02 / 05 / 2024

maltepe kent haberleri

maltepe kent haberleri

3 katlı binanın çatısını bir bölümü, yanındaki gecekondunun üzerine devrildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, binanın üzerinde kalan ve tehlike arz eden çatının diğer bölümünü de bulunduğu yerden indirdi.

Mym Kent İnşaat Elektronik Otomotiv Gıda Temizlik Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Mym Kent İnşaat Elektronik Otomotiv Gıda Temizlik Sanayi Ticaret  Limited  Şirketi Maltepe’de   400 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Çevik  tarafından kuruldu.

İstanbul Kent Öğrenci Yurdu İşletmeleri Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Kent Öğrenci Yurdu İşletmeleri Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 230 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şimşek ve Ali Fuat Şimşek ortaklığında kuruldu. 

Maltepe'de kurbanlık alan kent parkı olacak!

Göreve geldiği tarihten itibaren, mahalle toplantılarıyla sık sık Maltepelilerle bir araya gelip, sorunlarını dinleyen Maltepe Başkanı Ali Kılıç,sabah toplantılarına yeniden start verdi. Kurbanlık alanın parka dönüştürülmesini de halkın onayına sundu.

Maltepe'ye 35 dönümlük kent park geliyor!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cevizli Mahallesi’nde yapılması planlanan kent parkın temelinin sonbaharda atılacağını söyledi. Kılıç, "Bu bölgede atıl olarak bekleyen 35 dönümlük alana dev bir kent parkı inşa edeceğiz" dedi

Cevizli Kent Parkı'na Sivaslılardan destek!

Sivaslılarla bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cevizli’de yapılacak kent parkını halkın onayına sundu. Parka halktan tam destek geldi .

Maltepe'ye dev kent parkı inşa ediliyor!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cevizli Mahallesi’nde atıl olarak bekleyen 35 dönümlük alana dev bir kent parkı inşa edeceklerini belirterek, 'Projeye karşı çıkanlar var. Bu parkın kime ne zararı olabilir ki?' diye sordu.

1993 yılında Maltepe'de yeni bir kent doğacakmış!

1993 yılında Maltepe'de yeni bir kent doğacakmış. Kayalar İnşaat tarafından Maltepe'de inşa edilen 56 blok, 2 bin 240 daireden oluşan sitenin tanıtım kokteyline büyük ilgi olmuş.

Ali Kılıç: Maltepe'de bölge parkları kuracağız!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Maltepe Kent Konseyi önderliğinde mahalle meclisleri oluşturulacak. Halkımıza danışarak karar alacağız. Maltepe’de yeşili daima koruyup, bölge parkları yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Maltepe Demirtaş Kent'te satışlar devam ediyor! 310 bin TL!

Demirtaş İnşaat güvencesi ve kalitesi ile Maltepe’de inşa edilen ve Metro'ya yaklaşık 400 mt mesafede bulunan DEMİRTAŞ KENT SİTESİ sizlere modern ve nezih bir yaşam sunuyor.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Maltepe' ye kentsel dönüşüm projeleri devam ediyor!

Maltepe Belediyesi'nin, Avrupa Birliği ile işbirliğinin geliştirilmesi, Maltepe'nin Avrupa standartlarında bir kent haline dönüştürülmesi amacıyla oluşturduğu "Avrupa Birliği ve Uluslararası İlişkiler Merkezi", CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da

Maltepe'nin 5 yıllık stratejik planı hazır!

Maltepe Belediyesi’nce hazırlanan 5 yıllık “Stratejik Planı”nın sunumu gerçekleştirildi. Stratejik planlamada Maltepe’nin vizyonu, mavi, yeşil, yaşanabilir, dünya standartlarında bir kent olmak şeklinde belirlendi. İşte o plan...

Kartal-Maltepe hattında proje yarışı hızlandı!

İstanbul'un ucu olarak bilinen Kartal-Maltepe hattı, metronun bölgeye kadar uzanmasıyla kent merkezine yaklaştı. Ulaşımın kolaylaşmasıyla talep artınca da bölgedeki konut metrekare fiyatları 5 bin TL seviyesine kadar çıktı...

maltepe kent haberleri Haberi

maltepe kent haberleri


İki gündür İstanbul'u etkisi altına alan şiddetli lodos nedeniyle Maltepe'de 3 katlı bir binanın çatısı uçtu.


Gülensu Mahallesi Battalgazi Sokak'taki 3 katlı binanın çatısını bir  bölümü, yanındaki gecekondunun üzerine devrildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, binanın üzerinde  kalan ve tehlike arz eden çatının diğer bölümünü de bulunduğu yerden indirdi. Olay nedeniyle ölen ya da yaralanan olmadığı...