04 / 05 / 2024

mamak yeni bayındır imar planı

mamak yeni bayındır imar planı

Ankara Mamak İlçesi, Yeni Bayındır, Bayındır, Ortaköy ve Kıbrıs Mahallelerini kapsayan ilişkin 1/25.000 ve 1/5.000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

Altında yeni rekor göründü! Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Başta dolar kuru olmak üzere euro ve altında yükseliş devam ediyor. Altında bugün yeni rekor göründü. Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Gram altın tekrar gaza bastı! Yeni rekor göründü! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak! Yer yerinden oynayacak

Altın fiyatlarındaki hareketlilik yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta rekordan dönen gram altın tekrar gaza bastı! Yeni rekor göründü! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak! Yer yerinden oynayacak!

15 TL'yi geçen gümüşte yeni rekor göründü! Gümüş yatırımcıları acil bakın! İslam Memiş'ten kırmızı kodla uyarı geldi

Amerika Merkez Bankası faiz kararının açıklanmasının ardından gümüş fiyatları 15 TL seviyesini geçti. Yükselen gümüş fiyatları için yeni rekor göründü! Gümüş yatırımcıları acil bakın! İslam Memiş'ten kırmızı kodla uyarı geldi.

Altın fiyatlarında Fed faiz kararı sonrası yeni rekor göründü! Bu rakamları gören bayram etti! 2 Şubat altın fiyatları

Altın fiyatları dün açıklanan Fed faiz kararı sonrasında yeni rekor göründü. Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününe yükselişle başladı .Bu rakamları görenler bayram etti! 2 Şubat 2023 canlı altın fiyatları.

Altın kolları sıvadı! Gram altında yeni rekor göründü! Gümbür gümbür geliyor! Hemen son dakika altın fiyatlarına bakın

Ons altındaki yükseliş gram altını yeni rekora götürdü. Güne 1176 liradan başlayan gram altında yeni rekor göründü!  Gram altın gümbür gümbür geliyor! Hemen son dakika altın fiyatlarına bakın

Altın tozu dumana kattı! Yeni rekor göründü! Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 20 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde güne yükselişle başladı. Ons altının 1927 dolara ulaşması ile altın tozu dumana kattı. Yeni rekor göründü! Gram altın, çeyrek altın, yarım atın ne kadar oldu? 20 Ocak 2023 altın fiyatları...

Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023...

Altın fiyatları yeni yılın ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023 altın fiyatları...

Bayındır Dekorasyon İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayındır Dekorasyon İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Savaş Bayındır tarafından kuruldu.

Reysaş GYO, İzmir Bayındır'daki deposunu 98 milyon TL'ye CarrefourSA'ya kiraya verdi!

Reysaş GYO, İzmir ili, Bayındır ilçesi, Canlı Mahallesi, 108 ada 2 parselde yer alan depoyu 5 yıllığına 98 milyon TL+KDV bedelle CarrefourSA'ya kiraya verdi. 

Yeni otel yatırımları pandemide katlandı!

Türkiye'de Kovid-19 salgını sürecinde 2020 yılında 137, 2021'in yedi aylık döneminde de 60 komple yeni otel yatırımına teşvik belgesi alındı. Türkiye'de 2023 yılına kadar da 20'si İstanbul'da, 14'ü Antalya'da olmak üzere toplam 99 yeni otel daha faaliyete geçecek. 

İzmir Bayındır'da 15.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Bayındır Satış Memurluğu, İzmir ili, Bayındır ilçesi, Elifli Mahallesi'nde yer alan tarlayı 15 milyon 435 bin 834 TL'ye satıyor...

Bayındır'da taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Bayındır ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

mamak yeni bayındır imar planı Haberi

mamak yeni bayındır imar planı


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 14.07.2015 gün ve 1428 sayılı kararı ile onaylanan, Mamak İlçesi, Yeni Bayındır, Bayındır, Ortaköy ve Kıbrıs Mahallelerini kapsayan ilişkin 1/25000 ve 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 6 Kasım 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için...