08 / 05 / 2024

Maltepe Parkta 10 yıl kutlaması

Maltepe Parkta 10 yıl kutlaması

MALTEPE Park AVM, 10. yaşını görkemli bir organizasyonla kutladı. Carmina Burana adlı eseri seslendiren şef Serdar Yalçın yönetimindeki Sinema Senfoni Orkestrası ve İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin solist, korist ve dansçıları eşliğinde Flash Mob göste

Tmm Tüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tmm Tüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon 575 bin TL sermaye bedeli ile Öztatlı Otomotiv Petrol Ürünleri tarafından kuruldu.

Tga Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tga Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Akgün tarafından kuruldu.

Ghasedak Medya Emlak Satış Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Ghasedak Medya Emlak Satış Pazarlama Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hamed Heıdarı Ashhenaabad tarafından kuruldu.

Duyer Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duyer Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Toygur tarafından kuruldu.

Etiler Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etiler Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Eti tarafından kuruldu.

Skytek Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skytek Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülnar Eren tarafından kuruldu.

Gökberk Yapı Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gökberk Yapı Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Aslan ve Berkant Aslan ortaklığında kuruldu.

Esra Albayrak Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esra Albayrak Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Esra Albayrak tarafından kuruldu.

Sunart Enerji Ve Mühendislik Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunart Enerji Ve Mühendislik Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Metin Akyüz tarafından kuruldu.

Curıo Yacht Studıo Yat Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Curıo Yacht Studıo Yat Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Dökük ve Hazal Göknur ortaklığında kuruldu.

Dımmar Property Gayrimenkul Yatırım Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dımmar Property Gayrimenkul Yatırım Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dmırtıı Mansurov ile Marat Usmanov ortaklığında kuruldu.

Velvet Yapı Taahhüt Hizmetleri Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Velvet Yapı Taahhüt Hizmetleri Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Halid Kurt tarafından kuruldu.

Yid Yazıcı Yapı Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yid Yazıcı Yapı Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Yazıcı, Yahya Yazıcı ve Zafer Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Maltepe Parkta 10 yıl kutlaması Haberi

Maltepe Parkta 10 yıl kutlaması

MALTEPE Park AVM, 10. yaşını görkemli bir organizasyonla kutladı. Carmina Burana adlı eseri seslendiren şef Serdar Yalçın yönetimindeki Sinema Senfoni Orkestrası ve İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin solist, korist ve dansçıları eşliğinde Flash Mob gösterisi gerçekleşti. Ünlü sanatçı Hakan Aysev, Maltepe Park için 'Happy Birthday' şarkısını söyleyerek etkinlik alanına geldi. 

Aysev, 10. yıl pastasını AVM Müdürü Vedat Özeren ve Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Asker ile birlikte...