17 / 05 / 2024

Manavgat malzeme deposu

Manavgat malzeme deposu

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü etkin ve yerinden hizmet anlayışını ilçelere yaptığı düzenli malzeme depolarıyla sürdürüyor. Titreyengöl'de yapımı tamamlanan 'Düzenli Malzeme Deposu' açıldı.

Alanya Mahmutlar Hizmet Binası tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Alanya Mahmutlar’da hayata geçirdiği Düzenli Malzeme Deposu ve Hizmet Binası'nın inşaatını geçtiğimiz günlerde tamamladı.

Antalya Manavgat'ta Düzenli Malzeme Deposu inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Manavgat Titreyengöl’de ‘Düzenli Malzeme Deposu’ inşaatını tamamladı.

Antalya Manavgat malzeme deposu tamamlandı!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü etkin ve yerinden hizmet anlayışını ilçelere yaptığı düzenli malzeme depolarıyla sürdürüyor. Titreyengöl'de yapımı tamamlanan 'Düzenli Malzeme Deposu' açıldı.

Antalya Kumluca'ya düzenli malzeme deposu inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Batı ilçelerine daha hızlı hizmet götürmek amacıyla Kumluca Beykonak’ta Düzenli Malzeme Deposu inşa etti. 1 milyon liraya mal olan depo ile zaman kaybı ve nakil işlemlerinde oluşan maliyet önleniyor.

Mardin'de 200 bina uzaktan imha edilecek!

Mardin'de 6 mahallede PKK’nın hücre, revir, cephanelik, mühimmat ve yaşamsal malzeme deposu olarak kullandığı 200’e yakın bina belirlendiği, bu noktaların hem havadan hem de karadan noktasal yer tespitinin yapıldığı da ifade edildi.

Gümüşhane Belediyesi'nden ihaleler!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen malzeme deposu, muhtar ve mezarlık müdürlüğü hizmet binası ile Süleymaniye Mahallesi’ndeki Zeki Kadirbeyoğlu Konağı bahçesi düzenleme işlerinin ihalelerinin Eylül ayı içerisinde yapılacağını söyledi.

Manavgat Devlet Hastanesi'nin ek binası hizmete hazır!

Manavgat Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Kuru, "Manavgat Devlel Hastanesi 100 yataklı ek bina iç dizayn çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. Kısa süre içerisinde taşınma işlemi gerçekleşecektir" dedi.

Manavgat Moonlight Restorant satış memurluğundan 1 milyon TL'ye satılıyor!

Manavgat Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Antalya İli, Manavgat İlçesi, Side Selimiye Mahallesi'nde yer alan ruhsatsız Moonlight Restorant'ı satışa çıkarıyor. İhalesi; 9 Aralık 'ta yapılacak.

Mehmet Kuru Manavgat Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu!

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İnşaat Onarım Daire Başkanlığı yetkilileri, yüklenici firmanın TOKİ'ye devir başvurusu yaptığı Manavgat Devlet Hastanesi 100 yataklı ek bina inşaatında incelemelerde bulundu.

Türkiye Kamu Hastaneleri yetkilileri Manavgat Devlet Hastanesi'ni inceledi!

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu inşaat Onarım Daire Başkanlığı yetkilileri, yüklenici firmanın TOKİ'ye devir başvurusu yaptığı Manavgat Devlet Hastanesi 100 yataklı ek bina inşaatında incelemelerde bulundu

Antalya Manavgat'ta 2 adet satılık gayrimenkul: 1 milyon 281 bin 596 TL!

Antalya İli Manavgat İlçesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul Manavgat Satış Memurluğu tarafından 9 Aralık 2014 günü saat 09:30 ile 09:40 arası ihale ediyor.

1956 yılında Haydarpaşa Soğuk Hava Deposu faaliyete geçecekmiş!

Et ve Balık Kurumu tarafından Haydarpaşa'da inşa ettirilen Haydarpaşa Soğuk Hava Deposu, 1956 yılının şubat ayında faaliyete geçecekmiş. İnşası devam eden depo 1050 ton et, 300 ton balığı muhafaza edecek büyüklükte olacakmış.

Royal Tajmahal Hotel Manavgat'ta Haziran 2015'te açılacak!

Stone Group Hotel zincirinin Antalya Manavgat'ta başladığı 4 yıldızlı Royal Tajmahal Otel projesi 15 Haziran 2015 yılında açılacak. Royal Tajmahal Otel, 75 milyon TL proje bedeline sahip...

Manavgat malzeme deposu Haberi

Manavgat malzeme deposu

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Doğu ilçelerine yerinden hizmet sağlamak için Manavgat Titreyengöl'de 'Düzenli Malzeme Deposu' inşa etti. 


Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü etkin ve yerinden hizmet anlayışını ilçelere yaptığı düzenli malzeme depolarıyla sürdürüyor. Manavgat Titreyengöl'de yapımı tamamlanan 'Düzenli Malzeme Deposu' hizmete girdi. 1 milyon 295 bin liraya mal olan depo ile zaman kaybı ve nakil işlemlerinde oluşan maliyet önlenecek. Deponun hizmete girmesiyle çalışmalar hız kazanırken, sorunların çözüm süresi de kısalacak. 


Bin metrekare kapalı alanlı depoda altyapı, içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon çalışmalarında ihtiyaç duyulan her türlü malzeme stoklanıyor. Tefrişatı ve çevre düzenlemesi devam eden depo ile ASAT, Doğu ilçelerine daha etkin ve daha hızlı hizmet götürmeyi hedefliyor. Daha önce de batı ilçelerine hizmet vermek üzere Kumluca'da bir malzeme deposu...