28 / 07 / 2024

malzemeler aracılığıyla yenilik stratejileri

malzemeler aracılığıyla yenilik stratejileri

Malzemeler yenilik yapmamızı nasıl etkiler? sorusunun yanıtları "Malzeme İnovasyonu – Malzemeler Aracılığıyla Yenilik Stratejileri” Konferansı’nda…

İŞKUR aracılığıyla en az lise mezunu güvenlik görevlisi alınacak! Başvuru şartları nedir?

Güvenlik görevlisi alım ilanlarına yoğun ilgi gösteriliyor. İş arayan vatandaşlar İŞKUR üzerinden yayınlanan iş ilanlarını güncel olarak takip ediyorlar. İŞKUR aracılığıyla en az lise mezunu güvenlik görevlisi alımı yapılacağı duyuruldu. İşte tüm detaylar...

Vakıf GYO, Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO'nun bedelli sermaye artırımı işlemleriyle ilgili olarak aracılık hizmeti alınması amacıyla Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sözleşme imzalandı.

Vakıf GYO, Vakıf Yatırım Menkul Değerler ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bedelli sermaye artırımı işlemleriyle ilgili olarak aracılık hizmeti alınması amacıyla Vakıf Yatırım Menkul Değerler AŞ ile sözleşme imzalandı...

TOKİ 100 Bin Konut Projesi'nde ödemeler katılım bankaları aracılığıyla da yapılabilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) "100 Bin Sosyal Konut Projesi"nde ödemeler katılım bankaları aracılığıyla da yapılabilecek.

Kuveyt Türk altına dayalı kira sertifikasına aracılık edecek!

Kuveyt Türk, yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması ve bireysel yatırımcıların tasarruflarının kazanca dönüştürülmesi amacıyla Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından başlatılan altına dayalı kira sertifikasına aracılık edecek...

Kentsel İntermedya Sergisi 7 Mart'ta başlıyor!

Berlin, Boston, İstanbul ve Mumbai merkezli dört araştırma aracılığıyla disiplinler arası kent çalışmalarına yönelik yenilikçi yöntemleri inceleyen sergi Kentsel İntermedya: Şehir, Arşiv, Hikâye 7 Mart-1 Nisan tarihlerinde SALT Galata’da görülebilecek..

Al Laham Emlak Danışmanlık Aracılık ve Nalburiye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Laham Emlak Danışmanlık Aracılık ve Nalburiye Ticaret Limited Şirketi Fadı Allaham tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu!

Ankara Golfkent'te 385 bin TL'ye satılık 2+1 daire!

Ankara Golfkent projesindeki konutlar TURYAP aracılığıyla satışa çıkarıldı. Hemen teslim edilen konutların fiyatları 385 bin TL'Den başlıyor...

Cesur Gayrimenkul Aracılık ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Gayrimenkul Aracılık ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Cesur Göçmen tarafından kuruldu.

Golfkent'te konut, iş merkezi, okul ve sağlık imarlı satılık arsa!

Ankara Golfkent'ten toplam büyüklüğü 38 bin 459 metrekare olan 4 farklı imarlı arsa TURYAP aracılığıyla satışa sunuluyor. 

Vakıf Katılım'dan 200 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Vakıf Katılım, iştiraki Vakıf Varlık Kiralama AŞ aracılığıyla  200 milyon TL tutarındaki ilk ve en yüksek tutarlı özel sektör kira sertifikası ihracını yaptı. 

Altına dayalı kira sertifikası talep toplama işlemleri başlıyor!

Yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla 2 Ekim'den itibaren, belirlenen Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla etaplar halinde altın tahvili ve altına dayalı kirasertifikası talep toplama işlemleri ve ihracı yapılacak.

Vakıf Katılım'dan 350 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Vakıf Varlık Kiralama AŞ aracılığıyla 350 milyon TL tutarındaki 3'üncü kira sertifikası ihracını gerçekleştirdi. 94 gün vadeli ihracın satışı aynı gün içinde tamamlandı.

malzemeler aracılığıyla yenilik stratejileri Haberi

malzemeler aracılığıyla yenilik stratejileri
Dünyanın yenilikçi malzemeler konusundaki en önemli tasarım merkezi Material ConneXion®’ın Uluslararası Danışmanı ve İstanbul Direktörü Paolo Cancellato; İzmir Ticaret Odası, Yapı-Endüstri Merkezi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin işbirliği, 18. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’in katkılarıyla İzmir’e geliyor. Cancellato, 12 Ekim 2012 Cuma günü, 17.30 – 19.30 saatleri arasında İzmir Ekonomi Üniversitesi Konferans Salonu’nda “Malzeme İnovasyonu – Malzemeler Aracılığıyla Yenilik Stratejileri” konulu bir konferans verecek....