19 / 05 / 2024

mamak terminal alanı nerede

mamak terminal alanı nerede

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mamak Üreğil'de iki yılda bitirilmek şartıyla terminal tesisi yaptıracak. Terminal alanının satış bedeli 29 milyon 580 bin TL olarak belirlendi.

Mamak’taki EGO garajı alanının geliri kentsel dönüşümde kullanılacak!

Mamak’taki EGO garajının yerine konut ve ticaret alanı yapılması ile ilgili imar planına ‘yoğunluk’ sebebiyle karşı çıkan MHP, “Kamu alanından bahsediyoruz, ilk başta yatay mimari ile ilgili süreçleri kamu alanlarında başlatalım ki vatandaşa da örnek olsun” dedi.

Ankara Mamak'taki plan değişiklikleri yargı tarafından iptal mi edildi?

Ankara Mamak’ta terminal alanı olan alanda yapılan plan değişikliği ile açık yeşil ve donatı alanında nüfus yoğunluğunu artıracak yapılaşmaya ilişkin plan değişiklikleri idare mahkemeleri tarafından iptal edildi.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden biri olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi, Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor.

Mamak Gülseren 3. Etap TOKİ başvuruları başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3.Etap 1. Bölge'de yer alan 60 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Mamak Gülseren 3. Etap TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3.Etap Projesi'nde yer alan konutlar için sözleşme dönemi başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Alt Gelir sözleşme tarihleri!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3.Etap Projesi'nde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

TOKİ Mamak Gülseren 3. Etap başvuruları 2 Ekim'de başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3.Etap'ta yer alan konutlar için başvurular 2 Ekim'de başlayacak.

Safiport'un Derince'deki yeni terminal projesinde çalışmalar sürüyor!

Son bir yıl içinde 6 milyon ton dolgu malzemesi ile 270.000 m² yeni terminal alanını tamamlayan Safiport Derince’nin yeni rıhtımlarına ait 40 km uzunluğundaki çelik boru kazıkların çakımına hızla devam ediliyor.

Mamak TOKİ Alt Gelir kuraları 15 Ağustos'ta çekilecek!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 185 adet konutun kura çekilişi 15 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda ticari alanlar satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden birisi olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan Piri Mehmet Paşa Çarşısında sona gelindi.

Fethiye Çamköy Otogar alanı imar planı askıda!

Muğla Fethiye İlçesi, Çamköy Mahallesi Terminal Alanı (Otogar)” amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıda...

Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ son başvuru tarihi!

Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ'de yer alan 37 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

mamak terminal alanı nerede Haberi

mamak terminal alanı nerede

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mamak Üreğil'de iki yılda bitirilmek şartıyla terminal tesisi yaptıracak. Terminal alanının satış bedeli 29 milyon 580 bin TL olarak belirlendi.


TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından:


Mülkiyeti Belediyemize aşağıdaki listede ilçesi, mahallesi, ada/parsel numarası, muhammen bedeli, geçici teminatı yazılı taşınmaz 2886 sayılı kanunun 36. maddesi gereğince, Kapalı Zarf usulü ile peşin bedelle (iki yıl içerisinde bitirmek ve TERMİNAL TESİSLERİ yapmak şartıyla) mülkiyet satışı yapılacaktır.

1 - İhale 21.04.2016 tarihinde Hipodrom Caddesi No: 5’deki Belediye Hizmet binasının 18. katında bulunan ENCÜMEN salonunda toplanacak Belediye Encümeni'nce yapılacaktır.

2 - İhale suretiyle satışı yapılacak taşınmazın satış şartnamesi her gün çalışma saatleri içerisinde, Hipodrom Caddesi No: 5 Belediyemiz hizmet binası 14. katında bulunan EMLAK ve İSTİMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI Taşınmazlar Şube Müdürlüğünde görülebilir.

3 -...