28 / 04 / 2024

maltepe kentsel dönüşüm projesi

maltepe kentsel dönüşüm projesi

Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı CHP'li Hasan Gökkaya, “Maltepe’de değişim şart” diye konuştu. Bölgede imar planı sorunlarının çözüleceğini söyleyen Gökkaya, ada bazlı dönüşüm yapılacağını vurguladı.

Maltepe'nin 3 mahallesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Maltepe Belediyesi, yeni bir kentsel dönüşüme hazırlanıyor. Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerinde başlayacak proje kapsamında inşaat bitirme sigortası alacak bir model üzerinde çalışılıyor.

Maltepe'de yerinde dönüşüm yapılacak!

Maltepe Belediyesi’nin Gülsuyu ve Gülensu mahalleleri için hazırladığı imar planı, ‘yerinde dönüşüm’ modeli ile mahalleliyi göçe zorlamayacak. Başkan Kılıç’ın “En geç sonbaharda çözeceğim” dediği imar planları tamamlandı.

Kentsel dönüşüm ve tapu sorunlarının tamamı çözülecek!

İstanbul Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç. "Halk Buluşmaları" kapsamında Gülensu mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Toplantıya Ali Kılıç'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları da katıldı

Maltepe'de dönüşüm planları sonbahara kadar çıkartılacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 25 kişilik bir danışma kurulu oluşturduklarını belirterek, "Bu danışma kurulları, mahallede önce nereden kentsel dönüşüme başlanacağına karar verecek" dedi.

Ali Kılıç maltepelilere kentsel dönüşüm müjdesi verdi!

Maltepe Belediyesi Gülsuyu Kentsel Dönüşüm Planlama Merkezi, Belediye Başkanı Ali Kılıç tarafından düzenlenen bir törenle açıldı.Törende konuşan Başkan Ali Kılıç, kentsel dönüşümü bekleyen Gülsuyu ve Gülensu mahallesine 'plan' müjdesi verdi.

Ali Kılıç: Maltepelilere kentsel dönüşüm sözü verdi!

Başıbüyük Mahallesi sakinleriyle buluşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe'nin rantını yine Maltepelilere aktarmak için çalıştıklarını belirtti. Kılıç "Kentsel dönüşüm konusunda sizleri kimseye muhtaç ettirmeyeceğim" dedi.

İş Bankası'ndan Maltepelilere kentsel dönüşüm kredisi!

Protokol için düzenlenen imza töreninde konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “İlçemiz için kentsel dönüşüm acilen gereklidir. İş Bankası ile Maltepe’nin yenilenmesinde, başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Maltepe'de 2 mahalleye Dikmen Vadisi önerisi!

CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın ile Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi..

Maltepe'de 4 kentsel dönüşüm projesi başlayacak!

Maltepe genelinde Başıbüyük, Gülsuyu, Gülensu ve Esenkent mahalleleri olmak üzere 4 bölgede kentsel dönüşüm projeleri hayata geçmeye hazırlanıyor. Maltepe Belediyesi, mahallelerde platformlar ve kentsel dönüşüm birimleri kurmaya başladı.

Ali Kılıç: Kentsel dönüşümde büyük beklentiler içine girmeyin!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, söz verdiği gibi ilk mahalle toplantılarından yaklaşık 3 ay sonra halkla tekrar bir araya geldi. Başkan Kılıç, “Kentsel dönüşüm konusunda büyük beklentiler içine girip de binam çok katlı olsun anlayışından vazgeçin" de

Maltepe Kentsel Dönüşüm Değerlendirme Toplantısı yapıldı!

İstanbul'da kentsel dönüşüm yapılacak ilçelerin başında gelen Maltepe'de, yapılması düşünülen kentsel dönüşüm projeleri uzmanlar tarafından masaya yatırıldı..

Başıbüyük halkı kentsel dönüşüm projesini beğendi!

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin başkanlığında görüşülen projenin mimarı Prof. Dr. Hüseyin Kaptan ye TOKİ İstanbul Emlak Dairesi Başkanı Ali Şeydi Karaoğlu'nun da katıldığı toplantıda proje detayları görüşüldü...

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

Vega Kentsel Dönüşüm Proje Ve Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vega Kentsel Dönüşüm Proje Ve Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Aybüke Kaygusuz Okucu ve Sümeyye Kaya ortaklığında kuruldu.

