19 / 05 / 2024

mamak ruhsat

mamak ruhsat

Planlı şehirleşme ve yapılaşma konusunda ciddi adımların atıldığı Mamak’ta ev ve iş yeri sahiplerinin yüzü gülecek adımlar atılıyor.

Mamak'ta 623 iskan, 563 ruhsat sayısına ulaşıldı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Cengizhan Mahallesi'nde oturan Ferhat Metin'in evine konuk oldu. Akgül, vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek, ilçede yapılan yatırım ve çalışmaları paylaştı...

Mamak'ta 7 bin 21 iskan 6 bin 401 ruhsat verildi!

Planlı şehirleşme ve yapılaşma konusunda ciddi adımların atıldığı Mamak’ta ev ve iş yeri sahiplerinin yüzü gülecek adımlar atılıyor.

Mamak Belediyesi 225 iskan, 119 yapı ruhsatı verdi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül yaptığı açıklamada Mamak Belediyesi'nin 2017 yılının ilk çeyreğinde 225 iskan, 119 yapı ruhsatı verdiğini belirtti.

Ankara Mamak'ta konutlar hızla yükseliyor!

Mamak Belediyesi geçtiğimiz yıl içerisinde 580 ruhsat, 778 adet iskan verdi. İlçede hazırlanan dev projeler beraberinde müteahhitlerin de bölgeye olan ilgilerini artırdı.

Mamak Belediyesi 1 yılda 580 ruhsat verdi!

Mamak’taki kentsel dönüşümün öncüsü Mamak Belediyesi geçtiğimiz yıl içerisinde 580 ruhsat, 778 adette iskan verdi. İlçede hazırlanan dev projeler beraberinde müteahhitlerinde bölgeye olan ilgilerini artırdı.

Mamak Belediyesi'nden 440 yapıya ruhsat!

Mamak'ta yeni inşaatlar ve konutların yükselmesi istihdamın ve nüfusun artmasını beraberinde getiriyor. Mamak Belediyesi’nin bir yılda verdiği ruhsat sayısı her yıl önceki yıllara göre artarken, rakamlar Mamak’taki yapılaşmanın hızını ortaya koyuyor.

En çok inşaat ruhsatı Mamak'ta verildi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Ankara İl Başkanlığı'nın düzenlediği Ocak Ayı il Danışma Meclisi Toplantısı'nda beş yılda yapılan yatırımları anlattı...

8 ayda 513 iskan, 593 ruhsat verildi!

Planlı şehirleşme ve yapılaşma konusunda ciddi adımlar atan Mamak Belediyesi, Ocak Ayı'ndan itibaren 593 yapıya ruhsat, 513 yapıya da iskan vererek ev ve işyeri sahiplerinin yüzünü güldürdü...

Mamak'ta 593 yapıya ruhsat, 513 yapıya da iskan verildi!

Mamak'ta 593 yapıya ruhsat, 513 yapıya da iskan verildi. Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak artık hem konut hem de ticaret merkezi olarak cazip bir ilçe" dedi...

Mamak'ta 593 yapıya ruhsat verildi!

Mamak'ta 593 yapıya ruhsat, 513 yapıya da iskan verildi. Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak artık hem konut hem de ticaret merkezi olarak cazip bir ilçe" dedi.

Mamak'ta 4,5 yılda 3.676 ruhsat verildi!

Mamak Belediyesi modern konutların yapımına hızla devam ediyor. Mamak’ta Kentsel dönüşüm projeleri başta olmak üzere yapılaşma hızla artarken yeni ruhsat alımına göre iskân oranı yüzde 110 seviyelerine ulaşarak rekor kırdı.

Mamak Belediyesi 4,5 yılda 3457 yapı ruhsatı verdi!

Mamak Belediyesi, 2009 yılından bugüne yaptığı başarılı uygulamalarla yaklaşık 3.457.000 metrekarelik alana istihdam yapı ruhsatı vererek büyük bir rekora imza attı. 4,5 yılda toplam 3457 adet yapı ruhsatı verildi.

Mamak’ta imar ve şehircilik hizmetleri inşaat sektörünü canlandırdı!

Ankara Mamak Belediyesi 2009 yılından bugüne yaklaşık 3 milyon 457 bin metrekarelik alana istihdam yapı ruhsatı vererek büyük bir başarıya imza attı. Belediye, 4,5 yılda 3 bin 676 yapıya da iskan verdi....

Mamak'ta 623 iskan, 563 ruhsat sayısına ulaşıldı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Cengizhan Mahallesi'nde oturan Ferhat Metin'in evine konuk oldu. Akgül, vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek, ilçede yapılan yatırım ve çalışmaları paylaştı...

mamak ruhsat Haberi

mamak ruhsat

Mamak Belediyesi, 2009 yılından bu yana 6 bin 401 inşaat ruhsatı, 7 bin 21 de iskan verdi. Yaşanan değişim ve dönüşümün konut fiyatlarına da yansımasıyla Mamak gayrimenkul değerlerinin en fazla arttığı ilçelerden biri oldu. Geçmişte çöplüğü ve gecekondusuyla anılan Mamak’ta hem yatırımcı kazanıyor hem de ilçede ikamet eden vatandaşın yatırımları değerleniyor.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Göreve geldiğimiz günden bugüne ilçemizi hak ettiği noktaya getirmek için çok çalıştık. Daha güzel daha yaşanabilir bir Mamak hayalimiz vardı, bunu gerçekleştirdik. Bugün geldiğimiz noktada artık Mamak yatırımcının tercih ettiği, istihdamın arttığı, ilçede yaşayanların yüzünün güldüğü bir yer oldu” diye açıklama yaptı. 

Uygulanan kentsel dönüşüm ve yapılan imar planlarıyla Mamak’ın cazibe merkezi olduğunu ifade eden Akgül, “Bir ilçeyi tercih edilir hale getirmek için sadece modern...