01 / 05 / 2024

Maltepe cevizli kent park

Maltepe cevizli kent park

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cevizli Mahallesi’nde yapılması planlanan kent parkın temelinin sonbaharda atılacağını söyledi. Kılıç, "Bu bölgede atıl olarak bekleyen 35 dönümlük alana dev bir kent parkı inşa edeceğiz" dedi

Maltepe'ye 528 konutluk dev proje! Maltepe Park İstanbul, 1 milyar 278 milyon TL'ye mal olacak!

Bakırköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Maltepe'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Maltepe Cevizli'de yükselecek Maltepe Park İstanbul projesinde 528 adet konut ve 32 dükkan olacak. İşte projenin detayları...

Özak GYO Maltepe projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Özak GYO Maltepe Cevizli Mahallesi'nde geliştirilmesi planlanan yatırımlar çerçevesinde arsa sahipleri ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı. İşte ayrıntılar...

İstanbul Maltepe'de 209 metrekarelik dubleks daire satılıyor! Ev almak isteyenler dikkat! 

Kurtköy Sosyal Güvenlik Merkezi, İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Cevizli Mahallesi'nde yer alan 209 metrekarelik dubleks evi satıyor. İşte fiyatı ve tüm özellikleri...

Cevizli Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Cevizli Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe Şubesi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Sinan Tekol ve Kaan Tüfekci ortaklığında kuruldu.

Mym Kent İnşaat Elektronik Otomotiv Gıda Temizlik Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Mym Kent İnşaat Elektronik Otomotiv Gıda Temizlik Sanayi Ticaret  Limited  Şirketi Maltepe’de   400 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Çevik  tarafından kuruldu.

Maltepe Cevizli 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Maltepe İlçesi, Cevizli Mahallesi, Tugay Deresi Kuzeyi Park ve Yol Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 08.11.2019 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul Kent Öğrenci Yurdu İşletmeleri Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Kent Öğrenci Yurdu İşletmeleri Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 230 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şimşek ve Ali Fuat Şimşek ortaklığında kuruldu. 

CarrefourSA Maltepe 835 milyon TL'ye satıldı!

CarrefourSA, İstanbul ili, Maltepe İlçesi Cevizli Mahallesi'ndeki taşınmazları 835 milyon TL+KDV bedelle Bakırköy Gayrimenkul'e sattı.

Maltepe'de 45 milyon dolara satılık arsa!

Silvan Sanayi Anonim Şirketi'ne ait olan Maltepe Cevizli Mahallesi'ndeki 22 bin 517 metrekare alanlı arsa 45 milyon dolara satılıyor. 

Oyak Dragos Maltepe Konutları iletişim!

Oyak Dragos projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Cevizli Mahallesi'nde hayata geçirildi. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer veriliyor...

Nest Dragos'ta teslimler 24 ay sonra!

İstanbul Maltepe Cevizli Mahallesi'nde hayata geçirilen Nest Dragos projesinde toplamda 180 daire bulunuyor. Projede fiyatlar lansman sonrasında belli olacak.

PRS Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

PRS Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Burak Pars tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Maltepe, Cevizli Mahallesi'nde kuruldu.

Ritim İstanbul'da oturuma hazır fırsatlar!

Ritim İstanbul'da oturuma hazır fırsatlar sunuluyor. Arsa alanı 35 bin metrekare olarak belirlenen proje Maltepe Cevizli'de yer alıyor.

Maltepe cevizli kent park Haberi

Maltepe cevizli kent park

Maltepe Belediye Meclisi’nin mayıs ayı olağan toplantılarının ilki, Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın başkanlığında gerçekleşti. Konuşmasına, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutlayarak başlayan Kılıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da Maltepe’de geniş kapsamlı bir kutlama programıyla kutladıklarını ifade etti. Nisan ayında yapılan çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Kılıç, Cevizli Mahallesi’nde yapılması planlanan kent parkı hakkında da bilgilendirmede bulundu. 


Bu bölgede atıl olarak bekleyen 35 dönümlük alana dev bir kent parkı inşa edeceklerini kaydeden Kılıç, “Buradaki alana bölgenin en büyük kent parkı yapma kararı aldık. Sonbaharda buranın temelini atarak, Maltepe halkının hizmetine sokmak istiyoruz” dedi. Gündemde yer alan beş maddenin ilgili komisyonlara havale edilmesinin ardından, toplantı sona erdi. 



Haber BirGün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İSTANBUL Maltepe'deki, 2013 yılına kadar Karayolları 1.Bölge...