28 / 04 / 2024

Manavgat imar

Manavgat imar

Manavgat Belediyesi turizm sezonu öncesinde turizmciler ve esnaftan gelen istekler doğrultusunda yeni imar yolları açmaya devam ediyor.

Manavgat'taki şiddetli yağışın ardından 613 ev zarar gördü!

İlçede geçen ayki sel ve su baskınlarında 613 ev, 647 iş yeri ve 656 aracın zarar gördüğü, 41 milyon 416 bin 921 liralık hasar oluştuğu bildirildi.

Manavgat'ta yol ve kaldırım çalışmaları başladı!

Manavgat Belediyesi Aydınevler ve Bahçelievler Mahallelerinde yol, kaldırım,refüj ve otopark düzenlemesi çalışmalarını başlattı. Her iki mahallede yapılacak olan çalışmalarda toplam 26 sokakta değişiklik yaşanacak...

Manavgat'ta imar yönetmeliği semineri düzenlendi!

Antalya ilinin Manavgat ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Manavgat Mimarlar Odası Temsilciliği ve Manavgat İnşaat Mühendisleri Odası Temsilciliği Antalya Manavgat'ta imar yönetmeliği semineri düzenledi...

Manavgat'a otel inşaatı Meclis gündeminde!

Antalya Manavgat'ta bulunan yaklaşık 3 bin dönümlük alanda, golf sahalı dört otel yapılması için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylanan yeni imar planı Meclis gündemine taşındı

Manavgat Maşattepe'de imar sorunu çözüldü!

Manavgat'ın Maşattepe'de bulunan 120 hektarlık alanda imar soruna çözüm bulundu. İmar uygulamasıyla on binlerce hak sahibi tapusuna kavuşacak.

İmar barışına en fazla talep Kepez ve Manavgat’tan geldi!

Antalya'da en fazla gecekondunun bulunduğu Kepez ile otel sayısının en fazla olduğu Manavgat ilçeleri imar barışına en çok başvuru yapan bölgeler oldu.

Antalya’da imar barışına 144 bin 514 başvuru geldi!

Antalya’da ‘imar barışı’ kapsamında 144 bin 514 yapı kayıt belgesi verildi. En fazla belge Manavgat'ta düzenlenirken, Manavgat'ı Kepez ve Alanya takip etti.

Manavgat Belediyesi'nden e-imar uygulaması!

Manavgat Belediyesi'nin imar durumunu öğrenmek isteyen vatandaşlara kolaylık sağlayacak olan e-imar uygulaması hizmete alındı.

Alanya'da imar barışına yoğun ilgi!

Antalya’da imar barışı kapsamında verilen Yapı Kayıt Belgesi sayısı 140 bini aştı. Kentte alınan ödeme tutarı ise 1 milyar liraya ulaştı. İlçelerde ilk sırada Manavgat yer alırken Alanya'da da imar barışına ilgi büyüktü.

Antalya’da imar barışı kapsamında 1 milyar lira toplandı!

Antalya’da imar barışı kapsamında verilen Yapı Kayıt Belgesi sayısı 140 bini aşarken, alınan ödeme tutarı ise 1 milyar liraya kadar ulaştı. İlçelerde ilk sırada Manavgat yer aldı.

Antalya'da imar barışı anlatıldı!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliği ile imar barışı toplantısı gerçekleştirildi. 

Antalya Manavgat Sorkun Mahallesi mesire yeri imar planı onaylandı!

Antalya ili, Manavgat ilçesi, Sorkun Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 1632 ada 1 parseldeki mesire yerinin imar planı değişikliği onaylandı..

Manavgat'ta 6 mahalleye imar yolu açıldı!

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri merkez ve kırsal bölgelerde bulunan mahallelere yeni imar yolu açma çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri ilçedeki 6 mahalleye 1 kilometreden fazla imar yolu açtı.

Manavgat Sorgun Ormanı'na imar planı!

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'ndeki Sorgun Ormanı'nın 2 bin 700 dekarı için koruma imar planı hazırlandı.

Manavgat turizm sezonuna hazırlanıyor!

Manavgat Belediyesi turizm sezonu öncesinde turizmciler ve esnaftan gelen istekler doğrultusunda yeni imar yolları açmaya devam ediyor.

Manavgat Belediyesi imar yollarını açtı!

Manavgat Belediyesi turizm sezonu öncesinde turizmciler ve esnaftan gelen istekler doğrultusunda yeni imar yolları açmaya devam ediyor.

Manavgat imar Haberi

Manavgat imar

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü son olarak turistik tesislerin yoğunlukta olduğu Gündoğdu Mahallesi'nde ve merkez Şelale Mahallesi'nde 6 metrelik yeni imar yollan açtı. 


Gündoğdu Mahallesi Turizm Bölgesi'nde turistik işletmelere ve merkez çarşısına kolaylıkla ulaşımın sağlanması için bölgede yeni imar yolu açma çalışmaları başladı. 




GÜNDOĞDU TURİZM SEZONUNA RAHAT GİRECEK 


Çarşı esnafı ve turizmcilerin isteği üzerine başlanan yol çalışmasının tamamlandıktan sonra aydınlatmasının da yapılacağı belirtildi. Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Manavgat Belediyesi imar yollarını acıyor ekipleri, imar yolu açılırken yol kenanndaki geçilmesi zor ve bataklık alanlan da temizleyerek bölgenin turizm sezonuna temiz bir şekilde girmesini sağladı. Gündoğdu' da bulunan esnaf ve turizmciler, yol çalışmalan için Manavgat Belediyesi'ne teşekkür etti. 



ŞELALE MAHALLESİ'NDE YENİ İMAR YOLU 

Manavgat Belediyesi Gündoğdu Mahallesi'nin yanı sıra kent merkezinde de yeni imar yolları...