12 / 05 / 2024

Mamak Kentpark çocuk müzesi

Mamak Kentpark çocuk müzesi

Mamak Belediyesi en büyük projelerinden biri olan Kentpark'ın 1. etabını bitirdi. Projedeki Türkiye'nin ilk çocuk müzesi de tamamlanmak üzere...

Kartaltepe Kentpark projesi Başkent'e nefes aldırıyor!

İlk etabı tamamlanan Kartaltepe Kentpark hakkında bilgi veren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak'a nefes aldıracak olan bu proje aynı zamanda ilkleri de barındırıyor" dedi.

Mamak’ın yıldızı parlıyor!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Kaymakamı Ali Mantı ve Başkan Yardımcısı Ahmet Müfit Yıldırım ile birlikte, Kartaltepe Kentpark başta olmak üzere yapımı tamamlanarak hizmet veren Mamak Şehir Stadı gibi birçok yatırımı yerinde inceledi.

Kentpark 2. etabın proje aşamasında sona gelindi!

Modern yapılaşmanın her geçen gün arttığı Mamak’ta, halkın nefes alabileceği rekreasyon alanları oluşturan Mamak Belediyesi, Kartaltepe Kentpark’ın 1. etabını tamamlamasının ardından, 2 etabın da proje aşamasında sona yaklaştı

Mamak’a 3 çocuk parkı daha!

Ankara Mamak Belediyesi, Boğaziçi, Mutlu ve Cengizhan mahallelerinde 3 çocuk parkının daha yapımına başladı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Parklar, mahallelerin nefes aldığı noktalardır" dedi.

Mamak Kentpark'ın ilk etabı tamamlandı!

Mamak Belediyesi en büyük projelerinden biri olan Kentpark'ın 1. etabını bitirdi. Projedeki Türkiye'nin ilk çocuk müzesi de tamamlanmak üzere...

Ankara Mamak'ta Kentpark'ın 1. Etabı bitti!

Mamak Belediyesi, Kartaltepe Kentpark projesinin birinci etabını tamamladı.150 bin metrekarelik dev rekreasyon projesinde yıkılan gecekonduların yerini çam ağaçlarının dikilip,peyzaj çalışmaları ve birbirinden güzel aktiviteleriyle buluşacak.

Kartaltepe Kentpark'ın birinci etabı tamamlandı!

Mamak Belediyesi, Mamak’ın en prestijli rekreasyon projelerinden birisi olan Kartaltepe Kentpark projesinin birinci etabını tamamladı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, kentparkın daha şimdiden Mamak’a ayrı bir değer kattığını kaydetti.

Mamak Kartaltepe Kentpark'ın birinci etabı tamamlandı!

Mamak Belediyesi, Mamak’ın en prestijli rekreasyon projelerinden birisi olan Kartaltepe Kentpark projesinin birinci etabını tamamladı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, kentparkın daha şimdiden Mamak’a ayrı bir değer kattığını kaydetti.

Türkiye’nin İlk Çocuk Müzesi Ankara'da açılacak!

Mamak Belediyesi ile Ankara Üniversitesi arasında geçtiğimiz yıl imzalanan protokol kapsamında yapımı devam eden Türkiye’nin İlk Çocuk Müzesi’nde sona gelindi...

Kartaltepe Kentpark hızla tamamlanıyor!

Mamak Belediyesi tarafından yapılan ve Mamak'ın en prestijli rekreasyon projelerinden birisi olan Kartaltepe Kentpark projesi Mamak'ın yeni yüzü olacak.150 bin metrekarelik dev rekreasyon projesinde yıkılan gecekonduların yerini çam ağaçları alıyor.

Mesut Akgül Kartaltepe Kentpark'ta inceleme yaptı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Kartaltepe Kentpark'ta incelemelerde bulundu. Yapımı yüzde 65 seviyesinde tamamlanan Kartaltepe, Mamak'a vizyon katacak ve tamamlandığında Başkent'in en büyük rekreasyon alanlarından biri olacak..

Ankara Kartaltepe Kent Park projesine ilk çocuk müzesi kurulacak!

Ankara'daki Kartaltepe Kent Park projesinin içerisine 3 bin metrekare alanda kurulacak ilk çocuk müzesi için Ankara Üniversitesi ile Mamak Belediyesi arasında protokol imzalandı...

TOKİ Mamak evlerinde 234 konut sahibini buldu!

Ankara Mamak'ta TOKİ tarafından alt gelir grubu vatandaşlar için inşa edilecek 234 konut için bin 683 kişi başvuru yaptı. Konutlar düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Mamak Kentpark çocuk müzesi Haberi

Mamak Kentpark çocuk müzesi

Mamak Belediyesi, Kartaltepe Kentpark projesinin birinci etabını tamamladı. 150 bin metrekarelik dev rekreasyon projesinde yıkılan gecekonduların yerini çam ağaçlarının dikilip, peyzaj çalışmaları ve birbirinden güzel aktiviteleriyle Mamak'ın yeni yüzü haline geldi. Saimekadın'dan başlayıp, Mamak Pazar Alanı'nda son bulan parkta, 3 bin metrekarelik alanı kaplayan Türkiye'nin ilk çocuk müzesinin yapımı da tamamlanmak üzere. Mamak için tam bir seyir terası olacak parkta inşa edilen değirmen kafe ve merpen kulelerinin ve 650 metrelik sentetik çimle kaplı yürüme yolunun yapımı tamamlandı. Yatırım kapsamında alana hâkim bir tepeye 7 tonluk dev kartal figürü yerleştirildi. Pierre Loti benzeri açık hava Türk kahvehanesi ve mini tiyatronun da yapımı tamamlandı. Birinci etabı tamamlanan parkın, ikinci etabının proje çalışmaları devam ediyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak kültürel...