08 / 05 / 2024

maltepe royal center havadan görüntüleri

maltepe royal center havadan görüntüleri

Royal Center Maltepe projesinin havadan görüntüleri havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi...

Royal Marin’de kaptan sizsiniz!

Keşfetme merakıyla başlayan bir yolculuk, yeni nesil mimari anlayış ve sınırların dışında bir tasarım… Royal Group, tüm bu özellikleri tek bir projede birleştiriyor ve kalıplara ve alışılmış düzene meydan okuyor. Royal Group, Royal Marin Business Center ile iş dünyasının dümenini Kartal’a kırıyor.

Royal Marin Business Center Kartal'da yükseliyor!

Sektöre ve geleceğin mimari anlayışına yön veren Royal Group, Royal Marin Business Center ile hayallerin ötesinde bir projeyle Kartal’da yükseliyor.

Royal Group konut projeleriyle değerleniyor!

Royal Group rotasına hayallerin yön verdiği projelerle devam ediyor. Firma, Sky Blue İstanbul, Royal Marin Business Center ve Royal Garden Kartal projeleriyle İstanbul'a değer katıyor.

Maltepe M’Expo Center 1 milyon metrekarelik alana kurulacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçesinde gerçekleştirdiği hizmetleri ve geleceğe katkı sunacak projeleri Gazetem İstanbul ile paylaştı. Kılıç, "M’Expo Center 1 milyon metrekare inşaat alanına sahip olacak." dedi.

Selazir Gayrimenkul Danışmanlık Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Selazir Gayrimenkul Danışmanlık Nakliye Limited Şirketi, Begüm Bektaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Çamlı Sokak Dap Royal Center'da kuruldu.

Royal Center İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Yatırım Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Center İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Yatırım Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Kılıç, Talat Kılıç ve Murat Kılıç ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Kadıköy'de kuruldu.

Ali Kılıç'tan M’expo Center bilgilendirmesi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi projesi (M’expo Center) gerçekleşirse, sadece Maltepeli değil, başta Anadolu Yakası olmak üzere tüm Türkiye kazanacak" dedi

Ali Kılıç: M’Expo Center için 30 bin imza istiyorum!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo Center projesi için Esenkentlilerden 30 bin imza istiyorum. Esenkent o imzaları getirirse bize engel olacak hiçbir güç yok” dedi.

Maltepe Belediyesi fuar merkezi inşa edecek!

Maltepe Belediyesi, Harınover, Frankfurt, Milan, Guangzhou, Köln, Düsseldorf'tan sonra dünyanın en büyük fuar merkezlerinden birini inşa etmek için kolları sıvadı. Projenin adı M'expo Center olacak.

Koç M'Expo Center'ın golf sahalarına talip oldu!

İstanbul Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın geçen hafta açıkladığı Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M'Expo Center, 1 milyon metrekare alan üzerinde 900 milyon euro yatırım maliyetiyle dev bir proje....

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fuar projesi için destek arıyor!

Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cumuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İlçe Belediye Başkanları Çalışma Toplantısına katıldı. M'Expo Center için destek istedi. Kılıç, ''Maltepe FUAR projemize destek istiyorum'' dedi.

M'Expo Center Maltepe Fuar Merkezi nereye yapılacak?

1 milyon metrekare alanda kurulacak olan Maltepe Fuar Merkezi, M'Expo Center inşaatı bu yıl sonunda başlayacak. Maltepe M'Expo Center'da neler olacak, fuar alanının nerede yapılması planlanıyor?

Maltepe M'Expo Fuar'ın tanıtımı yapıldı!

Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi projesi M 'Expo Center, The Marmara Otel'de düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Toplantıda Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç konuşma yaptı.

maltepe royal center havadan görüntüleri Haberi

maltepe royal center havadan görüntüleri
Royal Center Maltepe projesinin havadan görüntüleri için...