26 / 07 / 2024

man se

man se

MAN SE Yürütme Kurulu Sözcüsü Dr. Georg Pachta-Reyhofen, 2013 Genel Kurul Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, şirketin geleceğine çok iyimser bir gözle baktığını söylemiştir...

Seçim öncesi konut fiyatları ne olacak? Uzmanı açıkladı!

Merakla beklenen seçimler öncesinde pek çok kişi konut fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Gayrimenkul Danışmanı Yasin Bilgin merak edilen bu sorunun yanıtını verdi. İşte o yanıt...

Konut fiyatları seçimlerden sonra fırlayacak!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yapan Gayrimenkul danışmanı Murat Temur konut fiyatlarının seçimlerden sonra fırlayacağını söyledi.

Altın almalı mıyım, beklemeliyim? İslam Memiş o rakamı işaret ederek uyardı! Bunu yapmayan bin pişman olacak

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala altın piyasasının ne olacağı merak ediliyor. Altın fiyatları araştırılan konular arasında yer alırken Altın uzmanı İslam Memiş ''altın almalı mıyım, beklemeli miyim?'' sorusunu merak edenler için rakam açıklaması yaparak uyardı. Bunu yapmayan çok pişman olacak

Dolarlarımızı bozduralım mı bekletelim mi? sorusuna net yanıt geldi! Doları olanlar bunu yapmayan çok pişman olacak

Dolar/TL kurundaki hareketlilik devam ediyor. Seçim öncesi dolar/TL kuru Fed faiz  kararından sonra durağan seviyesine devam etti. Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? sorusunun yanıtını araştırıyor.  Doları olanlar bunu yapmayan çok pişman olacak.

Honda Civic Mart ayında zamlandı mı? İşte  07 Mart 2023 fiyat listesi

Uzun zamandır piyasada güvenilirliği ile bilinen Honda Civic ayrıca, çeşitli motor seçenekleri, manuel ve otomatik şanzıman seçenekleri, spor modelleri ve çevre dostu hibrit seçeneği ile de dikkat çek  İşte  07 Mart 2023 fiyat listesi

Dolar yeni senaryoda 29 TL olacak! Tüm ezberler bozuldu! Görenlerin etekleri tutuştu! Bakmayan çok pişman olacak

Dolar/TL'nin yönü ve ne kadar olacağı gündemden düşmüyor. Dolar/TL’nin seçimlerden sonraki olası seyrine yönelik yeni senaryoda 29 TL olacağı söyleniyor. Tüm ezberler bozuldu! Görenlerin etekleri tutuştu! Bakmayan çok pişman olacak.

Seçimden sonra altın fiyatları ne olur? İslam Memiş yeni rakam vererek peş peşe açıkladı! Bakmayan çok pişman olacak!

Altın fiyatları son günlerde rekor kırarken vatandaşların asıl merak ettiği ''seçimden sonra altın fiyatları ne olur?'' sorusu. İslam Memiş altın fiyatları için, seçim sonrasını işaret ederek yeni rakamları açıkladı. Bakmayan çok pişman olacak!

Doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?

Yatırım ya da kullanım amaçlı gayrimenkul satın almak isteyen vatandaşlar, gayrimenkul danışmaları ile iletişime geçiyor. Peki doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?

Aşçıoğlu Grubu, Se Club ile Tashkent City’nin İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı oldu!

Aşçıoğlu Grubu, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club ile Özbekistan Cumhuriyeti’nin başkenti Taşkent’te inşa edilecek dev proje Tashkent City’nin “İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı” olarak seçildi. 

12 maddede site yöneticilerinin seçilmesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yöneticilerinin seçilmesi" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı..

8 maddede sitelerde yönetim seçimleri!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde yönetim seçimleri" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı..

Site yönetimlerinde seçim süreci!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetimlerine seçim süreci" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Gayrimenkul danışmanı seçerken dikkat edilmesi gerekenler!

ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Geliştirme Ve Eğitim Gelişim DirektörüBirgül Dalgakıran, gayrimenkul danışmanlarının önemine değindi. Dalgakıran, gayrimenkuldanışmanı seçerken nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.

man se Haberi

man se

MAN Genel Kurul Toplantısı’nda MAN şirketinin küresel gereklilikler için doğru ürünlere sahip olduğunu ve nakliye ve enerji alanlarında teknolojik olarak lider kuruluşlardan biri olduğunu vurgulayan Dr. Georg Pachta-Reyhofen, bu alanlara odaklanılmasının nüfus artışı ve şehirleşme, küreselleşme ile çevre ve iklim koruma gibi mega trendlerin doğal bir sonucu olduğunu belirtmiştir. Pachta-Reyhofen konuşmasına şöyle devam etmiştir: “Küresel çapta faaliyet gösteren bir kuruluş olarak bu trendleri kendi lehimize kullanma şansına sahibiz. Bu sebepten dolayı – günümüzdeki zor duruma rağmen – orta ve uzun vadede karlı ve uluslararası bir büyüme için mükemmel şanslar görüyorum. Biz bu stratejiyi takip etmeye devam edeceğiz ve karşımıza çıktıkları yerlerde bu imkânları kullanacağız.”  


2013 yılının birinci çeyreği MAN için zorlayıcı geçmiştir. Bunun sebebi herşeyden önce ekonomik çerçeve şartlarının...