06 / 05 / 2024

maltepe belediyesi yalçın bayerin yazısına cevap verdi mi

maltepe belediyesi yalçın bayerin yazısına cevap verdi mi

Maltepe Belediyesi, Rönesans Maltepe projesinin silüeti bozduğunu iddia eden Hürriyet Gazetesi yazarı Yalçın Bayer'in köşe yazısına cevap verdi. İşte belediyenin Rönesans GYO Maltepe projesine yönelik iddialara cevapları...

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalın Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalın Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli le Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Soner Yalçın'ın villasındaki kaçak eklentilere belediyeden suç duyurusu!

Soner Yalçın'ın İstanbul Levent'teki sit alanında bulunan  villasında bir kez daha kaçak inşaat yapması gündeme geldi. Beşiktaş Belediyesi, kaçak inşaat ile ilgili Yapı-Tatil Tutanağı ile yıkım kararı vermesinden sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu...

Emekli İnşaat Mühendisi Yalçın Alpay vefat etti!

Şişli Belediyesi Kurucu Kadrosu'ndan Emekli İnşaat Mühendisi Yalçın Alpay vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Maltepe Belediyesi, Altın Arı Belediyecilik Ödülü'nü kazandı!

Maltepe Belediyesi, yerinde dönüşüm ve sosyal sorumluluk projeleriyle 'Altın Arı Belediyecilik Ödülü'ne layık görüldü. Belediye Başkan Yardımcısı Melih Morsünbül, “Ödülü kazanmamız daha da anlamlı hale geldi” dedi.

Maltepe Belediyesi'nin 2017 bütçesi 299,7 milyon TL!

Maltepe Belediyesi’nin ekim ayı toplantılarının dokuzuncu birleşiminde, 2017 yılı performans programı uygulaması ve bütçesi görüşülerek, karara bağlandı. Maltepe Belediyesi’nin 2017 yılı bütçesi, 299 milyon 709 bin lira olarak kabul edildi.

Maltepe Belediyesi yangında zarar gören evleri onardı!

Maltepe Belediyesi, 2016’nın ilk 8 ayında evi yanan ya da zarar gören 9 aileye yardım götürdü. Nakdi yardımların yanı sıra ayni yardımlarda da bulunan ekipler, zarar gören evlerin onarılması, tekrar kullanıma hazır hale getirilmesini de sağladı.

Maltepe Belediyesi'nden 2 yılda 1000 eve otopark!

Maltepe Belediyesi yetkilileri, ilçede yapılan inşaat çalışması sırasında çökme yaşanan bina sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, “Buraya gelerek, sizlerin sorunlarını yerinde dinlemek istedik" dedi

Maltepe Belediyesi'nden muhtarlık binalarına destek!

Maltepe Belediyesi Meclisi, nisan ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Ziya Hayırlıoğlu başkanlığında toplanan meclis, muhtarlık binalarının bakım ve onarımının belediye tarafından yapılmasını karara bağladı...

Ordulu Şehit Yalçın Yamaner'in ailesine ev alınacak!

Siirt'te terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit düşen polis memuru Yalçın Yamaner'in ailesi için Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesinde yeni bir ev satın alınacak.

Maltepe Belediyesi, tesislerini kendi işletecek!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Belediyesi'ne bağlı bulunan üç tesisin, kiraya verilmeyeceğini ve belediye tarafından işletileceğini açıkladı. Kılıç'ın konuşmasının ardından, gündemde yer alan 17 madde ilgili komisyonlara havale edildi.

Maltepe Belediyesi dönüşüm sorununa çare bulacak!

Çalıştayda konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Artık planlarımıza son şeklini vererek, yıllardır kangren haline gelen bu mahallelerimizdeki kentsel dönüşüm sorununa çare bulacağız" dedi.

Maltepe Belediyesi’nin 2016 yılı bütçesi 398 milyon TL!

Maltepe Belediye Meclisi’nin ekim ayı olağan toplantılarının son oturumu, Meclis Birinci Başkan Vekili Ziya Hayırlıoğlu Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Maltepe Belediyesi’nin, 398 milyon olarak belirlenen 2016 yılı bütçesisi oy çokluğuyla kabul edildi.

maltepe belediyesi yalçın bayerin yazısına cevap verdi mi Haberi

maltepe belediyesi yalçın bayerin yazısına cevap verdi mi


Maltepe Belediye Başkanlığı, Hürriyet Gazetesi yazarı Yalçın Bayer'in 1 Ağustos 2014 tarihli köşe yazında kaleme aldığı, Rönesans Maltepe projesi hakkındaki iddialarına cevap verdi. 


İnşaat firması ve projenin adının verilmediği açıklamada, araziyle ilgili plan tadilatının Maltepe Belediyesi tarafından yapılmadığı vurgulandı. 


İşte o açıklama; 


"01.08.2014 tarihinde yayınlanan bir köşe yazısında ve bazı haberlerde, Maltepe Belediyesi ile ilgili gerçeği yansıtmayan ve belediyemizle ilgili olmayan bazı iddialar gündeme getirilerek, kamuoyu yanlış bilgilendirilmiştir.


Mülkiyeti İller Bankası'na ait G22A09B2A pafta, 15050 ada, 2 parselde bulunan 30 bin 617 metrekare büyüklüğünde ticaret + konut ve 2,5 emsal inşaat sahası emsali bulunan, E-5 Güneyi Uygulama İmar Planı alanındaki yerle ilgili; 21.11.2013 tarihli  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı oluru ile tadilen re'sen onaylanan planına istinaden, kamu kuruluşu olan İller Bankası A.Ş. tarafından...