığına yapılacak.

Muğla'da afet eğitimleri devam ediyor!

Muğla Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından, kamu personeli ve diğer vatandaşların bilinçlenmesi amacıyla eğitim seminerlerine devam ediliyor. Afet riski bulunan köy halkı ve sivil savunma yükümlülerine yönelik toplam 6391 kişiye eğitim verildi

TED Rönesans Koleji, 2014-2015 eğitim öğretim döneminde hizmete girecek!

Maltepe Küçükyalı'da inşa edilen TED Rönesans Koleji, 2014-2015 eğitim öğretim yılına kendini hazırlıyor. Toplam 20 bin metrekarelik alanda kurulan TED Rönesans Koleji'nde anaokulu, ilkokul, orta öğretim ve lise öğrencileri eğitim görecek

Afet Yöneticisi Eğitim Programı 1-2 Şubat tarihlerinde yapılıyor!

Yeryüzü Doktorları Sivil Toplum Örgütleri için sertifikalı Afet Yöneticisi Eğitim Programı düzenliyor.1 - 2 Şubat tarihlerinde, 2 gün sürecek eğitimde STK’ ların afet yönetim kabiliyetlerini geliştirmeye yönelik maddeler işlenecek...

Maltepe Afet Eğitim Merkezi açıldı mı Haberi

Maltepe Afet Eğitim Merkezi açıldı mı

Maltepe Kaymakamlığı, Maltepe Belediyesi ve İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) işbirliğiyle kurulan “Maltepe Afet Eğitim Merkezi” hizmete açıldı. Maltepe Belediyesi'nde yer alan habere göre, düzenlenen bilgilendirme toplantısına, Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları Savaş Eroğlu ve Yahya Han, Kırsal Hizmetler ve Acil Yardım Müdürü Ali Yüce, belediye birim müdürleri, mahalle muhtarları, yetkili isimler ve 40 afet gönüllüsü  katılım gösterdi. Yapılan ilk toplantıda, temel arama kurtarma, güvenli yaşam, yangın güvenliği ve ilkyardım gibi temel eğitimler katılımcılara verildi. İstanbul Valiliği’nin Maltepe’ye koymuş olduğu ve içinde 42 kalem malzeme bulunan 18, Mahalle Afet Gönüllüleri’nin 5 ve ilçe belediyesinin 2 afet konteyneri bulunduğu da bildirilen toplantıda, Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Eroğlu da bir konuşma gerçekleştirdi.

“FİZİKİ ALTYAPIYI BİZ OLUŞTURACAĞIZ”

Eroğlu konuşmasında, katılan herkese teşekkürlerini sunarak, “Afet konteynerleri konusunda...