19 / 05 / 2024

Mana Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi nerede

Mana Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi nerede

Mana Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Cem Özşahin tarafından kuruldu.

Mana Global Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mana Global Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Ahmad Bazoun, Yavuz Orhan ve Yusuf Selim ortaklığında kuruldu.

Mana Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mana Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Cem Özşahin tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sertifikası ile sektör yeni bir enstrümana kavuşacak!

Habertürk Gazetesi Köşe Yazarı Abdurrahman Yıldırım bugünkü yazısında gayrimenkul sertifikası konusunu ele aldı. İşte o yazı...

ERA Gayrimenkul, karlılık ve başarının püf noktalarını anlatacak!

ERA'nın Türkiye'ye getirdiği 2 bin 200’den fazla danışmana seminer veren ünlü gayrimenkul marka gelişimcisi ve eğitmen Kostas Bakas', IntERActive Başarı Programı'nda başarıya giden yolda yapılması gerekenleri anlatacak.

Bodrum'da gayrimenkul sektörü hareketlendi!

Dünyanın en fazla danışmana sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, son dönemde Türkiye’nin popüler destinasyonlarından Bodrum’u mercek altına aldı.

Bursa'da gayrimenkul piyasası hareketlendi!

ABD'NİN en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, Türkiye'nin en kalabalık dördüncü şehri Buısa'nın gayrimenkul piyasasını değerlendirdi.

Bursa'da gayrimenkul sektörü 10 yılda yüzde 60 değerlendi!

ABD’nin en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, Türkiye’nin en kalabalık dördüncü şehri Bursa’nın gayrimenkul piyasasını değerlendirdi.

Gayrimenkul yatırımcısı seçim sürecinde 'Bekle-Gör' politikası izledi!

ABD’nin en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yayınladığı mayıs ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi.

Dardanelles Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Dardanelles Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta Esentepe, Büyükdere Caddesi, Astoria A Kule'de kuruldu.

Mustafa Özbek Kıbrıs'ın gayrimenkul zengini

Ergenekon'un finansörü' olarak bilinen Mustafa Özbek'in Kıbrıs'ta gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı

 

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Mana Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Mana Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi nerede

Mana Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Cem Özşahin tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mana Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 - Her türlü gayrimenkul ve motorlu tasıt alım,satımı yapmak, komisyonculuk ve aracılık yapmak ve kiralamak 2 - Her türlü hırdavat ürünlerinin imalatı , ihracatı ,ithalatı , alımı ve satımını yapmak. 3 - Her türlü insaat ve taahhüt isleri yapmak. 4 - Her türlü restoran ,lokanta , catring ve cafe devir almak, devretmek ve kar amaçlı isletmek . 5 -Her türlü insaat , tadilat ve dekorasyon isleri yapmak. 6 - Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları,bobinaj,tevzi panosu,uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri,regülatör ve bunların yedek parça ve aksesuarları ile yine her türlü...