03 / 05 / 2024

Maltepe Dragos 3. Derece Doğal Sit Alanı imar

Maltepe Dragos 3. Derece Doğal Sit Alanı imar

İBB tarafından başvuru yapılan İstanbul Maltepe Yalı Mahallesi, 1/5000 ölçekli Maltepe Dragos 3. Derece Doğal Sit Alanı Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği TVK'nın gündeminde...

Mas Besicilik Tarım İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Besicilik Tarım İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Selimoğlu tarafından kuruldu.

For Watt Enerji Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

For Watt Enerji Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Örçen tarafından kuruldu.

Batı Birikim Gayrimenkul'den Maltepe Dragos'a 689 konutluk yeni proje geliyor!

Batı Birikim Gayrimenkul, Maltepe Dragos projesi için düğmeye bastı. Projede 689 adet konutun yanı sıra 55 adet ticari ünite yer alacak.

Maltepe Dragos 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Dragos 3. Derece Doğal Sit Alanı 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Shm Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shm Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Demirbaş tarafından kuruldu.

BFS Fırat Yapı Otomotiv Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BFS Fırat Yapı Otomotiv Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfettin Okşaksin tarafından kuruldu.

Maltepe'de 3 mahalleye koyulan icra kaldırıldı!

Ali Kılıç yönetimindeki CHP'li Maltepe Belediyesi'nin borçları sebebiyle 3 mahalleye koyulan icra kaldırıldı.

Ali Kılıç: Türkiye dönüşümü Maltepe'den öğrenecek!

Maltepe'nin 3 mahallesinde örnek bir kentsel dönüşüm projesine imza atacak olan Başkan Ali Kılıç kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalar yaptı.

Nuvo Dragos'ta faiz indi, KDV sıfırlandı!

Maltepe Dragos’ta yükselen Nuvo Dragos projesinde faiz yüzde 1.15'e düşürüldü ve KDV sıfırlandı.P

Ortakent Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ortakent Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şimşek ve Ali Fuat Şimşek ortaklığında kuruldu.

Maltepe'nin 3 mahallesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Maltepe Belediyesi, yeni bir kentsel dönüşüme hazırlanıyor. Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerinde başlayacak proje kapsamında inşaat bitirme sigortası alacak bir model üzerinde çalışılıyor.

Nuvo Dragos'ta Eylül fırsatı! Yüzde 1 KDV!

Maltepe Dragos’ta özel konumu, konforlu daireleri, renkli sosyal yaşamıyla dikkat çeken Nuvo Dragos'ta Eylül ayı fırsatları sunuluyor...

Maltepe'nin 1/1000'lik imar planı kabul edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Maltepe'nin 1/1000´lik imar planı kabul edildi. İmar planı sorunun çözülmesiyle Maltepe'nin 3 mahallesi tapusuna kavuşacak.

Maltepe Dragos 3. Derece Doğal Sit Alanı imar Haberi

Maltepe Dragos 3. Derece Doğal Sit Alanı imar


İstanbul Maltepe Yalı Mahallesi, 1/5000 ölçekli Maltepe Dragos 3. Derece Doğal Sit Alanı Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği için İBB Şehir Planlama Müdürlüğü tarafından başvuru yapıldı.


İstanbul 1 Numaralı Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu tarafından değerlendirilecek olan Maltepe Dragos 3. Derece Doğal Sit Alanı Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği için 1 Şubat 2013 tarihinde başvuru yapıldı.


Maltepe Dragos 3. Derece Doğal Sit Alanı Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği için bahsi geçen alanda Devlet Demiryolları, Devlet Su İşleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Maltepe Belediyesi ve özel şahıslara ait arsa bulunuyor.




Gülcihan YELKENCİ /...