18 / 05 / 2024

Manastır Müzeler ve Anıtlar Müdürlüğü

Manastır Müzeler ve Anıtlar Müdürlüğü

Mustafa Kemal Atatürk'ün 1899'da mezun olduğu Manastır Askeri İdadisi'nin aslına uygun olarak restorasyonu için Başbakan Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda TİKA ile Manastır Müzeler ve Anıtlar Müdürlüğü arasında protokol imzalandı...

Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu açıldı!

Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu açıldı. Okul, Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından babaları adına yaptırıldı...

Tuzla'da yapılan Binali Yıldırım İlokulu ve Anaokulu açılıyor!

Tuzla'da Binali Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından yaptırılan Binali Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu, 3 şubatta açılıyor...

Meren Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meren Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Arı ve Melek Altuntaş tarafından kuruldu.

BD International İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BD International İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güney, Olcay Saral ve Fatih Sayın tarafından kuruldu.

Hasan Akgün'den 2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı!

Çalışmalarına devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün mahalle muhtarlarıyla buluşarak “2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı” gerçekleştirdi.

Old Star İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Old Star İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alessa Wı Diab tarafından kuruldu.

Adırum İnvest İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adırum İnvest İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Arman Musralin tarafından kuruldu.

Hayat Cohousing Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hayat Cohousing Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İmtiaz Mohammed tarafından kuruldu.

3C Çamlıca İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3C Çamlıca İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Harika Boylu, Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Villa Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Villa Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Karam Sabah M. Mhmood tarafından kuruldu.

Yusuf Mert Yılmaz: Yatırım yapmaya ve ürün geliştirmeye devam edeceğiz!

Emlak sektörünü tek bir çatı altında birleştiren Hürriyet Emlak, yatırımlarını sürdürüyor. Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, "Yatırım yapmaya ve ürün geliştirmeye devam edeceğiz" diyor...

Miraj Group Enerji Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Miraj Group Enerji Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Khaled I.K. Kraizim ve Muhammed Zekioğlu ortaklığıyla kuruldu...

Arabia Group Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arabia Group Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Darkaouı tarafından kuruldu.

Manastır Müzeler ve Anıtlar Müdürlüğü Haberi

Manastır Müzeler ve Anıtlar Müdürlüğü

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 1899'de mezun olduğu Manastır Askeri İdadisi, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) tarafından aslına uygun olarak restore edilecek. Binada daha önce açılan ancak zamanla kullanılamaz hale gelen "Atatürk anı odası" da yenilenecek. 

     Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda, Atatürk'ün eğitim gördüğü Manastır Askeri İdadisi'ni yenileme çalışmaları için TİKA ile Manastır Müzeler ve Anıtlar Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı. 

     TİKA Üsküp Koordinatörü Dr. Mahmut Çevik ile Manastır Müzeler ve Anıtlar Müdürü Lilyana Hristova tarafından imzalanan işbirliği protokolüne Makedonya'daki ulusal medya büyük ilgi gösterdi. 

     Manastır Müzeler ve Anıtlar Müdürü Lilyana Hristova, işbirliği protokolü için düzenlenen basın toplantısında, anı odasını yenilenme fikrinin TİKA tarafından gündeme getirildiğini, bundan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. 

     TİKA Üsküp...