21 / 05 / 2024

Maltepe Park ödül

Maltepe Park ödül

13 Şubat 2014 tarihinde Varşova’ da gerçekleştirilen CEE Perakende Gayrimenkul Ödülleri 2013 töreninde ECE Türkiye tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park, Yılın Türk Alışveriş Merkezi seçildi.

Maltepe'ye 528 konutluk dev proje! Maltepe Park İstanbul, 1 milyar 278 milyon TL'ye mal olacak!

Bakırköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Maltepe'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Maltepe Cevizli'de yükselecek Maltepe Park İstanbul projesinde 528 adet konut ve 32 dükkan olacak. İşte projenin detayları...

Park Mozaik 'Konutlar İçin LEED Ödülü'nde yılın projesi seçildi!

TEPE ve MESA’nın ortak imzasıyla inşa edilen Park Mozaik projesi, USGBC Konutlar İçin LEED Ödülü başlığı altında hem Yılın Projesi hem de Seçkin Konut Projesi ödülüne layık görüldü...

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Maltepe Park AVM'de mağazalar kepenk kapattı!

Çankaya Belediyesi tarafından adı ‘Çankaya Çarşı’ olarak değiştirilen Maltepe Park AVM, atıl vaziyette kaldı. Daha önce iki kez satışa çıkarılan ama satılamayan AVM'de mağazalar kepenk kapattı.

Sakarya Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule açılıyor!

Şehrin merakla beklediği Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule 17 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da açılıyor.

TOKİ Maltepe kentsel dönüşüm projesinde inşaat başlıyor!

TOKİ Maltepe kentsel dönüşüm projesi için inşaat çalışmaları başlıyor. Projede teslimler 2019 Nisan'da yapılacak..

Çankaya Belediyesi Maltepe Park AVM'yi kiraya veriyor!

Çankaya Maltepe Park AVM, Çankaya Belediyesi tarafından 10 yıllığına kiraya veriliyor. kiralama ihalesi 21 Eylül tarihinde saat 14:00'te gerçekleşecek..

Berk Arıl'a A'Design Award'dan iki ödül birden!

Maltepe Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü öğrencisi Berk Arıl, A’Design Award Tasarım Yarışması’nda iki ödül birden aldı.

Maltepe Park yılbaşında açık mı?

Maltepe Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Maltepe Park yılbaşında açık mı? Maltepe Park yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Maltepe Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Maltepe Belediyesi, Altın Arı Belediyecilik Ödülü'nü kazandı!

Maltepe Belediyesi, yerinde dönüşüm ve sosyal sorumluluk projeleriyle 'Altın Arı Belediyecilik Ödülü'ne layık görüldü. Belediye Başkan Yardımcısı Melih Morsünbül, “Ödülü kazanmamız daha da anlamlı hale geldi” dedi.

Milos Park Homes'e Jüri Özel Ödülü!

Kuzey Kıbrıs’ın en ses getiren toplu konut projesi Milos Park Homes, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması “Sign of the City Awards 2016”da, “Jüri Özel Ödülü”ne layık görüldü.

ECE Türkiye, Stevie Awards'tan 21 ödül aldı!

ECE Türkiye tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park, Espark ve TerraCity Alışveriş Merkezleri, iş dünyasının en prestijli ödüllerinden bir olarak kabul edilen ve bu yıl 13. kez düzenlenen International Business AwardsSM kapsamında 21 Stevie Ödülü birden kazandı.

Maltepe Park ödül Haberi

Maltepe Park ödül

EuropaProperty Dergisi tarafından düzenlenen CEE Perakende Gayrimenkul Ödülleri, Orta ve Doğu Avrupa’daki en seçkin ve başarılı projelere, firmalara, perakendecilere ve şahıslara veriliyor. Bu yıl altıncısı düzenlenen ödül töreni galasında, otuzun üzerinde kategoride aday gösterilen 400 firma ve proje arasından en başarılı olanlar seçildi. Projeler, mimari ve inşaat kalitesine, konumlarına, çevresel ve ticari başarılarına göre değerlendirildi. 


ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann, „Bu ödül, Maltepe Park’ta gerçekleştirilen işin kalitesinin onayıdır.  Yatırımcımız CarrefourSA’ya Alışveriş Merkezi‘nin genişletilip modernize edilmesi için yapmış olduğu yatırımdan ötürü bir kez daha teşekkür ediyoruz. ECE ve CarrefourSA Grupları’nın arasında süregelen önemli işbirliğinin sonuçlarını alıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz“ dedi. 


2005 yılında açılmış olan Maltepe Park Alışveriş Merkezi’nin kiralanabilir alanı, değişen müşteri profilinin ihtiyaç ve taleplerine cevap verebilmek adına 31.000 m2den...