Gms Kentsel Dönüşüm Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Gms Kentsel Dönüşüm Yapı Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Kiyan ve Müzeyyen Barut ortaklığında kuruldu.

Gülsuyu ve Gülensu sakinlerinin kentsel dönüşüm isyanı!

İstanbul Maltepe Gülsuyu ve Gülensu mahalle sakinleri uzun yıllardır mahallerinin yeniden inşa edilmesini bekliyor. Mahalle halkı, uzun süredir  bölgede gerginlik yaratan kentsel dönüşüm ile ilgili taleplerini sıraladı.

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Ekşioğlu tarafından kuruldu. 

Maltepe’nin dönüşümü masaya yatırıldı!

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalıştayında, 40 yıl sonra çözüme kavuşan Maltepe’nin Başıbüyük, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinde uygulanması planlanan kentsel dönüşüm modelleri konuşuldu.

TOKİ Maltepe kentsel dönüşüm projesinde inşaat başlıyor!

TOKİ Maltepe kentsel dönüşüm projesi için inşaat çalışmaları başlıyor. Projede teslimler 2019 Nisan'da yapılacak..

TOKİ Maltepe Başıbüyük Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

TOKİ, İstanbul Maltepe'de 305 konutluk kentsel dönüşüm projesine başlıyor. Dün yapılan ihaleye en yüksek teklifi 85 milyon 700 bin lira ile Yılkanur İnş. San ve Tic. AŞ & Bemak Asfalt Mad. San. ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı verdi.

TOKİ Maltepe kentsel dönüşümü için geri sayım başladı!

TOKİ'nin İstanbul'da yapacağı yeni projeler ev almak isteyenler dar ve orta gelirli vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. TOKİ, Maltepe Başıbüyük Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesine başlıyor. Yeni proje için 14 Ağustos'ta ihaleye çıkılacak.

Gülsuyu ve Gülensu kentsel dönüşümünde vatandaş ne istiyor?

Maltepe Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinde 10 yılı aşkın süredir kentsel dönüşüm konuşuluyor. Mahallenin ilk isteği ise ‘yerinde dönüşüm’ Mahalleyi dönüşümden sonra terk etmeyeceklerini söyleyen vatandaş “Bu mahalle bizim, bizi görsün ona göre plan proje yapsınlar. " diyor.

Maltepe Başıbüyük'te kentsel dönüşümün önü açıldı!

Maltepe Başıbüyük Mahallesi'nin yıllardır beklediği imar planları nihayet İBB Meclisi'nden geçti. 1/5000'lik planları geçen mahallede kentsel dönüşümün önü açıldı.

Maltepe Gülsuyu ve Gülensu’da kentsel dönüşüm başlıyor!

İstanbul’un ilk gecekondu mahallelerinden Gülsuyu ve Gülensu’da kentsel dönüşüm 2017’de başlıyor. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, semt sakinleriyle ortaklaşa hazırlanan projenin örnek bir dönüşüm olacağını söyledi...

maltepe kentsel dönüşüm projesi Haberi

maltepe kentsel dönüşüm projesi

Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı CHP'li Hasan Gökkaya, Maltepe için projelerini anlattı. Gerçek Gündem Gazetesi'nde yer alan habere göre, Gökkaya, basına yaptığı açıklamada “Maltepe’de değişim şart” dedi.

“Ulaşım, kentsel dönüşüm ve planlama, işsizlik ve yoksulluk sorunlarının yanı sıra belediyenin yönetim biçimin ve liyakat sorunlarının Maltepe’nin en önde gelen sorunları” diyen Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Gökkaya'nın açıklamaları şu şekilde:

''Yönetim tarzı değişecek''

''Maltepe’de temel sorunları çözmek, model bir kenti hayata geçirmek için öncelikli adım olarak belediyeyi yönetme tarzını değiştireceğiz, kamucu, halkçı ve toplumcu bir belediye anlayışını hayata geçireceğiz. Belediye Başkanı’ndan başlayarak bütün belediye yönetimini sorun yaratıcı değil, sorun çözücü ve çözüm odaklı yapacağız, eşit hizmeti öne çıkartacağız.

Maltepe Belediyesi’ni, kendi modern binasında hızlı ve etkin hizmet veren, mülklerini satan değil koruyan ve...