02 / 05 / 2024

Maltepe Fuar Merkezine destek isteği

Maltepe Fuar Merkezine destek isteği

İstanbul Maltepe'de yapılması planlanan ve 900 milyon Avro'ya mal olacak Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M'EXP0) için imza kampanyası başladı.

Ali Kılıç: M'Expo'yu bir Türkiye projesine dönüştürmek istiyorum!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İlçe Belediye Başkanları Çalışma Toplantısı'na katıldı. Toplantıda belediye çalışmalarıyla ilgili sunum yapan Kılıç, M'Expo Center projesine destek istedi.

Atatürk Havalimanı 6 Nisan’da ticari uçuşlara kapanıyor!

Atatürk Havalimanı, 6 Nisan’da ticari uçuşlara kapanıyor. Atatürk Havalimanı içerisinde yer alan arazi daha sonra millet bahçesi olarak hizmet verecek. Terminal binaları ise kongre ve fuar merkezine dönüşecek.

İbrahim Gülle: İstanbul daha büyük fuar merkezini hak ediyor!

TİM Başkanı İsmail Gülle, Atatürk Havalimanındaki kapalı alanların uluslararası bir fuar merkezine dönüştürülmesi kararı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti. Gülle buradaki fuar işletilmesine TİM olarak talip olduklarını belirtti.

Recep Altepe'den İnegöl Fuar Merkezi´ne destek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl’de 50 bin metrekare alana kurulacak modern fuar merkezine destek verdiklerini açıkladı.

Atatürk Havalimanı uluslararası fuar merkezine dönüşmeli!

MedyaCity’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kurt, Atatürk Havalimanı'nın bulunduğu alanın nasıl değerlendirileceğine ilişkin açıklama yaptı. Kurt, Atatürk Havaliman’ının dünya standartlarında bir fuar merkezine dönüştürülmesi gerektiğini ifade etti.

İSMOB 2017'de tasarım öne çıktı!

Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel fuarcılık kuruluşu olan TÜYAP’ın, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliğiyle düzenlediği İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) özel etkinliklerle devam ediyor.

Murat Çavga: Trabzon'a fuar ve kongre merkezi yapılmalı!

Turizm İşletmeleri ve Seyahat Acenteleri Derneği Başkanı Murat Çavga, "Trabzon'da kış aylarında turizm hareketliliği sağlayacak fuar ve kongre çalışmalarının yapılabilmesi için en az 3-4 salonu olan bir fuar ve kongre merkezine ihtiyacımız var." dedi.

Gebze Ticaret Odası’ndan M’Expo’ya destek!

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve oda üyelerinden Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’Expo) projesine tam destek geldi.

Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi'ne ödül!

Maltepe Belediyesi’nin 25 bin kişiye istihdam sağlayacak Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’Expo) projesi, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği Yerel Yönetim Ödülleri töreninde istihdam dalında ödüle layık görüldü.

Ali Kılıç, Maltepe M’Expo projesi için destek istedi!

Maltepe esnaflarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo ve Maltepe Meydan projesi için destek istedi. Projelere tam destek veren esnaflar da, ilçenin bu projelerle kalkınacağını belirtti.

İSMOB TÜYAP kapılarını açmaya hazırlanıyor!

Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruşu olan TÜYAP ve MOSDER’in iş birliğiyle bu yıl 12’ncisi gerçekleşecek İSMOB 12-17 Ocak 2016 tarihlerinde yeni adresi TÜYAP Beylükdüzü’nde kapılarını açmaya hazırlanıyor.

TÜYAP, İSMOB'a ev sahipliği yapıyor!

Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruşu olan TÜYAP, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in önderliğinde, 2005 yılından bu yana organize edilen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB)’na ev sahipliği yapıyor.

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Ocak 2016'da TÜYAP'ta!

Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruşu olan TÜYAP, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği’nin önderliğinde 2005 yılından bu yana organize edilen İstanbul Mobilya Fuarı'na ev sahipliği yapacak.

Maltepe M’Expo ile cazibe merkezi olacak!

Messe Münih Genel Müdürü Eugen Egentenmeir, Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo projesini katılımcılara anlatarak, projenin ilçeyi cazibe merkezi haline getireceğini ifade etti.

Maltepe Fuar Merkezine destek isteği Haberi

Maltepe Fuar Merkezine destek isteği

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Bu, halkımızın yararlanacağı Maltepelilerin projesi, Projede golf sahaları ve kongre merkezleri de yer alacak. En az 25 bin kişi iş bulacak" dedi. Kılıç TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Sony ve Hollanda, Almanya, İngiltere'nin destek verdiğini...