02 / 05 / 2024

manavgat inşaat

manavgat inşaat

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Boztaş, 2014 yılında Manavgat'ın ticaret, inşaat sektörü ile işyeri ve çalışan sayısı rakamlarında olumsuz sinyaller ortaya çıktığını belirterek 2015 yılında iş adamları ve yatırımcıları daha dikkatli olmalı konusunda uyardı..

Antalya Manavgat'ta inşaat kazası: 1 ölü!

Antalya Manavgat'ta çalıştığı inşaatın 3'üncü katından düşen işçi yaşamını yitirdi. Pars'ın cenazesi otopsi için Manavgat Devlet Hastanesi'nin morguna alındı.

Manavgat'ta toptancı hali inşaat ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından  Manavgat Toptancı Hal Kompleksi inşaatı çalışmaları başladı. Projenin ihale bedelinin 43 milyon TL olduğu belirtildi.

Manavgat Toplum Sağlığı Merkezi’nin inşaat ihalesi yapıldı!

Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, Manavgat Toplum Sağlığı Merkezi inşaat ihalesinin yapıldığını açıkladı.

MATSO Turizm Fakültesi inşaatı incelendi!

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Vekil Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından Manavgat'ta yaptırılan MATSO Turizm Fakültesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşaatında sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat’ta yaşanan çevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona yaklaşıldı.

Manavgat Turizm Fakültesi inşaatı başladı!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından inşaatı yaptırılacak Turizm Fakültesi inşaatı başladı MATSO tarafından inşaatı yaptırılacak Manavgat MATSO Turizm Fakültesi inşaatı ihaleyi kazanan firma tarafından başlatıldı

MATSO Turizm Fakültesi'nin inşaatı başladı!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından inşaatı yaptırılacak Turizın Fakültesi inşaatı başladı. MATSO tarafından inşaatı yaptırılacak Manavgat MATSO Turizm Fakültesi inşaatı ihaleyi kazanan firma tarafından başlatıldı.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi inşaatı 300 günde bitecek!

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi İnşaat Komisyonu Başkanı Hüseyin Cengiz yaptığı açıklamada, Manavgat Belediyesi'nden alınan inşaat ruhsatının ardından başlayan inşaatın 300 günde tamamlanacağını belirtti.

Antalya Turizm Fakültesi inşaatı devam ediyor!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Ticaret Ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından yaptırılan turizm fakültesi inşaatı devam ediyor.

Antalya MATSO Turizm Fakültesi'nin inşaatı başlıyor!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Turizm Fakültesinin inşaat yapım protokolü imzalandı. MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, fakülte inşaatını 300 günde tamamlamayı ve 2016-2017 öğretim yılında açmayı planladıklarını söyledi.

Manavgat'ta inşaat sektörü çalışan sayısında düşüş!

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Boztaş, 2014 yılında Manavgat'ın ticaret, inşaat sektörü ile işyeri ve çalışan sayısı rakamlarında olumsuz sinyaller ortaya çıktığını belirterek 2015 yılında iş adamları ve yatırımcıları daha dikkatli olmalı konusunda uyardı..

MATSO inşaat sektörünün sorunlarını masaya yatırdı!

Manavgat Belediyesi ile Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) işbirliğiyle düzenlenen toplantıda, inşaat sektörünün sorunları konuşuldu. Toplantıda 'İnşaatlarda Alınması Gerekli Güvenlik ve Görsel Tedbirler' konuşuldu...

Mehmet Kuru Manavgat Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu!

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İnşaat Onarım Daire Başkanlığı yetkilileri, yüklenici firmanın TOKİ'ye devir başvurusu yaptığı Manavgat Devlet Hastanesi 100 yataklı ek bina inşaatında incelemelerde bulundu.

manavgat inşaat Haberi

manavgat inşaat

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Boztaş, 2014 yılında Manavgat'ın ticaret, inşaat sektörü ile işyeri ve çalışan sayısı rakamlarında olumsuz sinyaller ortaya çıktığını belirterek 2015 yılında iş adamları ve yatırımcıları daha dikkatli olmalı konusunda uyardı Manavgat Ticaret vc Sanavi Odası (MATSO) Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. 


Toplantıda 2014 yılı Kasım ayı mizan, gelir ve gider bütçesi, durum analizi görüşülerek onaylandı. 2015 yılı ait tahmini gelir bütçesi ise 3 milyon 350 bin TL olarak belirlendi. Meclis toplantısında konuşan MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Boztaş, Otla üyeleri ve Manavgat halkının yeni yılını kutlayarak haşladığı konuşmasında veni yılın Oda üyeleri ve Manavgat halkına sağlık, huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini diledi. Başkan Boztaş, geride bıraktığımız 2014 yılının dünyada olduğu gibi Türkiye ve Manavgat açısından yoğun bir...