29 / 04 / 2024

M.Aly Yousesef Awadalla

M.Aly Yousesef Awadalla

Misir Travel Turizm İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, M.Aly Yousesef Awadalla tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Quız Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quız Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  250 bin TL sermaye bedeli ile I.Fathalla Ibrahım Aly Saıd tarafından kuruldu.

Hapi Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hapi Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler2de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omar M. M. Aly tarafından kuruldu.

İnternational Group Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Group Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  120 bin TL sermaye bedeli ile ALY M.S.E. REDA TAHA I.E. tarafından kuruldu.

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Shaımaa Elsayed  Mohamed Aly Nassar tarafından kuruldu. 

Ecir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile M.Rezk Mohamed Gomaa Elhabashı, H.Arafat Mohamed Abouelnaga, R. AbdelrahmanSayed Ahmed Attıa ve M. Abdelmonem Salem Awadalla ortaklığında kuruldu. 

Al Bawabah Ticaret Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Sağlık Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Al Bawabah Ticaret Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Sağlık Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi Amer Abdelrehım Mahmoud Ali , A. A. I. Mohamed A. A. İsmail Mohamed ve M. A. Y. Awadalla ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Misir Travel Turizm İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Misir Travel Turizm İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, M.Aly Yousesef Awadalla tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Younes Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Younes Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdallah Mohamed Alı Helal, Mohamed Aly Helal Younes tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Aralık'ta kuruldu

Neden arsa ve arazi yatırımı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak yazarı Tebernüş Kireçci neden arsa ve arazi yatırımının yüksek prim potansiyeli taşıdığını analiz etti.

Manisa'ya 200 milyon dolarlık AVM yatırımı

Avrupa'da 20 ülkede faaliyet gösteren Hollandalı ticari gayrimenkul şirketi Redevco, Ankara ve Erzurum'un ardından Manisa'ya da alışveriş merkezi yatırımı gerçekleştireceğini açıkladı.

Botaş 30 mühendis alıyor

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'ye (Botaş) daimi statüde 30 mühendis, 8 tekniker ve 4 teknisyen alınacak. Türkiye İş Kurumu (İşkur) Ankara-Çankaya Şube Müdürlüğü'nün konuya ilişkin ilanı, Resmî Gazete'de yayımlandı.

TMSF Göltaş'a 33 milyon Euro yatırım yaptı

Yönetimi Tasarruf Mevduat Sigorta Fonunda (TMSF) bulunan Şevket Demirel Şirketleri İcra Kurulu Başkanı Hidayet Nalçacı, ''2005'te el konulan çimento şirketine 33 milyon Euro'luk yatırım yapıldı ve günlük klinker üretimi 4 bin tondan 6 bin 100 tona çıkarıl

İlk özel müzayede 26 Mart'ta!

Türkiye'de şahıslara ve şirketlere ait gayrimenkullerin satılacağı ilk müzayede 26 Mart'ta gerçekleştirilicek.

M.Aly Yousesef Awadalla Haberi

M.Aly Yousesef Awadalla

Misir Travel Turizm İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, M.Aly Yousesef Awadalla tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.


Misir Travel Turizm İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek.  b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak.  c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir.  e. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak.  f. Öğrenci ve personel taşımacılığı...