01 / 05 / 2024

maltepe parkı ne zaman açılacak

maltepe parkı ne zaman açılacak

Maltepe Dolgu Alanı, Avrupa’nın en büyük yaşam spor ve eğlence merkezine dönüşüyor. Dolgu çalışması biten yatırımı basına tanıtan Başkan Kadir Topbaş, projenin Ocak 2014’te tamamlanacağını açıkladı.

Zam geldi yeni tarifeler peş peşe güncellendi! Yeni İSPARK otopark ücreti kaç lira? İSPARK'ta 1 saat park ne kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Ekim ayı toplantısından zam kararı çıktı. Bu kapsamda İSPARK otopark ücretlerine yüzde 55 ile yüzde 57 arasında zam yapılacağı kararlaştırıldı. Peki, Yeni İSPARK otopark ücreti ne kadar oldu? İşte detaylar

Maltepe'ye 528 konutluk dev proje! Maltepe Park İstanbul, 1 milyar 278 milyon TL'ye mal olacak!

Bakırköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Maltepe'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Maltepe Cevizli'de yükselecek Maltepe Park İstanbul projesinde 528 adet konut ve 32 dükkan olacak. İşte projenin detayları...

Taksim Gezi Parkı ne olacak?

Taksim Gezi Parkı’nın İBB'nin elinden alan Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün Gezi Parkı için yeni projeler hayata geçireceği iddia edildi.

İzmir İstinye Park ne zaman açılacak?

İzmir Üçkuyular'da hayata geçirilen İstinye Park projesinin Mayıs 2020'de hizmete açılması planlanıyor. Proje Orjin Grup imzası taşıyor.

Zeki Toçoğlu: Şehrin altyapı geleceğini garanti altına aldık!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Park'ta gerçekleştirilen etkinlikte Adapazarı muhtarları ile bir araya geldi. 

Maltepe Park AVM'de mağazalar kepenk kapattı!

Çankaya Belediyesi tarafından adı ‘Çankaya Çarşı’ olarak değiştirilen Maltepe Park AVM, atıl vaziyette kaldı. Daha önce iki kez satışa çıkarılan ama satılamayan AVM'de mağazalar kepenk kapattı.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Sakarya Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule açılıyor!

Şehrin merakla beklediği Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule 17 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da açılıyor.

Sakarya Adakule'nin çatısı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Maltepe Park’ın inşa çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Çukurova Balkon'dan 5 ve 6 Mayıs'ta özel indirim!

5 ve 6 Mayıs tarihlerinde Maltepe Park AVM’deki Çukurova Balkon standını ziyaret edenlere özel fırsatlar sunulacak...

Özderici Nuvo Dragos ödeme seçenekleri!

Özderici Nuvo Dragos ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor. Maltepe'de Carrefour Maltepe Park AVM'ye yakın konumda yükselen projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Aydınoğlu Rota Maltepe fiyatları ne kadar?

Rota Aydınoğlu projesi İstanbul Maltepe'de Aydınoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Aydınoğlu Rota Maltepe fiyatları ne kadar?

Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Deluxia Park Residence projesi 364 daire ve 34 adet ofisten meydana geliyor. Peki Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

maltepe parkı ne zaman açılacak Haberi

maltepe parkı ne zaman açılacak


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Avrupa’nın en büyük yaşam spor ve eğlence merkezi olacak  “Maltepe Anroşman ve Sahil Düzenleme İnşaatı Projesi”ni basın mensuplarına tanıttı. Gazetecilerle birlikte alanda araç turu atan Kadir Topbaş, İstanbul’un plansız gelişmesi nedeniyle yeterince yeşil ve sosyal donatı alanlarına sahip olmadığını, bu eksiği kapatmak için çevreye çok önemli yatırımlar yaptıklarını söyledi.


Maltepe sahilinde oluşturulan dolgu alanının uzunluğunun 3,5 kilometre, denize doğru eninin 400 metre olduğunu belirten Başkan Topbaş, toplam 1 milyon 200 bin metrekarelik alanın 101 hektarının dolgu alanı, 19 hektarının ise mevcut yeşil alandan oluştuğunu söyledi.


“Bu alan özellikle Anadolu yakasında yaşayan insanlarımızın günlük kullanımında önemli bir aktivite alanı haline gelecek” diyen Kadir Topbaş, tam 171 futbol sahası büyüklüğündeki bu alana 20 bin ağaç ve bitki...