17 / 06 / 2024

Maltepe Belediyesi kreşleri

Maltepe Belediyesi kreşleri

"Her mahalleye kreş” projesi kapsamında bugüne kadar Altayçeşme, Bağlarbaşı, Zümrütevler ve Başıbüyük kreşlerini hizmete açan belediye, Esenkent, İdealtepe, Altıntepe ve Aydınevler kreşleri için de çalışmalara başladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi AVM'leri kapatıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle AVM'leri geçici olarak kapatıyor...

Maltepe Belediyesi'nden iş hanı açıklaması!

Maltepe Belediyesi Bağlarbaşı Mahallesi, Bağdat Caddesi'ndeki 16431 ada, 29 parsel sayılı iş hanı hakkında açıklama yaptı...

Maltepe Belediyesi bin 22 binada asbest denetimi yaptı!

Maltepe’de son 1.5 yıl içerisinde bin 22 binada denetim yapan Maltepe Belediyesi pek çok ciddi hastalığa yol açan asbeste geçit vermedi.

Maltepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi açıldı!

Maltepe Belediyesi’nin altıncı kreşi Aydınevler Mahallesi'nde, hizmete açıldı. kreşin açılışında konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Burası Zübeyde Hanım’ın evi. İnanıyorum ki burada alacakları çağdaş eğitimle çocuklarımızın arasından nice Mustafa Kemaller yetişecektir” dedi.

Maltepe Belediyesi, Altın Arı Belediyecilik Ödülü'nü kazandı!

Maltepe Belediyesi, yerinde dönüşüm ve sosyal sorumluluk projeleriyle 'Altın Arı Belediyecilik Ödülü'ne layık görüldü. Belediye Başkan Yardımcısı Melih Morsünbül, “Ödülü kazanmamız daha da anlamlı hale geldi” dedi.

Maltepe Belediyesi'nin 2017 bütçesi 299,7 milyon TL!

Maltepe Belediyesi’nin ekim ayı toplantılarının dokuzuncu birleşiminde, 2017 yılı performans programı uygulaması ve bütçesi görüşülerek, karara bağlandı. Maltepe Belediyesi’nin 2017 yılı bütçesi, 299 milyon 709 bin lira olarak kabul edildi.

Maltepe Belediyesi yangında zarar gören evleri onardı!

Maltepe Belediyesi, 2016’nın ilk 8 ayında evi yanan ya da zarar gören 9 aileye yardım götürdü. Nakdi yardımların yanı sıra ayni yardımlarda da bulunan ekipler, zarar gören evlerin onarılması, tekrar kullanıma hazır hale getirilmesini de sağladı.

Gebze Belediyesi alt yapı çalışmaları sürüyor!

Gebze Belediyesi, ilçedeki alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin dört bir yanında asfalt, yama, kaldırım ve bordür çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri yol çalışmalarına devam ediyor!

PURSAKLAR Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Temmuz ayı içerisinde başlatmış oldukları çalışmaların birçoğunu tamamlayarak ilçe genelindeki metrelerce kaldırım ve bordür çalışması yaptı.

Siverek Belediyesi'nden yeni muhtar evleri!

Şanlıurfa'nın Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce ilçe merkezinde bulunan mahalle muhtarlarına halka daha iyi hizmet vermeleri amacıyla muhtar evleri yapımına devam ediliyor.

Maltepe'deki prestijli sokak sayısı 22'ye çıkacak!

Maltepe Belediyesi, son 2 yıl içerisinde prestijli cadde ve sokak sayısını 15’e çıkarırken, ilçe genelinde toplamda 8.5 kilometrelik alanda, prestijli sokak çalışması yaptı.

Maltepe’de yıkım ruhsatı için asbest şartı!

Maltepe Belediyesi binalara yıkım öncesi asbest ve zararlı atıklardan temizleme şartı getirdi. Maltepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Canan Aslan, halkın sağlığını her şeyden üstün tuttuklarını belirtti.

Avanos Belediyesi Hizmet Binası yenilendi!

Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen belediye hizmet binası mimari restorasyon ve tadilat çalışmaları ile Avanos Belediyesi, Avanos’a yakışır bir görünüm kazandı.

Maltepe Belediyesi kreşleri Haberi

Maltepe Belediyesi kreşleri


Maltepe Belediyesi, çalışan annelerin kreş sıkıntısını çözebilmek için başlattığı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. “Her mahalleye kreş” projesi kapsamında bugüne kadar Altayçeşme, Bağlarbaşı, Zümrütevler ve Başıbüyük kreşlerini hizmete açan belediye, Esenkent, İdealtepe, Altıntepe ve Aydınevler kreşleri için de çalışmalara başladı. Yeni açılacak kreşler, parkların içinde yer alacak. İlki Esenkent’te açılacak ve bin 142 metrekare park alanına sahip olacak kreş, 175 metrekare alan üzerine kurulacak. Açılacak kreşlerden Aydınevler kreşi, bin 650 metrekare park ve 105 metrekare kreş alanına, İdealtepe kreşi, 635 metrekare park ve 90 metrekare kreş alanına, Altıntepe kreşiyse bin 400 metrekare park ve 150 metrekare kreş alanına sahip olacak.


PARKLA İÇİÇE


Kreşlerde 4 sınıf, 1 yemekhane, 1 mutfak, 1 ofis, yetişkin ve çocuk tuvaletleri yer alacak. Kreşlerde, 24 ve 60 ay...