30 / 04 / 2024

Manavgat Akm

Manavgat Akm

Manavgat Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk Kültür Merkezi eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın da katıldığı törenle açıldı. Manavgat Atatürk Kültür Merkezi, 36 bin 359 metrekarelik alanda 5 bin 576 metrekare alan üzerine inşa edildi.

Manavgat'ta orman yangını çıktı!

Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı.Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, yangında 6 hektarlık ormanlık alanın yandığını, bazı zeytin ağaçlarının da zarar gördüğünü söyledi.

Serik ve Manavgat'taki arıtma sorununa 3 milyonluk ödenek!

Serik ve Manavgat'taki arıtma sorununun çözümü için Bakanlık, Büyükşehir Belediyesi'ne 3 milyon 200 bin TL'lik ödenek çıkardı Belek turizm merkezinin ulaşım, enerji, çevre sorunları Belek te gerçekleştirilen toplantıda masaya yatırıldı.

Manavgat'ta icradan 1.9 milyon TL'ye satılık 2 lokanta!

Manavgat 1. İcra Dairesi, Antalya Manavgat Taşağıl'da yer alan 2 lokantayı 1 milyon 900 bin TL 'den satışa çıkarıyor. İhaleleri 15 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilecek

Manavgat'ta üretilen PVC'ler Irak ve Gürcistan'a ihraç ediliyor!

Yapıpen Group Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yüksel. 2 ülkeye yıllık 2.5 milyon dolarlık ihracata yaptıklarını dile getirdi. Manavgat'ta tescilli 3 markanın üretimini yaptıklarını belirten Yüksel. 80 ilde bayiliklerinin bulunduğunu kaydetti...

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'ndan emlak sözleşmesi desteği!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası 4'üncü Meslek Komitesi Başkanı Murat Çakmak, oda üyelerine ve Manavgat halkına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla hukuk servisine emlak sözleşmeleri hazırlattıklarını açıkladı.

İzmir Saat Kulesi'nin çeşmelerinden su akmıyor!

Suları akmayan perişan çeşme İzmir Saat Kulesi'ndeki 12 çeşmenin hiçbirisinden su akmıyor. Serinlemek için muslukları çeviren turistler, su akmadığını görünce gülüşüyor ve şaşkına dönüyor.

Manavgat Naras Barajı tamamlandı!

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından 19 Ocak 2011' de temeli atılan Manavgat Naras Barajı tamamlanarak su tutmaya başladı. Naras Deresi üzerinde yapımı tamamlanan Naras Barajı'nda su tutma töreni düzenlendi.

Antalya Manavgat'ta 1 milyon 890 bin 352 TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi'nde yer alan 6.751,26 metrekarelik yüzölçümüne sahip olan arsa Manavgat Satış Memurluğu tarafından 15 Eylül 2014 günü saat 14:00'da ihaleye çıkıyor.

Manavgat Arıtma Tesisi yetersiz kalıyor!

MATAB tarafından işletilen tesis, Büyükşehir Yasası kapsamında ASAT'a devredildi. Tesisin son zamanlarda yaydığı kötü koku nedeniyle gelen şikayetleri değerlendiren Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölgede inceleme yaptı.

Manavgat Belediye Başkanlığı arsa satıyor: 89 milyon 126 bin TL'ye!

Manavgat Belediye Başkanlığı Antalya Manavgat Evrenseki mahallesinde yer alan 22 bin 853 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. İhale 7 Ağustos 2014 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek...

Manavgat Belediye Başkanlığı'ndan satılık turistik tesis arsası: 2 milyon 673 bin 801 TL!

Manavgat Belediye Başkanlığı Antalya'da yer alan turist tesis arsasını satışa çıkardı. Arsanın geçici teminat bedeli 2 milyon 673 bin 801 TL olarak belirlendi. Arsanın satışı Manavgat Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak.

Manavgat'ta bir otelde yangın çıktı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Kumköy turizm bölgesindeki bir otelde çıkan yangın, hasara yol açtı. Otel çalışanlarından bazıları da dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen kişiler, ayakta tedavi edildi.

Manavgat Yat İhtisas OSB 10 bin kişiyi istihdam edecek!

Yapım süreci uzayan 'Manavgat Yat Yapım ve Çekek Yeri, Yat İhtisas OSB' projesi için yeni yatırımcılar bekleniyor. 10 bin kişinin istihdam edilmesi hedeflenen OSB'de 10 olan yatırımcı sayısı 25'e ulaşınca ihale süreci başlayacak...

Manavgat Akm Haberi

Manavgat Akm

Manavgat Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl Aralık ayında temeli atılan Atatürk Kültür Merkezi (AKM) eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın da katıldığı törenle hizmete açıldı.


Baykal, açılışta yaptığı konuşmada, merkezin Antalya'nın merkez ilçeleri haricinde hiçbir ilçede olmadığını belirterek, "Hatta şunu söyleyebilirim, böyle bir tesis Türkiye'nin birçok ilinde bile yok. Böyle bir yatırımı Manavgat'a kazandırdığı için Şükrü Sözen'i tebrik ediyorum" dedi.


Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de kültür merkezi inşaatının 11 ayda tamamlandığını, Manavgat'a böyle bir yatırım kazandırmaktan memnun olduklarını, bundan sonra da Manavgat için çalışacaklarını söyledi.


Açılışta, fotoğraf sanatçısı Tevfik Köymen'in fotoğraf, Nermin Alat'ın resim sergileri sanatseverlerle buluşurken, Antalya Oda Orkestrası ve sanatçı Kubat, konser verdi.


Açılışa Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, CHP Antalya milletvekilleri Osman Kaptan, Yıldıray Sapan, CHP Antalya...