02 / 05 / 2024

Mamak Çağlayan mahallesi cami projesi

Mamak Çağlayan mahallesi cami projesi

Mamak Belediyesi ilçede yapacağı mahalle camileri için çalışmalara devam ediyor. 605 metrekare alanda inşa edilecek Çağlayan Mahalle Camisi aynı anda 400 kişiye hizmet verebilecek

Mamak Belediyesi'nden büyük fırsat! 21 adet 3+1 ve 4+1 konut satıyor!

Mamak Belediye Başkanlığı, Diriliş Mahallesinde yer alan 21 adet konut için satış ihalesi ve Çağlayan Mahallesi'nde yer alan iş yeri için ise kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Kağıthane Çağlayan Mahallesi imar planı askıda!

Kağıthane Çağlayan Mahallesi 1963 parselin bir kısmına ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Yıldırım Akçağlayan'a spor tesisi!

Kentsel dönüşümü ortak kullanım alanlarıyla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Akçağlayan Mahallesi’ne 800 metrekare alana sahip spor tesisi inşa ediyor.

Çağlayan Bedir Camii büyüyor!

Kağıthane Çağlayan Mahallesi’ndeki parkta bulunan Bedir Camii'nin alanı büyüyor. Cami ile alınan büyüme kararı İBB Meclisi'ne sunuldu...

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap son başvuru bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap projesi satışa sunuldu. 

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilen ve TOKİ stoklarında yer alan 66 adet konut satışa sunuldu. 

Vogue Çağlayan projesi geliyor! Yeni Proje!

İstanbul Avrupa Yakası Çağlayan Gürsel Mahallesi'nde inşa edilen Vogue Çağlayan projesi Adliye Sarayı'na yakın konumda yer alıyor. Projede detayların 6 ay içinde netleşmesi planlanıyor.

Çağlayan Mahallesi imar planı askıya çıktı!

İBB tarafından Kağıthane İlçesi, Çağlayan Mahallesi'ndeki alanın imar planı değişikliği bugün askıya çıktı..

Mamak Çağlayan Camii'de Selçuklu mimarisi örnek alındı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Çağlayan Mahalle Cami inşaatını inceleyerek, yetkililerden son durum ile ilgili bilgi aldı

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen ve halen TOKİ stoğunda bulunan 2 adet konut satışa sunuluyor.

Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap Alt Gelir Grubu başvuru!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap AGG Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 76 konut satışa sunuluyor. Projedeki konutların en düşük satış bedeli 67 bin 773, en yüksek satış bedeli ise 145 bin 876 TL olarak belirlendi.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi Alt Gelir Grubu başvuruları!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap AGG Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 76 konut satışa sunuluyor. Projedeki konutlar için başvurular 18 Ocak – 30 Haziran 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

Mamak Çağlayan mahallesi cami projesi Haberi

Mamak Çağlayan mahallesi cami projesi


Mamak Belediyesi ilçede yapacağı mahalle camileri için çalışmalara devam ediyor. Projesi tamamlanan mahalle camilerinden birisi de Çağlayan Mahalle Camisi. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül yeni yapılacak mahalle camisi için cami cemaatiyle bir araya gelerek proje hakkında mahalle sakinlerini bilgilendirdi. Selçuklu Mimarisiyle yapılacak Çağlayan Mahalle Camisi toplam 845 m² arsa alanında inşa edilecek. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: “Artık ihtiyaca cevap veremeyen küçük mahalle camilerinin yerine daha modern ve daha geniş mahalle camileri yapacağız. Daha sade bir mimari ile inşa edilecek bu camiler için vatandaşlardan da yoğun talep aldık. Yeni yapacağımız Çağlayan Mahalle Camisi’nin projesini de vatandaşlarımıza anlattık” dedi.

400 kişiye hizmet verecek

605 metrekare alanda inşa edilecek Çağlayan Mahalle Camisi aynı anda 400 kişiye hizmet verebilecek. İki katlı olarak planlanan camimin...