17 / 05 / 2024

maltepeye kadın eli değecek

maltepeye kadın eli değecek

AK Parti Maltepe Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Edibe Sözen Yavuz Maltepe'ye kadın eli değecek, Kadınlarımızla birlikte yaşanabilir bir Maltepe kuracağız. Bu kez eşleri, hanımlarını destekleyecek...

Yeni Ordu Stadı'na kadın eli değdi!

Yapım çalışmaları devam eden Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında yaşları 20 ile 27 arasında değişen 5 kadın inşaat mühendisi, mimar ve iş güvenliği uzmanı çalışıyor.

Türkiye'nin 3'üncü büyük hastanesinin inşaatına kadın eli değdi!

Türkiye'nin 3'üncü büyük hastanesi olan İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü inşaatına kadın eli değdi. Projede mimar olarak görev yapan Seda Girişen Sömek, çalışma azmi ve disipliniyle herkesin dikkatini çekiyor.

İnşaat sektörüne kadın eli değiyor!

Son bir yılda inşaat sektöründe 19 bin kadın istihdam edildi. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre nisan döneminde inşaat sektöründe çalışan kadın sayısı 78 binden 97 bine yükseldi. 

Gayrimenkul sektöründe kadın kitle önemli!

“Ekonomide Kadın Eli” mottosu ile düzenlenen Kadın Girişimciliğini Destekleme Zirvesi’nde; toplumsal cinsiyet rollerinin kadının önüne çıkan en büyük engellerden biri olduğuna dikkat çekildi. 

Nazenin Konakları'na kadın mimar dokunuşu!

Nazenin Konakları’nda projeye dair her ayrıntıya kadınların eli değdi. İşte projenin hikayesi...

Arzu Alkız ile inşaat sektörüne kadın eli değdi!

Gelecek Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Alkız, erkek egemen bir sektör olan inşaat sektöründe tek başına bir kadın olarak 3 projede toplam 170 daireyi yaptı ve teslim etti. Alkız, yeni projelerini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Ataşehir’de 8 Mart Kadın Eli Parkı açıldı!

Ataşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, 81 ilden gelen kadınlarla birlikte 8 Mart Kadın Eli Parkı’nı açtı. Kadınlar, illerinden getirdikleri meyve fidelerini dikerek park içinde bir meyve bahçesi oluşturdu.

Bakırköy Kadın Doğumevi Hastanesi'nin satışı protesto edildi!

Bakırköy Kadın Doğumevi ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin bulunduğu 5250 metrekarelik arazi için düzenlenen ihalenin ilk oturumu dün yapıldı. İstanbullular hastanelerine sahip çıkmak için eylem yaptı.

Adıyaman Kadın Doğum Hastanesi eski Tıp Fakültesi binasına taşınacak!

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği (KHB) Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin eski Tıp Fakültesi binasında hizmet vermeye başladığını bildirdi.

Edirne Kaleiçi'ndeki tarihi konak kadın merkezine dönüştürülecek!

Edirne Valiliği’nin önceki dönemlerde kullandığı Kaleiçi’ndeki tarihi konak, Edirne Belediyesi tarafından ’Kadın Merkezi’ olarak düzenleniyor. ’Kadın merkezi’ olarak düzenlenen konağın bahçesinde belediye ekipleri tarafından çalışmalara başlandı.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kadın destek ve yaşam merkezleri yapılıyor!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla, ilçe sınırları içerisinde bulunan 36 mahalleye Kadın Destek ve Spor Yaşam Merkezleri yapılıyor.

Gaziantep'te Suriyeli Kadın ve Çocuk Bakım Kliniği hizmete açıldı!

Kıtalararası Doktorlar Derneği ve Sınır Tanımayan Doktorlar, Gaziantep’teki Suriyeli kadın ve çocuklara ücretsiz sağlık hizmeti vermek amacıyla Suriyeli Kadın ve Çocuk Bakım Kliniği açtı.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları binası taşınıyor!

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği (KHB) Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları binasının yeni yerine taşınmasıyla ilgili sürecin başladığını kaydetti.

maltepeye kadın eli değecek Haberi

maltepeye kadın eli değecek

Yerel seçimlerde AK Parti'den Maltepe Belediye Başkan adayı olan Prof. Dr. Edibe Sözen Yavuz, "Maltepe'ye kadın eli değecek, Kadınlarımızla birlikte yaşanabilir bir Maltepe kuracağız. Bu kez eşleri, hanımlarını destekleyecek" dedi.


AK Parti'de MKYK üyeliği ve Genel Başkan Yardımcılığı gibi görevlerde bulunan AK Parti Maltepe Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1 Nisan 2014 sabahı ilçe tarihinde ilk kadın belediye başkanı olacağına inandıklarını belirterek, Maltepe'de ilklerin yaşanacağını ifade etti.


Özellikle kadın seçmenlerde ayrı bir heyecan gördüğünü anlatan Yavuz, "Yıllardır kadınlarımız, genç kızlarımız siyasetten uzak tutuldular. Sadece emekçi görüldüler, 'söylenecek sözünüz var mı?' diye soran olmadı. İşte bu imkan Başbakanımız tarafından Maltepeli kadınlara sağlandı. Artık kadınlar sadece oy vermeyecek, yönetecek ve herkes görecek kadınların elinin değdiği bir belediyeciliğin başarısını....