07 / 05 / 2024

Maltepe Fuar projesine destek arayışı

Maltepe Fuar projesine destek arayışı

Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cumuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İlçe Belediye Başkanları Çalışma Toplantısına katıldı. M'Expo Center için destek istedi. Kılıç, ''Maltepe FUAR projemize destek istiyorum'' dedi.

Dünya Şehir Maltepe projesinin lansmanı yapıldı! Adalar manzaralı 752 konut geliyor!

Dünya Şehir Maltepe projesinin lansmanı gerçekleştirildi. İşte lansmanı yapılan Dünya Şehir Maltepe projesine ilişkin tüm detaylar... 

Ali Kılıç: Türkiye dönüşümü Maltepe'den öğrenecek!

Maltepe'nin 3 mahallesinde örnek bir kentsel dönüşüm projesine imza atacak olan Başkan Ali Kılıç kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalar yaptı.

Almis Maltepe projesinde 692 konut geliyor!

Almis İnşaat, İstanbul Maltepe'de 692 konut ve 2 dükkandan oluşan yeni konut projesine hazırlanıyor. Almis Maltepe projesi Ekim 2019'da tamamlanacak...

TOKİ Maltepe Başıbüyük Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

TOKİ, İstanbul Maltepe'de 305 konutluk kentsel dönüşüm projesine başlıyor. Dün yapılan ihaleye en yüksek teklifi 85 milyon 700 bin lira ile Yılkanur İnş. San ve Tic. AŞ & Bemak Asfalt Mad. San. ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı verdi.

TOKİ Maltepe kentsel dönüşümü için geri sayım başladı!

TOKİ'nin İstanbul'da yapacağı yeni projeler ev almak isteyenler dar ve orta gelirli vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. TOKİ, Maltepe Başıbüyük Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesine başlıyor. Yeni proje için 14 Ağustos'ta ihaleye çıkılacak.

Mesa Maltepe projesine ön talep topluyor!

Mesa, Maltepe CarrefourSA'nın yerine yapacağı yeni projesi ön talep topluyor. Mesa Bağdat Caddesi projesinde 253 konut olacak...

Oyak Dragos Maltepe projesi başlıyor!

Oyak İnşaat, Oyakkent 3'ü beklerken, Maltepe'de Oyak Dragos projesine başlıyor. 2014'te satışı yapılamayan arsada Oyak Dragos projesi ile 414 konut, 156 ofis ve 10 dükkan inşa edilecek...

Gebze Ticaret Odası’ndan M’Expo’ya destek!

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve oda üyelerinden Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’Expo) projesine tam destek geldi.

Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi'ne ödül!

Maltepe Belediyesi’nin 25 bin kişiye istihdam sağlayacak Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’Expo) projesi, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği Yerel Yönetim Ödülleri töreninde istihdam dalında ödüle layık görüldü.

Ali Kılıç, Maltepe M’Expo projesi için destek istedi!

Maltepe esnaflarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo ve Maltepe Meydan projesi için destek istedi. Projelere tam destek veren esnaflar da, ilçenin bu projelerle kalkınacağını belirtti.

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada Maltepe projesine başladı!

Dünyagöz Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, İstanbul Maltepe'de konut projesi inşa edeceklerini açıkladı. 10 dönüm arsada 290 rezidans daire olacak...

Maltepe M’Expo ile cazibe merkezi olacak!

Messe Münih Genel Müdürü Eugen Egentenmeir, Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo projesini katılımcılara anlatarak, projenin ilçeyi cazibe merkezi haline getireceğini ifade etti.

Maltepe Karacabey kavşak yolları imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin askıya çıkardığı Maltepe Karacabey Kavşak Kolları Ön Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı yarın askıdan iniyor.

Maltepe Fuar projesine destek arayışı Haberi

Maltepe Fuar projesine destek arayışı

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, katıldığı belediye başkanları toplantısında Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M'Expo Center projesine destek istedi. Başkan Kılıç, "Uzun bir tartışma ve araştırma sürecinden sonra Anadolu yakasında yapılacak bir fuar, çevre ilçeleri, illeri ve Türkiye'yi de kucaklayacak bir projeye dönüşebilir dedik. Buradan yola çıkarak Maltepe sınırları içerisinde buna elverişli araziler olduğunu da biliyoruz. Buradaki çok kıymetli arkadaşlarım olan sizlere de projemi sunarak ve desteğinizi alarak, bu projeyi bir aday adaylığı döneminde gerçekleştirdik. 14 aday adayı olmasına rağmen aramızda bir dayanışma ruhu vardı. Bu adaylık seçimi süreçlerine yansıdı. 


"2009 SEÇİMLERİNDE MALTEPE'DE MHP ADAYLIĞINI KOYMAMIŞTI" 

Ciddi bir oyu onlardan transfer etmiştik. Bu seçimlerde MHP vardı, bizden oy götürdü ama buna rağmen 150 bin civarında oy aldık. Aday adaylığı...