29 / 04 / 2024

Manavgat Arıtma Tesisi görevini yapıyor

Manavgat Arıtma Tesisi görevini yapıyor

MATAB tarafından işletilen tesis, Büyükşehir Yasası kapsamında ASAT'a devredildi. Tesisin son zamanlarda yaydığı kötü koku nedeniyle gelen şikayetleri değerlendiren Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölgede inceleme yaptı.

Kumköy Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı!

Antalya’nın Manavgat ilçesi’nde nüfus yoğunluğu ve otel inşaatlarının artmasından dolayı, yetersiz kalan mevcut Atık Su Arıtma Tesisi’nin kapasite arttırma çalışmasında sona yaklaşıldı.

Antalya'ya 2 yeni arıtma tesisi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi'nin açılışına Mevlüt Çavuşoğlu, Menderes Türel, Faruk Karaçay ve vatandaşlar katıldı.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen ve kapasite artırımına gidilen Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi düzenlenlenen tören ile açıldı.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi bugün açılıyor!

Kapasite artırımı ve yenileme çalışmaları tamamlanan Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi bugün AB ve Dışişleri Eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da katılacağı tören ile açılıyor.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat'ta yaşanan çevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat'ta yaşanan çevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı.

Manavgat Atık Su Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı!

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat'ta yaşanan gevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşaatında sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat’ta yaşanan çevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona yaklaşıldı.

Antalya'da Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi toplantısı 4 Haziran'da!

Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü Antalya'da Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi için 4 Haziran'da saat 11:00'de halkın katılım toplantısı düzenleyecek.

Manavgat Arıtma Tesisi kapasite artırımı ihalesi gerçekleşti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Manavgat'ta yapacağı ilk yatırımı açıklandı. Manavgat Arıtma'nın kapasite artırımı konusunda gerçekleşen ihaleyi 32 milyon 850 bin TL bedelle Lidya Yapı kazandı..

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi projesinde test süreci başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği ile ortaklaşa finanse edilen'Amasya Atıksu Arıtma Tesisi' projesinde son aşamaya gelindi.

Rüstem Keleş: Sakarya'da 6 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sıı ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, yeni yılla birlikte içmesuyu yatırımlarının aralıksız devam edeceğini ve şehre 6 yeni içmesuyu arıtma tesisi kazandıracaklarını ifade etti.

İSU'dan 2.7 milyon TL'lik arıtma tesisi!

İSU, Gebze'ye bağlı Muallimköy'de yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksulannı arıtmak için 2 milyon 760 bin TL'lik yatırımla modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor

Manavgat Arıtma Tesisi görevini yapıyor Haberi

Manavgat Arıtma Tesisi görevini yapıyor

 MATAB tarafından işletilen Manavgat Arıtma Tesisi, Büyükşehir Yasası kapsamında ASAT'a devredildi. Tesisin son zamanlarda yaydığı kötü koku nedeniyle gelen şikayetleri değerlendiren Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölgede inceleme yaptı. İncelemede, tesiste kapasite artırımına gidilmediği, bu nedenle atık bertaraf ünitelerin yetersiz kaldığı ve görevini yapmadığı belirlendi. 


Atıklar açığa bırakılıyor Ayrıca tesiste işlenerek bertaraf edilmesi gereken atıkların, yeraltına döşenen borularla geceleri açık alana bırakıldığı, yine bertaraf edilemeyip üste çıkan molozların büyük bir tehlike yarattığı, da kamyonlarla açık alan  atıklardan yayılan kokunun ise döküldüğü tespit edildi. 


Milliyet...