05 / 07 / 2024

MAN almanya fabrikası kapanacak

MAN almanya fabrikası kapanacak

MAN Kamyon ve Otobüsleri Üst Yöneticisi (CEO) Anders Nielsen, alınması zor olan bu karardan duyduğunu üzüntüyü dile getirerek, "Verimliliği artırmak için üretim yerini taşımaktan başka alternatif kalmadı" dedi...

1954'te İstanbul'a takma evler fabrikası girişimi! 

1954 yılında Emlak Kredi Bankası Genel Müdürü, Almanya'ya giderek, İstanbul'a takma ev fabrikasının kurulması için anlaşma yapmış.

Tesla'nın Almanya'daki fabrika hazırlıkları mahkeme kararıyla durduruldu!

ABD'li elektrikli otomobil şirketi Tesla'nın Almanya'da kurmayı planladığı Gigafactory adlı fabrikası çalışmaları, Alman mahkemesi tarafından durduruldu...

Topkapı İplik Fabrikası icra haberi için tekzip!

3 Ağustos tarihinde www.emlakkulisi.com'un manşetinden yayınlanan ''Topkapı İplik Fabrikası satılıyor'' haberinde parsellerden kaynaklanan bir karışıklık nedeniyle yanlış fabrika ismi kullanılmıştır. Düzeltir, özür dileriz.

Güllüoğlu'nun Almanya'daki fabrikasının temeli 2017'de atılacak!

Faruk Güllüoğlu, yurtdışında atağa kalktı. Faruk Güllüoğlu, Almanya’nın Bochum kenti yakınlarında 2017 yılı başında temelini atacağı bir fabrika kurarak Avrupa’nın göbeğinde üretime başlamaya hazırlanıyor.

Doğuş Grubu, Sakarya'daki damper fabrikasını kapattı!

Doğuş Otomotiv ve Meiller’in ortaklığıyla 2008’de Sakarya’da kurulan Meiller Doğuş Damper Fabrikası’nın kapandığı belirtiliyor. Fabrikadaki üretim bantlarının Meiller tarafından Almanya’ya götürüldüğü öğrenildi.

Şanlıurfa'da çırçır fabrikasında yangın çıktı!

Şanlıurfa'da çırçır fabrikasında yangın çıktı. İşçilerin ihbarıyla fabrikaya gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı. Söndürme çalışmalarına işçiler de destek verdi.

Opel Bochum fabrikası kapanıyor!

Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Bochum kentinde, 52 yıldır milyonlarca araç üreten, GM’ye bağlı Opel otomobil fabrikası bugün son arabası olan Zafira’yı üreterek kapanıyor...

İzmir'de kimya fabrikasında yangın çıktı!

İzmir’in Menemen İlçesinde kimya fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın 4 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınırken itfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Bremen boya fabrikasında yangın çıktı!

Ritterhude kasabasında boya ve vernik üreten bir fabrikada dün gece henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Almanya’nın Bremen kentindeki bir boya fabrikasında çıkan yangında 1 kişinin ağır yaralandığı bildirildi.

Soma'ya Alman ortaklı çimento fabrikası!

AK Partili Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene'yi ziyaret eden Almanya Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Ekonomi Bakanı Garrelt Duin, Soma'ya yapılması düşünülen çimento fabrikasının en kısa sürede hayata geçirileceğini açıkladı.

MAN, Almanya'daki tek otobüs fabrikasını kapatacak!

MAN Kamyon ve Otobüsleri Üst Yöneticisi (CEO) Anders Nielsen, alınması zor olan bu karardan duyduğunu üzüntüyü dile getirerek, "Verimliliği artırmak için üretim yerini taşımaktan başka alternatif kalmadı" dedi...

MAN, Almanya'daki fabrikasını Ankara'ya taşıyor!

MAN tarafından yapılan açıklamaya göre, Kamyon ve otobüs üreticisi MAN, Almanya'da yer alan tek otobüs fabrikasını kapatarak üretimini 1986 yılından beri faaliyet gösteren Ankara'daki fabrikasına taşıyacak.

Zehnder, Almanya fabrikasında radyant iklimlendirme sistemlerini tanıttı!

İsviçreli iklimlendirme uzmanı Zehnder Group, Türkiye’ nin önemli mimarları ve de makine mühendislerinin olduğu bir grupla birlikte Almanya’ nın Lahr kentinde bulunan fabrikasını ziyaret etti.

MAN almanya fabrikası kapanacak Haberi

MAN almanya fabrikası kapanacak

Kamyon ve otobüs üreticisi MAN, Almanya'daki tek otobüs fabrikasını kapatarak üretimini Türkiye'ye kaydıracak.


MAN Kamyon ve Otobüsleri Üst Yöneticisi (CEO) Anders Nielsen, alınması zor olan bu karardan duyduğunu üzüntüyü dile getirerek, "Verimliliği artırmak için üretim yerini taşımaktan başka alternatif kalmadı" dedi.


MAN tarafından yapılan açıklamaya göre, firma 2015 yılının sonuna kadar otobüs üretim faaliyetlerini Almanya'nın Plauen kentinden taşıma kararı aldı.

Fabrikanın taşınmasından etkilenecek 420 işçiye ise Volkswagen'in Almanya'daki birimlerinden birinde yeni bir pozisyon teklif edilecek, anlaşmanın detayları önümüzdeki bir kaç gün içinde belli olacak.


Açıklamada, fabrikanın taşınma gerekçesine ilişkin "Avrupa'da otobüs pazar hacmi tüm zamanların en düşük seviyesinde.


ANKARA'YA TAŞINACAK


Önemli hedef pazarlardaki kötü ekonomik durum ve lüks sektöründeki düşük talep sebebiyle Plauen'deki üretimi devam ettirmek artık ekonomik açıdan uygun değil" ifadelerine yer verildi. Gelecekte...