05 / 05 / 2024

maltepe fuar alanları

maltepe fuar alanları

Maltepe Belediyesi, Türkiye’nin en büyük uluslararası fuar, kongre ve yaşam merkezini kurmaya hazırlanıyor. 1 milyon metrekarelik arazide inşa edilecek olan M’EXPO CENTER, 200 bin metrekare kapalı alana sahip olacak.

Maltepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Maltepe ilçesi, E-5 Kuzeyi - E5 - Güneyi - Dragos - Esenkent Turizm Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Riskli kentsel dönüşüm alanları tespit edilmeli!

42. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da konuşan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, “Öncelikli en riskli kentsel dönüşüm alanları ve binaları hızlıca tespit edilmeli'' diye konuştu.

Erzurum İnşaat Fuarı kentte yeni iş alanları oluşturdu!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş.’nin işbirliğinde düzenlenen Doğu Anadolu Erzurum İnşaat, Gayrimenkul ve Kent Fuarları kentte yeni iş alanları oluşturdu.

İbrahim Gülle: İstanbul daha büyük fuar merkezini hak ediyor!

TİM Başkanı İsmail Gülle, Atatürk Havalimanındaki kapalı alanların uluslararası bir fuar merkezine dönüştürülmesi kararı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti. Gülle buradaki fuar işletilmesine TİM olarak talip olduklarını belirtti.

Avcılar Belediyesi Tahtakale'de fuar ve sergi alanı yaptırıyor!

Avcılar Belediyesi, Tahtakale Mahallesi'nde İrtifak/İntifa hakkı: Fuar ve sergi alanı, işyerleri inşası ile Fuar ve sergi alanı vb. alanların işletilmesi işi için ihale düzenliyor...

Avcılar Belediyesi fuar alanı irtifak karşılığı işletme ihalesi 25 Eylül'de!

Avcılar Belediye Başkanlığı tarafından fuar ve sergi alanı, işyerleri inşası ile Fuar ve sergi alanı stant vb. alanların işletilmesi işi ihale ediliyor..

İstanbul Park’ın yerine dev fuar merkezi planlanıyor!

İstanbul Ticaret Odası'nın gündeminde fuar alanları bulunuyor. Konu hakkındaki dava bitince Yeşilköy’deki fuar alanı büyütülecek. 

Maltepe E-5 Güneyi nazım imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Maltepe E-5 Güneyi Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıda...

Maltepe E-5 Kuzeyi nazım imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Maltepe E-5 Kuzeyi Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıda...

Maltepe Esenkent nazım imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Maltepe ilçesi Esenkent nazım imar planında turizm tesis alanları plan notu değişikliğine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Maltepe Dragos Kentsel Yenileme Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Maltepe İlçesi, Dragos Kentsel Yenileme Proje Alanı Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin imar planı tadilatı askıda...

Yeşilmavi Maltepe tertemiz orman havasıyla adalar manzarasını birleştirdi!

Sur Yapı, şimdi Yeşilmavi projesiyle Maltepe’nin değerine değer katmaya hazırlanıyor. Yeşilmavi Maltepe, ferah daireleri, sosyal tesisleri, yeşil alanları, deniz manzarası, çam kokularının yayıldığı orman havası sayesinde sakinlerine huzurlu ve modern bir yaşam alanı vaat ediyor.

Loda Mobilya, CNR İMOB Fuarı'nda!

Modern ve yalın tasarımlarıyla yaşam alanlarını daha keyifli hale getiren Loda Mobilya, Türkiye’nin yabancı vizyona ve uluslararası rekorlara sahip tek fuar kuruluşu olan CNREXPO’nun düzenlediği CNRİMOB fuarına katılıyor.

maltepe fuar alanları Haberi

maltepe fuar alanları

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Uluslararası Fuar Kongre ve Yaşam Merkezi M’EXPO CENTER’ın 600 kişiye sürekli istihdam ve 20 bin kişiye iş imkanı sağlayacağını, ülke ekonomisine 1,5 milyar dolar katkı sunacağını söyledi.


Messe Münich’in stratejik ortaklığı ve danışmanlığında başlayan çalışma ile Japon elektronik devi SONY de yakından ilgileniyor.


İstanbul’un Maltepe ilçesi, Türkiye’nin en büyük fuar alanını inşa etmeye hazırlanıyor. Belediye Başkanı Ali Kılıç, düzenlediği basın toplantısında Maltepe Uluslararası Fuar Kongre ve Yaşam Merkezi M’EXPO CENTER’ı tanıttı. Proje için ilk kazmanın 2015 sonunda vurulması ve fuar alanının ilk bölümünün 2017 yılında faaliyete geçmesi planlanıyor. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, M’EXPO CENTER’ın 600 kişiye sürekli istihdam ve  20 bin kişiye iş imkanı sağlayacağını, ülke ekonomisine 1,5 milyar dolar katkı sunacağını söyledi.


Dünyada fuarcılık...