14 / 05 / 2024

Manavgat alt yapım çalışmaları

Manavgat alt yapım çalışmaları

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü Ömer Şahin, 2015 yılında Manavgat'a 72 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapılacağını açıkladı. Ömer Şahin, Hacıobası'na kurulacak tesis için Başbakanlıktan onay beklendiğini söyledi.

Hükümetten milyonlarca kişiyi ilgilendiren şok karar! Konut ve iş yeri yapım kredilerinde üst limit artırıldı!

Afet riski altındaki alanlardaki yapıların dönüştürülmesi çerçevesinde sağlanacak konut ve işyeri yapım kredilerinde üst limit ve faiz oranı resmen yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Piyasa Kahini İslam Memiş altına mı dolara mı yatırım yapılması gerektiğini açıkladı. Gram altın için önemli çağrı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için önemli uyarılarda bulunurken vatandaşın dolara mı yoksa altına mı yatırım yapması gerektiğini açıkladı.

Enflasyona karşı altın mı, Bitcoin mi daha karlı? Yatırımcılar dikkat!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Barış Erkaya bugünkü köşesinde enflasyona karşı altına mı, Bitcoin'e mi yatırım yapılmalı sorusunu yanıtını kaleme aldı.

BDDK'dan Emlak Katılım'a alt yapı sağlama izni!

BDDK, Emlak Katılım Bankası'na bilgi sistemleri alt yapısı sağlama konusunda izin verdi. 

Ali İhsan Yavuz: Kanal İstanbul'un yapımı hızlandırıldı!

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ağrı'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz Kanal İstanbul Projesi'nin tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde yapımının hızlandırıldığını söyledi.

Ankara Altındağ'da 52.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, 52 milyon 644 bin 823 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

İsrail güçleri, Batı Şeria'da yapım aşamasında olan bir evi yıktı!

İsrail güçleri, işgal altında olan Batı Şeria'da yapım aşamasında olan bir evi daha yerle bir etti...

Gayrimenkul sahipleri için yol yapım giderlerinde yeni dönem!

Belediye Gelirleri Kanunu Harcamalarına Katılma Payı Yönetmeliği'nde değişiklik yapıldı. Gayrimenkul sahiplerinden yol yapım giderlerinin 3’te 1’i ‘Yol Harcamalarına Katılma Payı’ adı altında alınabiliyordu. Değişiklik ile bu madde zorunluluktan çıkacak. 

Ordu'da 8.1 milyon TL'ye turistik tesis yapım işi ihalesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da turistik tesis yapım işi ihale ediyor. İhale 20 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 81.7 milyon TL'ye yapım işi ihalesi!

Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi alanına ait altyapı yapım işini 81 milyon 772 bin 700 TL'ye ihale ediyor.

Talveg Yapı Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

Talveg Yapı Müşavirlik Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Kemal Altıner ve Hayrullah Başol ortaklığında kuruldu.

Altındağ Servis Park projesinin yapımında sona gelindi!

Ankara Altındağ'da, yapımına kısa bir süre önce başlanan "Servis Park" projesinin yapımı tamamlanıyor. ServisPark ile Altındağ'ın önemli bir sorununu daha çözülecek.

Antalya'da 55 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü Manavgat Kısalar'da 54 milyon 987 bin 524 TL bedelle yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Manavgat alt yapım çalışmaları Haberi

Manavgat alt yapım çalışmaları

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü Ömer Şahin, 2015 yılında Manavgat'a 72 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapılacağını açıkladı. Ömer Şahin, Hacıobası'na kurulacak tesis için Başbakanlıktan onay beklendiğini söyledi. ASAT meclisinde su fiyatlarının belirlendiğini hatırlatan Ömer Şahin, Antalya merkezdeki ilçelerde su fiyatı 2.25 TL olurken, Manavgat'ta ise 1.1 TL olarak belirlendiğini vurguladı. 


SEL FELAKETİ DEĞİL SU BASKINI 

Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü Ömer Şahin, Ekim ayında yaşanan sel felaketiyle ilgili bir soru üzerine ise şunları söyledi: "Irmak yükselmediği, akan suyun debisinin taşkın boyutlarına ulaşmadığı bir durumda sel felaketinden bahsedenleyiz. Ortada bir su baskını var, sebebi de 1 saatte ırmağa gidecek olan suyun 8- 10 saat ilçe merkezinde kalması. Yapacağımız çalışmalarla bu durumun bir daha yaşanmasının önüne geçeceğiz. Naras Barajı olmasaydı yaşayacağımız felaketin büyüklüğünü tahmin...