26 / 07 / 2024

MAN Genel Kurul Toplantısı

MAN Genel Kurul Toplantısı

MAN SE Yürütme Kurulu Sözcüsü Dr. Georg Pachta-Reyhofen, 2013 Genel Kurul Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, şirketin geleceğine çok iyimser bir gözle baktığını söylemiştir...

Yeşil GYO olağan genel kurul ilan metni ve bilgilendirme dökümanı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olağan genel kurul ilan metni ve bilgilendirme dökümanını yayınladı...

Özak Gayrimenkul genel kurul bilgilendirme dökümanı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda genel kurul bilgilendirme dökümanını yayınladı.

Edip Gayrimenkul genel kurul bilgilendirme dökümanı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada genel kurul bilgilendirme dökümanını yayınladı. 

Edip GYO 2017 genel kurul bilgilendirme dökümanı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Edip GYO 2017 genel kurul bilgilendirme dökümanını yayınladı. 

TSKB GYO genel kurul bilgilendirme dokümanı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı genel kurul bilgilendirme dokümanını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. 

Atakule GYO'dan genel kurul işlemlerine ilişkin bildirim!

Atakule GYO, olağan genel kurul davet mektubu, gündem, bilgilendirme dokümanı, vekaletname örneği, esas sözleşme değişiklik tablosu, kar dağıtım tablosu, hazır bulunanlar listesi ve toplantı tutanağını Kap'ta yayınladı.

Atakule GYO'dan genel kurul işlemlerine ilişkin bildirim!

Atakule GYO, Olağan genel kurul davet mektubu, gündem, bilgilendirme dokümanı, vekaletname örneği, esas sözleşme değişiklik tablosu, kar dağıtım tablosu, hazır bulunanlar listesi ve toplantı tutanağını KAP'ta yayınladı.

Atakule GYO genel kurul bilgilendirme dökümanını yayınladı!

Atakule GYO genel kurul bilgilendirme dökümanı ve yönetim kurulu adayları hakkında KAP'a açıklama yaptı.

Atakule GYO genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'na İlişkin Bilgilendirme Dokümanı ve Yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini yayınladı.

Yapı Kredi GYO olağan genel kurul toplantısı 21 Mart'ta!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olağan genel kurul toplantısı 21 Mart 2016 Pazartesi günü saat 11:00'de yapılacak. İşte genel kurul bilgilendirme dökümanı...

TSKB GYO 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı'nı yayımladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 23 Mart tarihinde yapılacak genel kurulu toplantısı ile ilgili 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı'nı yayımladı.

Sinpaş GYO Olağan Genel Kurul toplantısı yapılacak!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Olağan Genel Kurul Toplantısına ilişkin bilgilendirme dökümanını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a yapılan açıklama ve bilgilendirme dokümanı...

Özak GYO'dan Genel Kurul bilgilendirmesi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 20.05.2015 tarihinde gerçekleştirilecek Olağan Genel Kurul Toplantısı'na ilişkin Bilgilendirme Dokümanını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklanan doküman...

MAN Genel Kurul Toplantısı Haberi

MAN Genel Kurul Toplantısı

MAN Genel Kurul Toplantısı’nda MAN şirketinin küresel gereklilikler için doğru ürünlere sahip olduğunu ve nakliye ve enerji alanlarında teknolojik olarak lider kuruluşlardan biri olduğunu vurgulayan Dr. Georg Pachta-Reyhofen, bu alanlara odaklanılmasının nüfus artışı ve şehirleşme, küreselleşme ile çevre ve iklim koruma gibi mega trendlerin doğal bir sonucu olduğunu belirtmiştir. Pachta-Reyhofen konuşmasına şöyle devam etmiştir: “Küresel çapta faaliyet gösteren bir kuruluş olarak bu trendleri kendi lehimize kullanma şansına sahibiz. Bu sebepten dolayı – günümüzdeki zor duruma rağmen – orta ve uzun vadede karlı ve uluslararası bir büyüme için mükemmel şanslar görüyorum. Biz bu stratejiyi takip etmeye devam edeceğiz ve karşımıza çıktıkları yerlerde bu imkânları kullanacağız.”  


2013 yılının birinci çeyreği MAN için zorlayıcı geçmiştir. Bunun sebebi herşeyden önce ekonomik çerçeve şartlarının...