05 / 05 / 2024

Mamak üçlü tesis projesi

Mamak üçlü tesis projesi

Hazırladığı dev projeleri büyük bir hızla tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunan Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde yapımına devam ettiği üçlü tesisi yüzde 75 oranında tamamladı.

Oturma hakkı nasıl tesis edilir?

Oturma hakkı diğer bir ifadeyle sükna hakkı; belirli bir kişiye bir binada veya binanın bir bölümünde oturma hakkı veren, konut olarak ondan yararlanma hakkı tanıyan bir hak olarak karşımıza çıkıyor. Peki, oturma hakkı nasıl tesis edilir? İşte tüm merak edilenler..

Oturma hakkı tesisi 2022!

Sükna hakkı olarak da bilinen oturma hakkı, bir binadan veya onun bir bölümünden konut olarak yararlanma yetkisini veren bir haktır. Peki, oturma hakkı nasıl tesis edilir?

Kayseri Melikgazi'ye çok amaçlı tesis yatırımı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Selçuklu Mahallesi'nde bulunan Selçuklu pazaryerinin yenilenip çok amaçlı sosyal tesis hizmet binası olacağını müjdeledi.

TOKİ'den Ankara Mamak'a 519 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara İli, Mamak İlçesi Anayurt ve Gülseren Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 519 Adet Konut İnşaatı ihalesini 25 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Mamak 548 konut ihalesi yarın!

Ankara İli, Mamak İlçesi, Yenimamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 7. Etap 548 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Mamak 548 konut ihalesi 15 Şubat'ta!

Ankara İli, Mamak İlçesi, Yenimamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 7. Etap 548 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 15 Şubat 2019 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Mamak'ta 13.7 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

Ankara İli Mamak İlçesi Gülveren Mahallesi'nde yer alan benzin istasyonu ve müştemilatı vasıflı gayrimenkul 13 milyon 714 bin 360 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ihalesi 12 Nisan'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak İlçesi, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanında kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İhale 12 Nisan'da yapılacak..

Mamak'ta 329 milyon TL'lik dönüşüm başlıyor!

Mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan Mamak İlçeci, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı 2.,  5., ve 7.  Etapta bulunan arsalar üzerin  kat karşılığı inşaat yaptırılacak.

Ankara Mamak'ta 170 milyon TL'ye satılık 22 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak İlçesi'ne bağlı Bayındır Mahallesi'nde yer alan 22 arsasını ihale ile satıyor..

Mamak'ta 7.5 milyon TL'ye icradan satılık 13 arsa!

Ankara İli Mamak İlçesi'nde yer alan 13 adet arsa toplamda 7 milyon 570 bin 420 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ilk ihalesi 16 Ocak 2018 tarihinde yapılacak. 

Mamak'ta 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara İli Mamak İlçesi İmrahor Mahallesi Kayalıdere mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 267 bin TL bedel ile icradan satışa sunuluyor. 

Alanya Devlet Hastanesi'nin yanına çok amaçlı tesis yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Alaaddin Keykubat Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kalan hastaların yakınları için 24 odalı 50 kişi kapasiteli çok amaçlı sosyal ve kültürel tesis yapılacak.

Mamak üçlü tesis projesi Haberi

Mamak üçlü tesis projesi


Hazırladığı dev projeleri büyük bir hızla tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunan Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde yapımına devam ettiği üçlü tesisi yüzde 75 oranında tamamladı. Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde inşa ettiği ve bir çok hizmetin tek noktadan verileceği Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri, Aile ve Gençlik Merkezi projesi toplamda 10 bin 70 m² alanı kapsıyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “İhtiyacı hissedilen yatırımları bir bir ilçemize kazandırarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Mamak’ta yaşanan büyük değişim ve dönüşüm hayatın her alanında devam ediyor. Projenin bodrum katında 3 bin 920 m² kapalı Pazar alanı, dükkanlar, mescit, zabıta karakolu ve tesisin teknik merkezi bulunuyor. Tesisin 3 bin 111 m²’lik zemin katında düğün salonu, nikah memuru odası; aile merkezi, derslikler, öğretmenler odası ve idari ofisler de bulunuyor....