04 / 05 / 2024

Maltepe Park ödülleri

Maltepe Park ödülleri

EuropaProperty Dergisi tarafından düzenlenen CEE Perakende Gayrimenkul Ödülleri, Orta ve Doğu Avrupa'daki en seçkin ve başarılı projelere, firmalara, perakendecilere ve şahıslara veriliyor. Maltepe Park Yılın Türk Alışveriş Merkezi seçildi...

Maltepe Park ‘Yılın Türk Alışveriş Merkezi’ seçildi!

2013'te yenilenerek 110 mağazadan 250 mağazaya çıkan Maltepe Park AVM yeni yüzüyle ziyaretçi rekorunu kırdı. AVM, Polonya'da yapılan CEE Perakende Gayrimenkul Ödülleri töreninde de ‘Yılın Türk Alışveriş Merkezi’ seçildi...

Maltepe Park en iyi Türk Alışveriş Merkezi seçildi!

ECE Türkiye tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park, 13 Şubat 2014 tarihinde Varşova'da gerçekleştirilen, " CEE Perakende Gayrimenkul Ödülleri 2013" töreninde "Yılın Türk Alışveriş Merkezi" seçildi.

Maltepe Park Yılın Türk Alışveriş Merkezi seçildi!

13 Şubat 2014 tarihinde Varşova’ da gerçekleştirilen CEE Perakende Gayrimenkul Ödülleri 2013 töreninde ECE Türkiye tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park, Yılın Türk Alışveriş Merkezi seçildi.

Maltepe'ye 528 konutluk dev proje! Maltepe Park İstanbul, 1 milyar 278 milyon TL'ye mal olacak!

Bakırköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Maltepe'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Maltepe Cevizli'de yükselecek Maltepe Park İstanbul projesinde 528 adet konut ve 32 dükkan olacak. İşte projenin detayları...

Balıkesir Tasarım Parkı Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yeralan Bandırma Tematik Parkı için düzenlenen Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

GarantiMortgage.com Altın Örümcek Ödülleri’nin birincisi!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin web sitesi www.GarantiMortgage.com, Türkiye’deki en iyi internet ve web uygulamalarının belirlendiği Altın Örümcek Web Ödülleri’nde üç ödül birden kazandı.

Piyalepaşa İstanbul, 13. Kırmızı Ödülleri'nde reklam ödülü aldı!

İstanbul’un en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa’da Polat markasının yarım asırlık tecrübesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen Kırmızı Ödülleri’nde yürüttüğü başarılı reklam kampanyasıyla ödül aldı.

XONE Seramik Tasarım Ödülleri 3 Haziran'da sahiplerini bulacak!

Türkiye seramik sektörüne uluslararası itibar ve rekabet gücü kazandırmak amacıyla düzenlenen XONE Seramik Tasarım Ödülleri, Esma Sultan Yalısı’nda 3 Haziran Cuma günü saat 20:30'da dağıtılacaktır.

Maltepe kentsel dönüşümünde ranta geçit yok!

Halkla bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe'deki kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi. Kılıç, Maltepe kentsel dönüşümünde ranta geçiş verilmeyeceğini söyledi.

TMMOB Ulusal Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

TMMOB tarafından her iki yılda bir düzenlenen Ulusal Mimarlık Ödülleri, Ankara'daki Akün Sahnesi'nde düzenlenen törende sahiplerini buldu. Törende 'Yapı', 'Proje' ve 'Fikir' dallarında ödül verildi.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri başvuruları başladı!

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri başvuruları başladı. Yarışmada; seramik sektörüne ve eğitimine katkıda bulunmak, yaratıcı fikirleri desteklemek, seramik sektöründe tasarımın önemini vurgulamak amaçlanıyor.

Mimar Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri Sergisi 12 Mayıs'ta!

Antalya Kepez Belediyesi Mimar Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri Sergisi 12 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde açılıyor.

Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden Endülüs Park'a 2 ödül!

Endülüs Park, inşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak ve özgün projeleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen Şehrin Yıldızları 2016 Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden iki ödül birden kazandı.

Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden LİK Yapı'ya ödül!

LİK YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Tonyalı iş adamı Mehmet Kurt, Şehrin Yıldızları Bursa Gayrimenkul Ödüllerinde büyük ödülün sahibi oldu. "Şehrin Yıldızları 2016 Bursa Gayrimenkul Ödülleri", Bursa'da gerçekleşen görkemli bir törenle verildi.

Manço Mimarlık'ın Hatay projesi S-Arch Ödülleri finalinde!

Manço Mimarlık tarafından tasarlanan Hatay İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi Projesi, Uluslararası S-Arch 2016 Konsept Tasarım Ödülleri'nde finale kaldı.

İSO Enerji Verimliliği Ödülleri için başvurular başladı!

Sürdürülebilir kalkınmaya yönelik enerji kaynaklarının verimli kullanılması amacıyla İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen "İSO Enerji Verimliliği Ödülleri" için başvurular başladı.

Maltepe Park ödülleri Haberi

Maltepe Park ödülleri

EuropaProperty Dergisi tarafından düzenlenen CEE Perakende Gayrimenkul Ödülleri, Orta ve Doğu Avrupa'daki en seçkin ve başarılı projelere, firmalara, perakendecilere ve şahıslara veriliyor. Bu yıl altıncısı düzenlenen ödül töreni galasında, 30'un üzerinde kategoride aday gösterilen 400 firma ve proje arasından en başarılı olanlar seçildi. Projeler, mimari ve inşaat kalitesine, konumlarına, çevresel ve ticari başarılarına göre değerlendirildi. Törende ECE Türkiye tarafından yönetilen Maltepe Park, 'Yılın Türk Alışveriş Merkezi' ödülünü aldı. ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann, "Bu ödül, Maltepe Park'ta gerçekleştirilen işin kalitesinin onayıdır. Yatırımcımız CarrefourSA'ya alışveriş merkezinin genişletilip, modernize edilmesi için yapmış olduğu yatırımdan ötürü bir kez daha teşekkür ediyoruz. ECE ve CarrefouıSA Grupları'nın arasında süregelen önemli işbirliğinin sonuçlarını alıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi. 2005 yılında açılmış olan Maltepe Park...