30 / 04 / 2024

Malulleri ile Dul ve Yetimlerine Açılacak Faizsiz Konut Kredisi Yönetmeliği

Malulleri ile Dul ve Yetimlerine Açılacak Faizsiz Konut Kredisi Yönetmeliği

21 Eylül 1991 tarihinde 20998 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Toplu Konut Fonundan Şehit Ailelerine, Malulleri ile Dul ve Yetimlerine Açılacak Faizsiz Konut Kredisi Yönetmeliği kapsamındaki hükümler için haberimizi inceleyebilirsiniz..

Dul ve yetim aylığı şartları nelerdir? Kimlere dul ve yetim aylığı bağlanır? İşte uzmanından yanıtları…

Sosyal güvenlik uzmanı Melis Elmen, dul ve yetim aylığı ile ilgili akıllara takılan sorulara açıklık getirdi. Dul ve yetim aylığı bağlanma şartlarını tek tek açıkladı. Detayları haberimizde…

Dul ve yetim maaşı alanlara da 5 bin TL ikramiye verilecek mi? Dul ve yetim aylıklarında son dakika şoku! 

Dul ve yetim maaşı zamları ile dul ve yetim maaşı alanların 5 bin TL'lik ödemeden faydalanıp faydalanamayacağı gündeme geldi. İşte dul ve yetim aylığı ile ilgili merak edilen detaylar...

Dul maaşı sorgulama 2023! SGK dul aylığı nasıl sorgulanır? Dul ve yetim maaşında son dakika! 

Dul ve yetim maaşı ile ilgili son dakika detayları merak ediliyor. Peki SGK dul aylığı nasıl sorgulanır? İşte ayrıntılar... 

Eylül 2023 dul yetim maaşlarında son dakika! Hesaplarınıza işte bu kadar para yatırılacak!

Eylül 2023 dul yetim maaşları ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından da merak ediliyor. Dul ve yetim maaşı alanlar dikkat! Hesaplarınıza işte bu kadar para yatırılacak...

Dul ve yetim aylıklarında son dakika müjdesi! Rakamlar tek tek verildi! Dul ve yetim aylığı ikramiyeleri ne kadar 2023?

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığından emekli olanlar ile beraber dul ve yetim aylığı alanlar, bayram ikramiyelerini dört gözle bekliyor. Peki dul ve yetim aylığı ikramiyeleri ne kadar 2023?

Dul ve yetim aylığı bu yıl ne kadar? Hangi maaş kaç lira? Dul ve yetim aylığına zam gelir mi? Bu rakamlara göz atın

Asgari ücret ile emekli ve memur maaşlarına verilen zam müjdelerinden sonra, dul ve yetim aylığına zam yapılıp yapılmayacağı merak edilmeye başlandı. Peki dul ve yetim aylığına zam gelir mi? 

Dul ve yetim aylığı alanlara zam var mı? Dul ve yetim aylıkları ne kadar oldu? Rakamlara bir bir göz atın! 

Emekli ve memur maaşları ile asgari ücrete zam müjdelerinin verilmesinin ardından, dul ve yetim aylıklarına da zam gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Peki dul ve yetim aylıkları bu sene ne kadar oldu? Dul ve yetim aylığı alanlara zam var mı?

Dul ve yetim aylığı kaç TL oldu? Dul ve yetim aylığı alan hemen baksın! Bayram ikramiyesi verildi mi? 

Emekli maaşları ile bayram ikramiyelerine yapılan zamların ardından dul ve yetim aylıklarına zam gelip gelmeyeceği sık sık araştırılıyor. İşte dul ve yetim aylığı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

2023 dul ve yetim aylığı alanlara müjde! 2023 dul ve yetim aylığı ne kadar oldu?

2023 asgari ücretin açıklanması ile birlikte dul ve yetim maaşlarının yeni yılda ne kadar olacağı merakla araştırılıyor. İşte 2023 dul ve yetim aylığına dair detaylar!

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Faizsiz kredi müjdesi resmen geldi! Faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır?

SGK, Toplu Konut İdaresi Tarafından Şehit Ailelerine Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerine Açılacak Faizsiz Konut Kredisi Hakkında Yönetmelik kapsamında bulunanlara faizsiz konut kredisi kullandırıyor. Peki faizsiz konut kredisini kimler kullanabilir?

Emekli maaş farkları ne zaman yatıyor? Memur, emekli, malul, dul ve yetim aylığı ne kadar oldu? Tarihleri kaçırmayın

Emekli maaş farkları, bugün hesaplara yatıyor. Emekli Sandı desteği ile memur emeklisi, malul, dul ve yetim aylığı yaklaşık olarak 2.4 milyon kişi bugün zamlı maaşlarını alacak. Peki, memur, emekli, malul, dul ve yetim aylığı ne kadar oldu? İşte detaylar…

2022 Temmuz dul ve yetim maaşları ne kadar? Dul ve yetim maaşlarına zam yapılacak mı?

Temmuz ayında yapılacak zam haberi ile birlikte dul ve yetim maaşları da araştırılmaya başlandı. İşte dul ve yetim maaşlarına dair merak edilenler!

SGK, BAĞ-KUR emeklileri ile dul ve yetim aylığı zam oranları netleşti! 4.366 TL verilecek!

SSK, BAĞ-KUR, SGK emeklisi ve dul ve yetim aylığı alan vatandaşlar için son dakika zamları netleşti. En düşük maaş 4.366 lira olacak. Asgari ücrete yapılan zamdan sonra hükümet emekliler için de gerekli düzenlemeleri görüşmeye başladı.

Malulleri ile Dul ve Yetimlerine Açılacak Faizsiz Konut Kredisi Yönetmeliği Haberi

Malulleri ile Dul ve Yetimlerine Açılacak Faizsiz Konut Kredisi Yönetmeliği

YÖNETMELİK


TOPLU KONUT FONUNDAN ŞEHİT AİLELERİNE, MALULLERİ İLE DUL VE YETİMLERİNE AÇILACAK FAİZSİZ KONUT KREDİSİ YÖNETMELİĞİ

Amaç ve Kapsam

Madde 1 - Bu Yönetmelik; 16/06/1985 tarih ve 3233 sayılı "04/07/1934 tarih   ve 2559 sayılı Polis Vazife ve Selahiyet Kanununun Bazı Maddelerinin Değiştirilmesi ve Bu Kanuna Bazı Maddeler Eklenmesi Hakkında Kanun", 12/04/1991 tarih ve 3713 sayılı "Terörle Mücadele Kanunu" ile 10/05/1990 tarih ve 3645 sayılı "2985 sayılı Toplu Konut Kanununa Bir Ek Madde İle Bir      Geçici Madde  Eklenmesine  Dair Kanun" kapsamına giren, şehit olan veya hayatını kaybedenlerin aileleri ile malul olanlar yahut bunların ailelerine  Toplu Konut Fonundan açılacak faizsiz konut kredisine ilişkin usul ve esasları kapsar.

Kısaltmalar

Madde 2 - Bu Yönetmelikte yer alan kısaltmalar;

Fon : Toplu Konut Fonunu,

Kredi : Toplu Konut...