01 / 05 / 2024

mamak altıağaç toki projesi

mamak altıağaç toki projesi

TOKİ Ankara Mamak'a bağlı Altıağaç-Karaağaç ve Hüseyingazi Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşümle 6 bin adet konutluk projeye başlıyor. Dev kentsel dönüşüm projesi 486 bin 805 metrekare alanı kapsıyor...

İzmir Kemalpaşa TOKi kura sonucu 22 Nisan 2022 isim listesi!

İzmir Kemalpaşa TOKi kura sonucu 22 Nisan 2022 isim listesi haberimizde yer alıyor. Peki 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Kemalpaşa TOKİ fiyatları ne kadar? İşte detayları...

TOKİ Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Ankara Altıağaç son başvuru tarihi 2020!

TOKİ Ankara Altıağaç son başvuru tarihi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Mamak Altıağaç proje detayları...

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

TOKİ'den Ankara'da ucuz konut fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Ankara Mamak başvuruları 1 Ekim'de başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar 1 Ekim tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç 2. Etap başvuruları başladı. 

Mamak Altıağaç Karaağaç 3. Etap başvuru tarihleri!

Mamak Altıağaç Karaağaç 3. Etap başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 31 adet 2+1 konut, 141 adet 3+1 konuta yer veriliyor.

TOKİ'den Ankara'da 770 lira taksitle konut fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç 3. Etap projesinde yer alan konutlar satışa sunuldu. 

TOKİ Mamak Karaağaç 3. Etap 2019 başvuru tarihleri!

TOKİ Mamak Karaağaç 3. Etap 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 223 adet konut bulunuyor.

TOKİ Mamak Karaağaç 3. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç 3. Etap projesindeki konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

mamak altıağaç toki projesi Haberi

mamak altıağaç toki projesi



Ankara Mamak ilçesi Altıağaç-Karaağaç ve Hüseyingazi Mahallelerinde TOKİ ve Mamak belediyesi arasında imzalanan kentsel dönüşüm ve gelişim projesi protokolü kapsamında 6 bin adet konut inşa edilecek. Proje alanı 486 bin 805 metrekare.




2 etap halinde yapılacak olan 6 bin konutluk projenin ilk etabında 131 adet blok, 2. etabında 58 adet blok yapılacak. Her iki etabın yapımı da bölgeler halinde hayata geçirilecek. 1.etap 6 bölgeden, 2. etap 2 bölgeden oluşacak.




1. etap 1. ve 2. bölgede 26 blok öncelikli olarak yapılacak. Projede blokların kat sayısı 3 ila 16 kat arasında değişecek. Projede 2 bin 860 araçlık otopark, çocuk oyun alanı, park, yeşil alan, spor sahası olacak. 


Proje alanının TOKİ mülkiyetine geçirilme işlemleri devam ediyor. Protokol kapsamında proje alanında bulunan binalar Mamak...