09 / 05 / 2024

manavgat Zekiye Öz Hatun Cami

manavgat Zekiye Öz Hatun Cami

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Manavgatlı işadamı Mehmet Çelebi Öz’ün hayırları ile inşa ettirilen ve annesinin ismini verdiği Zekiye Öz Hatun Camii’nin açılışını yaptı.

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 537 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 3 milyon 610 bin 925,59 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 38 milyon 80 bin 745,04 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 9 milyon 787 bin 425,19 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Manavgat'ta yangın mağdurları için inşa edilen 297 konutun sahipleri belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), AFAD koordinasyonunda Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangından etkilenenler için inşa edilen 297 konut, kura çekimiyle hak sahiplerine teslim edildi.

Manavgat'ta 23.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Manavgat 2. İcra Dairesi, Antalya İli, Manavgat İlçesi, Çenger Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 23 milyon 368 bin 200 TL olarak belirlendi.

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi yıkılıyor!

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi'nin depreme dayanıksız olduğu tespit edildi. Bu kapsamda okulun yıkılmasına karar verildi. Öğrenciler okul bahçesinde toplanarak bu kararı protesto etti. Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir öğrencilere açıklama yaptı.

Zekiye Bacaksız: Şehir hastanelerini hemen kamulaştırın!

Genel Sağlık-İş Başkanı Zekiye Bacaksız Sağlık Bakanlığı’na çağrı yaparak, hizmete açılan 10 şehir hastanesinin bakanlığa devredilmesini talep etti.

Manavgat'ta 9.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Manavgat 2. İcra Dairesi, Seydiler Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 9 milyon 302 bin 736 TL olarak belirlendi.

Manavgat Maşattepe'de imar sorunu çözüldü!

Manavgat'ın Maşattepe'de bulunan 120 hektarlık alanda imar soruna çözüm bulundu. İmar uygulamasıyla on binlerce hak sahibi tapusuna kavuşacak.

Manavgat'ta TOKİ konutları için başvurular başlıyor!

Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, Manavgat'ta turizm çalışanlarının en büyük ihtiyaçlarından biri olan konut sorunun çözümü için çalıştıklarını söyledi.

Manavgat'a 500 yataklı hastane geliyor!

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, Manavgat’ta hayata geçirilecek olan 500 yataklı hastane projesinin yılbaşından sonra ihaleye çıkacağını açıkladı. 

manavgat Zekiye Öz Hatun Cami Haberi

manavgat Zekiye Öz Hatun Cami

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Manavgatlı işadamı Mehmet Çelebi Öz’ün annesi Zekiye Öz Hatun adına inşa ettirdiği Camii’nin açılış törenine eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Müftüsü Osman Artan, Mehmet Çelebi Öz ve ailesi ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. 

İbadet yerlerinin ihtiyaca cevap verecek şekilde artmasının maddi kalkınmanın ötesinde manevi kalkınmaya da büyük katkı sağlayacağını dile getiren Başkan Menderes Türel, “Çünkü bizler yarın ölecekmiş gibi ibadet ama hiç ölmeyecekmiş gibi hizmet etmeliyiz. Hepimiz için önemli olan husus şudur. İnşallah hep birlikte ahir dünyada bizi kurtaracak eserleri fani dünyada bırakabiliyorsak gerçekten önemli bir iş yapmış oluruz” diye konuştu.