24 / 07 / 2024

Manavgat Şelalesi Çevre Düzenleme Projesi

Manavgat Şelalesi Çevre Düzenleme Projesi

Manavgat Şelalesi, çevre düzenlemesi sebebiyle 14 Mart-30 Nisan tarihleri arasında ziyarete kapanacak Manavgat Belediyesi, Manavgat Şelalesi'ne nefes aldıracak çevre düzenleme projesi çalışmalarına başladı.

Manavgat'ta yangın mağdurları için inşa edilen 297 konutun sahipleri belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), AFAD koordinasyonunda Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangından etkilenenler için inşa edilen 297 konut, kura çekimiyle hak sahiplerine teslim edildi.

Manavgat'ta 1100 konut bir senede teslim edilecek!

Manavgat'taki orman yangınları sırasında yanan evlerin yerine inşa edilen konutları inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yeni konutlara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Manavgat'ta yanan konutlar yöresel mimariye uygun inşa edilecek!

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Afet Koordinasyon Merkezi'ndeki toplantının ardından açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yanan konutların kendi yerlerinde yöresel mimariye uygun bir şekilde yapılacağını açıkladı.

Yangın nedeniyle Manavgat'ta 768 konut hasar gördü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  Manavgat'ta yaptığı ziyaretlerde hasar alan konutlara yönelik açıklamalarda bulundu.

Antalya Manavgat'a hükümet konağı inşa edilecek!

Antalya ili Manavgat ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 15 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Antalya Manavgat 222 konut ihalesi yarın!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Çeltikçi Mahallesi 222 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Antalya Manavgat 222 konut ihalesi 1 Nisan'da!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Çeltikçi Mahallesi 222 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'Da yapılacak.

TOKİ Manavgat 222 konut ihalesi 1 Nisan'da!

Antalya Manavgat İlçesi, Çeltikçi Mahallesi 222 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Antalya Manavgat'a 222 yeni konut!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Çeltikçi Mahallesi 222 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Manavgat Şelalesi Özel Günübirlik Tesisleri kiralanacak!

Manavgat Belediye Başkanlığı, Manavgat Şelalesi Özel Günübirlik Tesisleri'ni (Restaurant, Açık yemek alanları, 5 (beş) adet dükkan, Çay Ocağı, Genel WC) 5 yıllığına kiraya veriyor. İhalesi 29 Mart'ta gerçekleşecek tesislerin toplam kira bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Manavgat Şelalesi Günübirlik Tesisleri 5 yıllığına kiralanacak!

Manavgat Belediye Başkanlığı, Manavgat Şelalesi Özel Günübirlik Tesisleri'ni, 5 yıllığına ihale edecek. İhalesi 15 Şubat'ta gerçekleşecek tesisin bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Manavgat Şelalesi hizmete açıldı!

Antalya Manavgat Şelalesi, Manavgat Belediyesi'nce bir süredir yürütülen çevre düzenleme çalışmalarının tamamlamasıyla hizmete sunuldu. Manavgat Irmağı'nın kıyılarında tüm ziyaretçilerin keyifle gezebileceği ve hizmet alabileceği nitelikli yepyeni rekreatif alanlar titizlikle oluşturuldu.

Çağlayandibi Şelalesi Tabiat Parkı turizme kazandırılacak!

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde yer alan Çağlayandibi Şelalesi Tabiat Parkı, çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından yerli ve yabancı turistlerin ziyaretine açılacak.

Manavgat Şelalesi Çevre Düzenleme Projesi Haberi

Manavgat Şelalesi Çevre Düzenleme Projesi

Bir süredir yıkım ve düzenleme çalışmaları devam eden Manavgat Şelalesi'ndeki projenin hayata geçirilmesi amacıyla şelalenin 14 Mart-30 Nisan tarihleri arasında ziyarete kapatılacağı belirtildi. 


KONTROLLÜ ZİYARET 

Manavgat Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Belediyemiz tarafından projelendirilen, Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından da onaylanan Manavgat Şelalesi Çevre Düzenleme Projesi çalışmalarımız başlamıştır. Bu iş sürecinde Manavgat Şelalesi'ne, 14 Mart - 30 Nisan 2016 tarihleri arasında ziyaretçi kabulü yapılmayacaktır. 30 Nisan 2016 tarihinden 1 Temmuz 2016 tarihine kadar ise kontrollü olarak ziyaretçi girişi sağlanacaktır" denildi. 


SAĞLIKLI ÇALIŞABİLMEK 

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, şelaleyi olağanüstü doğal değerlerinden yansıyan görsel şölenine sadık kalarak çevresini bu değere yakışır hale getireceklerini belirterek "Çevre Düzenlenmesi tasarımımızı hayata geçiriyor olmaktan son derece mutluyuz" dedi. 



Sabah...