16 / 05 / 2024

manavgat anaokulu Çocuklar Gülsün Diye

manavgat anaokulu Çocuklar Gülsün Diye

Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, illere anaokulu kazandırmaya devam ediyor. Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 22. anaokulunun açılışını Antalya'nın Manavgat ilçesinde gerçekleştirdi.

Anaokulu parası ne zaman yatırılacak? Ana sınıfı yardımından kimler faydalanacak?

Devlet dar gelirli ailelerin çocuklarına anaokulu destek ödemeleri yapılacak. Peki, anaokulu yardımı başvuru koşulları neler? Anaokulu ödemeleri ne zaman yatırılacak? Ana sınıfı desteği kadar? İşte detaylar...

Anaokulu parası devletten! Ana sınıfı yardımından kimler yararlanacak?

Dar gelirli ailelerin çocuklarına anaokulu destek ödemeleri yapılacak. Peki anaokulu yardımı başvuru şartları neler? Anaokulu ödemeleri ne kadar kaç TL? İşte detaylar...

Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu açıldı!

Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu açıldı. Okul, Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından babaları adına yaptırıldı...

Tuzla'da yapılan Binali Yıldırım İlokulu ve Anaokulu açılıyor!

Tuzla'da Binali Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından yaptırılan Binali Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu, 3 şubatta açılıyor...

Üsküdar Bizim Çocuklarımız Anaokulu hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi, Bizim Çocuklarımız Anaokulu'nu hizmete açtı.

Manavgat Beşkonak Yatılı Bölge Ortaokulu’na yeni park!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat Beşkonak Yatılı Bölge Ortaokulu’ndaki çocuklar için oyun parkı kurdu. Öğrencileri, tatil dönüşü oyun parkı sürprizi karşılayacak.

Gülben Ergen, Ordu Fatsa'da anaokulu açtı!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Çocuklar Gülsün Diye Derneği tarafından yapımı tamamlanan Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu, ünlü sanatçı Gülben Ergen’in katıldığı programla açıldı.

Confetti çocuk halıları çocukların zekalarını geliştiriyor!

Pedagogların önerileri doğrultusunda tasarlanan Confetti anaokulu halılarının desenlerinde bulunan rakamlar, İngilizce kelimeler, dünya haritası gibi eğitici öğelerle çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor

Trabzon Sürmene'de engelli çocuklar için anaokulu yapılacak!

Trabzon'un Sürmene ilçesinde atıl vaziyetteki bir ilkokul, iş adamı Can Çobanoğlu'nun maddi desteği ile engelli çocuklar için anaokuluna dönüştürülecek.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Uşak'ta anaokulu açtı!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, yeni yıla yeni bir anaokulunun açılışıyla başladı. Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 31’inci anaokulunu Uşak’ın Sivaslı ilçesinde açtı.

Kahramanmaraş çadır kentte suriyeli çocuklara anaokulu yapıldı!

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak aileleriyle Türkiye'ye sığınan Suriyeli çocukların eğitimi için Kahramanmaraş'taki çadır kentte anaokulu oluşturuldu.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Ağrı'da anaokulu açacak!

Türkiye’de okulöncesi eğitimin yaygınlaşmasına katkıda bulunmak amacıyla 2010 yılında yola çıkan Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 30. anaokulunu Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde açmaya hazırlanıyor.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Doğubayazıt'ta anaokulu açacak!

Türkiye'de okul öncesi eğitimin yaygınlaşmasına katkıda bulunmak amacıyla 2010 yılında yola çıkan Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 30. anaokulunu Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde açmaya hazırlanıyor.

manavgat anaokulu Çocuklar Gülsün Diye Haberi

manavgat anaokulu Çocuklar Gülsün Diye

Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin öncülüğünde hayırsever Meltem Bulut tarafından Manavgat ilçesinde yaptırılan Muazzez-Abbas Tanrıverdi Anaokulu, düzenlenen törenle açıldı.


Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, illere anaokulu kazandırmaya devam ediyor. Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 22. anaokulunun açılışını Antalya'nın Manavgat ilçesinde gerçekleştirdi.


Yunus Emre İlkokulu bahçesine yaptırılan Muazzez-Abbas Tanrıverdi Anaokulu, düzenlenen törenle açıldı. Hayırsever Meltem Bulut tarafından yaptırılan okulun açılışına, Çocuklar Gülsün Diye Derneği kurucusu ve Başkanı, sanatçı Gülben Ergen de katıldı.


Gülben Ergen, yaptığı konuşmada, Meltem Bulut'un anne ve babası adına okul yaptırarak büyük sevap kazandığını ifade etti. Bulut'a teşekkür eden Ergen, "Okulumuz her zamanki gibi annelere emanettir. Bu okulumuzdan sonra 23. okulumuzu Soma'da açacağız" dedi.


Antalya Vali Yardımcısı Turan Eren ise okulun yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Son yıllarda...